SESİMİZİ DUYUN ARTIK

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
tank35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

SESİMİZİ DUYUN ARTIK

Mesaj gönderen tank35 »

sayın yöneticiler madem grup bölgelerinde (sığınak, migrat) ofans savaşcıya yada tanka ihtiyaç duyulmuyor neden savaşçı karekteri var o zaman hepimiz büyücü olalım..kenana junona girmek için saatlerce tank lazım mı demekten bıktım çemberde de tank arıyorlar ama biz itemlerimizi dizmeden nasıl çembere giricez en sinir olduğum tarafıda tank geleyim mi dediğimizde cevap bile alamamız, işte çembre giren savaşçılar hariç tankın durumu bu ofansta tankta istenmiyor saatlerce bizde emek veriyoruz ama zaman kaybıymışız..? tanıdığın kişilerlede bir yere kadar savaşçılarda büyücüler kadar gb önemli olmalı zorunlu tutulmalı 2 2 2 lik sistemle bu işi çözün artık. Ben yine itemlerimin çoğunu ürettim ama mısır çarşısında ve adada gb ye girmek için yalvaran savaşçılar görmekten sıkıldım..
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: SESİMİZİ DUYUN ARTIK

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

tank35 yazdı:sayın yöneticiler madem grup bölgelerinde (sığınak, migrat) ofans savaşcıya yada tanka ihtiyaç duyulmuyor neden savaşçı karekteri var o zaman hepimiz büyücü olalım..kenana junona girmek için saatlerce tank lazım mı demekten bıktım çemberde de tank arıyorlar ama biz itemlerimizi dizmeden nasıl çembere giricez en sinir olduğum tarafıda tank geleyim mi dediğimizde cevap bile alamamız, işte çembre giren savaşçılar hariç tankın durumu bu ofansta tankta istenmiyor saatlerce bizde emek veriyoruz ama zaman kaybıymışız..? tanıdığın kişilerlede bir yere kadar savaşçılarda büyücüler kadar gb önemli olmalı zorunlu tutulmalı 2 2 2 lik sistemle bu işi çözün artık. Ben yine itemlerimin çoğunu ürettim ama mısır çarşısında ve adada gb ye girmek için yalvaran savaşçılar görmekten sıkıldım..
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
DreaMasTER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DreaMasTER »

Bence Gayet Haklı Hep Görüyorum Gb İçin Tank Bulunur Yazan Savaşçıları Ben Büyücüyüm Ama Bana En Zevklı Gelen Sınıf Savaşçı Ve Kenan Junon Gaffar Gibi GB Lerine Girmek Gerçekten Çok Zor Maşallah Büyücülerde Ofans Gibi Oldular
Kullanıcı avatarı
bener10
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Lonca: ban loncalazımacil

Mesaj gönderen bener10 »

tank35 e katılıyom savşçıyım 33 seviyeyim ve büyücünün biri 1000 lik vuruo ben 485 fılan vuruombide adam aynı sevi onun da defansı yok ama bence daha güçlü olmlı savşçılar 895 fılan vurmalı 28 seviyeyken okadar vuruomdum ama şimdi daha kötü :?: :?: :?:
okuma bilmeden oyuna başlayan adam :D
Kullanıcı avatarı
berberah
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen berberah »

Bu konuya sonuna kadar katılıyorum.
Titxberber [(^)Ecel Getiren] [Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan] [Farabi Shen Gümüş Diş] [Bıçak Sırtı Kılıç]
Kullanıcı avatarı
Schzanger
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Biz Size Yeteriz

Mesaj gönderen Schzanger »

Ben de savaşçıyım ve benimde aynı sorunum vardı. Ama 1-2 arkadaşım oldu ve onlarla rahat giriyorum. Ve sana tavsiyem plus al. Şuan Kenan aşamasını bitirdim. Evo kolye + Işık kolye var. Sadece Işık yüzük lazım. Onu da ileride inşallah. Migrat'a almıyorlar sadece ama onu da inşallah arkadaşlarımla giricem. Sunu unutma Arkadaş çevren varsa değil tank üstün çıplak + skilsiz bile gidersin.
GöNLüYoRGuN
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown

<Biz Size Yeteriz>
Derdi olan varsa simdi konussun...
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vengeance »

tank35 yazdı:sayın yöneticiler madem grup bölgelerinde (sığınak, migrat) ofans savaşcıya yada tanka ihtiyaç duyulmuyor neden savaşçı karekteri var o zaman hepimiz büyücü olalım..kenana junona girmek için saatlerce tank lazım mı demekten bıktım çemberde de tank arıyorlar ama biz itemlerimizi dizmeden nasıl çembere giricez en sinir olduğum tarafıda tank geleyim mi dediğimizde cevap bile alamamız, işte çembre giren savaşçılar hariç tankın durumu bu ofansta tankta istenmiyor saatlerce bizde emek veriyoruz ama zaman kaybıymışız..? tanıdığın kişilerlede bir yere kadar savaşçılarda büyücüler kadar gb önemli olmalı zorunlu tutulmalı 2 2 2 lik sistemle bu işi çözün artık. Ben yine itemlerimin çoğunu ürettim ama mısır çarşısında ve adada gb ye girmek için yalvaran savaşçılar görmekten sıkıldım..
2-2-2 sistemi değilde örneğin kenanın zehirini sadece savaşçılar bozabilmeli yada junona yeni bir yetenek gelsin onuda sadece savaşçı bozabilsin böylece sığınak ve migratta savaşçıya mecbur ihtiyaç duyacaklardır.
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kibrit »

junona kenana yeni yetenek gelmesin fedailerin delilerin direncleri yukselsin zırhları azalsın ofans savascı buyucuyle aynı wursun eşit olsn.. Hiç yeni bi yeteneğe gerek yok.. Anlatabildiysem.. Yada direncler yukselsin zırh aynı kalsn fizik lazım olsun kritik wurunca zırhı azalacak hem buyu lazm hem savascı hem şifacı..
İki Ters, Bi Düz

“Savaşçı” sayfasına dön