aktivasyon kodu nereye girilir ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxWhiteDewiLxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

aktivasyon kodu nereye girilir ?

Mesaj gönderen XxWhiteDewiLxX »

telefonlar üye olunca aktivasyon kodu yerini bulamadık nereye gıreceğiz acil atsın biri
Resim

Yeni karekterlerim

FUHRER-HITLER

Eski karekterlerim

xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE

Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: aktivasyon kodu nereye girilir ?

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

GSM Numarası ile üye olma;

Öncelikle "Telefon ile üyelik için tıklayınız" metnine tıklayarak formu değiştiriniz. Cep Tel. Numaranız alanına aktif olan bir GSM numarası giriniz. Şifre alanına; belirlediğiniz güvenli bir şifre giriniz. Şifre (tekrar) alanına, şifrenizi tekrar giriniz

Güvenlik Kodu alanına resimde görülen doğrulama kodunu giriniz. Kullanıcı Sözleşmesini okuyarak onaylayınız. Ardından Üye ol butonuna basınız. Gelen küçük ekrana kayıt etmiş olduğunuz GSM numaranıza; SMS olarak gelecek olan aktivasyon kodunu giriniz.

aktivasyon mesajını alamazsanız yahut silerseniz; “Yeniden Gönder’e” basarak yeni bir aktivasyon kodu talep ediniz. Cep telefonunuza yeni üyelik yaratmanız nedeniyle kesinlikle herhangi bir ücret yansımaz!

NOT: Her GSM numarası için günlük üç adet aktivasyon kodu talep etme hakkınız vardır. Eğer bir gün içinde üyeliğinizi aktif edemezseniz ertesi günü yine aynı GSM numarası ile Sobee üyesi olabilirsiniz.

Gelen aktivasyon kodunu kutucuğa yazarak Gönder' e tıklayınız.

Böylece GSM numaranız ile yeni bir İKV üyeliğiyaratmış oldunuz. Olası şifre unutma yahut yitirme durumlarında şifrenin kolayca geri alınabilmesi ve üyelik güvenliği açısından GSM numarası ile üye olmanız tavsiye olunur. Ayrıca İKV üyelikleri hakkında yaşayacağınız sorunlar için IKV Destek formumumuzdan İKV Destek Takımı'na başvurabilirsiniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Acimasizadamxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Acimasizadamxx »

kardes ben numaramı girdim üye ol yaptım daha sonra aktivasyon kodu geldi.nereye gireceğimi bilmiyordum bulamayınca mesajı sildim şmdi nereden yeniden gönder yapacağız sen siteyi buraya yazarmsn..
Kullanıcı avatarı
afyonlu1907
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen afyonlu1907 »

cep telefonu mu ve sifreyi yaziyorum ama aktivasyon kodu gelmiyor neden olabilir bi cevap gonderirseniz sevinirim :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön