Diyelimki elimizde iki tane 5244 maxlı savaşçımız var. Savaşçılarımız iksir içmeden ve yetenek kullanmadan, sadece düz vuruşla silahların gücünü test ediyorlar.
1. SavaşçıVs. 2. Savaşçı [Urban İcadı(^) Tora Tora Misali Tungstenli K. Çifte] - [Urban İcadı(^) Philotheos Modeli Tungstenli K. Çifte]
[(^)Taşkanat Tabanca]-[(^)Taş Kanat Balta]
[Bıçak Sırtı Kılıç] - [Hidra Nefesi Çift Bıçak] [Osmidiryum Rünlü Balyoz] - [Osmiridyum Kafa Koparan]
Sizce hangi silahlar kazanır?
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
xXESREFPASALIXx yazdı:Yücelen Mor Balyoz Ama Ecel Latıf Arası Ws Diyorsan Latıf.
Katılmıyorum.Vs için latif uygun değil.Çünkü düz vuruşu balyoza,ecele göre çok zayıf kalıyor.Maxı benden fazla olan latifli adamları tek item balyoz ile kesiyorum şahsen.En iyi vs silahı balyozdur.Hele ki parlak mor balyoz ise.
xXESREFPASALIXx yazdı:Yücelen Mor Balyoz Ama Ecel Latıf Arası Ws Diyorsan Latıf.
Katılmıyorum.Vs için latif uygun değil.Çünkü düz vuruşu balyoza,ecele göre çok zayıf kalıyor.Maxı benden fazla olan latifli adamları tek item balyoz ile kesiyorum şahsen.En iyi vs silahı balyozdur.Hele ki parlak mor balyoz ise.
aynen katılıyorum mesela bnde urban icadı kafa var bn urban kemik kafa balyoz ile daha çok hasar veriyorum