Dikkat Edin Gmler Yardımm
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Dikkat Edin Gmler Yardımm
Arklar 03.12.2012 günü bir oyuncu bana kufur etmısdır ve ertesı gun yanı bu gun bnm adıma car açmısdır Bnm carımın adı Sivaslee onunki ise Sıvaslee dir lutfen bır caresını bulun adamın gercek carı Wamosbien ve birde savascısı var adı Xgururx olması gerek lutfen yrdm edın kurtarın benı...
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Re: Dikkat Edin Gmler Yardımm
S.a güzel arkadaşım Senin Adına isterse Yüz tane char açsın ne olcakki...Seni Tanıyan zaten tanıyor o karaktersizin açtığı charlara inanıp sen sanacak değillerdir...Bu kadar panik yapmanın anlamıda yoktur...Ayrıca bu tür olaylarada GM, Yada Yöneticilerden Yardım gelmez.Sen kendini onların yerine koyarak lütfen haraket et. ne yapsın bu adamlar.söylediklerinin hiçbiri uygulanamaz. Sakin ol boş ver , biraz sana takılır sonra bıkar gider. SAYGILAR
-
- Acemi Savaşçı
Korku iyi haber!

- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
böyle adamlara küfür edince hoşuna gidiyor ondan yapıyorlar arz klanındada var bisürü adam bana taktı kafayı Evvvvel diye çar açtı klana yüzlerce kez girçık yaptı milleti küfrettirdi benim adımı kulanarak ben gökhan diyerek bisürü adamı rahatsız etti en sonunda banladılarmı ne ettiler kayboldu ama kaybolana kadar belki 20 25 kişiye sus aldırdı karaktersiz adam çok oyunda yapacak bişey yok olur bunlar ..
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
-
- Acemi Savaşçı
tmm srn yok adam bırakdı saolun