IKV'NİN ADALETİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
soulpowerbeta
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Re: IKV'NİN ADALETİ

Mesaj gönderen soulpowerbeta »

maden para etmiyor dedim nie bu kadar alındın ki yoksa gerçekten öylemi !
Kırdıysam affolada laflarını tartarak yazmıyosun saygı bekiyorsan saygılı olman lazım
SouLPoweRBeTa
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

Canım gardaşım Sen yazdığın yazına bi bak. Sonra, bide benim yazdıklarıma bi bak.Laf sokup ,dalga geçercesine laflaşmaya çalışıyorsun..
soulpowerbeta yazdı:Genjori maden cıktı oyuna dön pls :D

madenlerde para etmiyor bu ikv seni hiç sevmiyor =)

soulpowerbeta yazdı:Re: IKV'NİN ADALETİ

Okunmamış ileti soulpowerbeta » 04 Arl 2012 13:50
maden para etmiyor dedim nie bu kadar alındın ki yoksa gerçekten öylemi !
Kırdıysam affolada laflarını tartarak yazmıyosun saygı bekiyorsan saygılı olman lazım
=)
Bide benim yazdığıma bak...
GENJORI yazdı:Maden çekemediğin için kıskançlığından ölecen ...Senin laflarına bizim orda ne derler bilirmisin..."İT HÜRÜR KERVAN YÜRÜR" canım evladım benim...hadi oyununa dön. madenlerde beni görürsende kıskanma. sende çek seninde olsun......bu temiz konuya bana laf atmak için yazı yazma...gel oyuna ne diyeceksen orda de.hattağa klandan yaz daha iyi olur...kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor zaten...SAYGILAR =)
Gördünmü saygısızlık kimden meydana geldi. Alay edip bide iftirayı attın, daha ne olsun..Gerçi sen yine inkar edersin, ben saygısızlık yapmadım diye konuşup durursun...Sen Maden para etmiyor diye yazdın yazmasınada sadece bu kadarla yetinmeden içindeki o madenlerden gelen ızdırabıda yazmışsın...oku yukarda yazıyor....Ayrıca ben nasıl bi saygısızlık yapmışım.Ben Ne yapmışsam karşılık beklemeden yapmışımdır, Saygı beklemedende saygı gösterenlerden olmaya çalışırım...Senin yazdığına yönelik verilen gerçek sözlerdir. iftiralara Savunmasız kalacak değilim..Senin gibi "ikv seni hiç sevmiyor" diye kendini ikv deki tonla temiz insanın yerine koyarak uydurma laflar sarf etmiyorum...Bu konuya cevap mevap yazma. işine bak, oyununa bak ...Bu açılan konuyu kirletme...sus...Adamın Karakteri silinmiş acısını paylaşmaya çalışıyoruz sen de gelmişsin laf sokup duruyorsun...Beni sevmediğini bu temiz konuda dile getirmenin anlamı yoktur...
Kullanıcı avatarı
soulpowerbeta
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen soulpowerbeta »

Haklısın . . .

seni sevmeyen ölsün
SouLPoweRBeTa
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

Senide sevmeyen ölsün...SAYGILAR iyi oyunlar
GAZI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: kıng

Mesaj gönderen GAZI »

car silme işlemi hemen onaylanmamalı enaz 3 gün sürmeli yada daha fazla kimse mağdur olmaz

“Genel Sohbet” sayfasına dön