Aynen biz hesoyam yazdık olmuyozVforVendetta1 yazdı:Senin gibi büyücüleri düşündüm ben keke sen ve senin gibiler ölmeyeceği içinIReSTIBLE yazdı:Keke herkes ole dusunuyo ama ole olmuyo buyucude oluyon fln tekrar gidiyon fln anca 1 saatde 500 binVforVendetta1 yazdı:700bin mi dostum ? lütfen meranı küçümsemeHuNKaR yazdı:meranda saatte 600 700 bin para kasarsın ama sağlam büyücü olman lazım..Plus + Sağlam bir büyücü ile 30 dakikada düşen itemlerle 1m yaparsın
![]()
![]()
Para Kasmayı iyi bilenler girsin lütfen :(
Re: Para Kasmayı iyi bilenler girsin lütfen :(

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
İtem düşür sat ve maden çek sadece bu.Abercrombie yazdı:Arkadaşlar ikv de herşeyi yapıyorum ama para kasamıyorum ya taktik verin bişey önerin lütfen
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
hek var demek sende duymayan kalmasın hekli büyücüyü kestim daha önceIReSTIBLE yazdı:Aynen biz hesoyam yazdık olmuyozVforVendetta1 yazdı:Senin gibi büyücüleri düşündüm ben keke sen ve senin gibiler ölmeyeceği içinIReSTIBLE yazdı:Keke herkes ole dusunuyo ama ole olmuyo buyucude oluyon fln tekrar gidiyon fln anca 1 saatde 500 binVforVendetta1 yazdı:700bin mi dostum ? lütfen meranı küçümsemeHuNKaR yazdı:meranda saatte 600 700 bin para kasarsın ama sağlam büyücü olman lazım..Plus + Sağlam bir büyücü ile 30 dakikada düşen itemlerle 1m yaparsın
![]()
![]()
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Hesoyam yazmayı unutmuşturForumunMessisi yazdı:hek var demek sende duymayan kalmasın hekli büyücüyü kestim daha önce
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
mantıklı kap şukuyuVforVendetta1 yazdı:Hesoyam yazmayı unutmuşturForumunMessisi yazdı:hek var demek sende duymayan kalmasın hekli büyücüyü kestim daha önce![]()
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell