ceza
-
bayram02
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Beyazköşk
ceza
Selamunaleykum k.g benim hesap ım calındı ve hesap ımı giri aldıgım da hesap ım bloklanmıştı ve ikv tesdek frumna meil atım ama hesap benim elimde deildi calmışlardı ve bende cek telefonum sayesinde giri aldım hesap bloklanmış bana bi yardımcı olacak türk kardesimiş yok mu koşkoca from da
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: ceza
moskova güzelmibayram02 yazdı:Selamunaleykum k.g benim hesap ım calındı ve hesap ımı giri aldıgım da hesap ım bloklanmıştı ve ikv tesdek frumna meil atım ama hesap benim elimde deildi calmışlardı ve bende cek telefonum sayesinde giri aldım hesap bloklanmış bana bi yardımcı olacak türk kardesimiş yok mu koşkoca from da
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
öncelikle gecmis olsun kardsm destk frmu sana bu konuda yrdmcı olacktrbayram02 yazdı:Selamunaleykum k.g benim hesap ım calındı ve hesap ımı giri aldıgım da hesap ım bloklanmıştı ve ikv tesdek frumna meil atım ama hesap benim elimde deildi calmışlardı ve bende cek telefonum sayesinde giri aldım hesap bloklanmış bana bi yardımcı olacak türk kardesimiş yok mu koşkoca from da
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Bak bayram, sen bi süre oyunu bırak, git bi sosyalleş bi türkçe öğren yada kendine doğru düzgün bi klavye al sonra 10 parmak çalış gel bu oyuna uslu edepli oyununu oyna güzel güzel çarlar diz, hiç kimse bu yazı yazışınla sana yardımcı olamaz.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Hesabınız bloklanması hakkında resmi işlem talebinde bulunabilmeniz veya cezanızın sürecini öğrenebilmeniz için İKV İletişim/Destek Formuna, Ceza İtiraz/Bilgilendirme bildirim tipi üzerinden müracaat etmeniz gerekiyor.
İKV İletişim Destek Formu ne diye soracak olursanız: www.istanbuloyun.com/support.aspx
İKV İletişim Destek Formu ne diye soracak olursanız: www.istanbuloyun.com/support.aspx

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ok bywsyegel yazdı:Yazdığın yazı Türkçe değil galiba.
(Not,adım wsyegel olabilir 2 yıl önce açtım ve o zamanlar saçma yazdığımı kabul ediyorum bkz. imza)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell