ARZ ve LODOS KAPALI BETA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: ARZ ve LODOS KAPALI BETA

Mesaj gönderen Earth »

Bana geri dönüş yapıldı ancak test sunucusunda hangi hesabı kullanıcaksınız tarzı bir mail gelmedi. Gelen tek geri dönüş şu:

İKV Arz Lodos Testlerine katılım için bilgileriniz not alınmıştır. Kapalı Beta testleri ile ilgili bilgilendirmeler yine bu mail adresi üzerinden tarafınıza yapılacaktır.

İlginize teşekkür ederiz.

İmzamdaki mavi renkli büyücü karakteri seçilmişti. Ya unutuldum ya da sıra gelmedi bana henüz :)
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Hayalxet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Hayalxet »

Earth yazdı:Bana geri dönüş yapıldı ancak test sunucusunda hangi hesabı kullanıcaksınız tarzı bir mail gelmedi. Gelen tek geri dönüş şu:

İKV Arz Lodos Testlerine katılım için bilgileriniz not alınmıştır. Kapalı Beta testleri ile ilgili bilgilendirmeler yine bu mail adresi üzerinden tarafınıza yapılacaktır.

İmzamdaki mavi renkli büyücü karakteri seçilmişti. Ya unutuldum ya da sıra gelmedi bana henüz :)

Bu mailden sonra bi mail daha gönderdiler. Bir sobee hesabının kullanıcı adını karakter eklemek için istediler maillerini kontrol etmeni öneririm.
Hayalxxet --- (^)Ashab-ı Kehf

Resim
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

Aynen de Bana Daha o Mail Bile gelmedi Kardeş Başurumu Yaptım Galiba bu arkadaşın dediği gibi kara listeye ekliyiz :((
ARZLODOS yazdı:

Toxsıc carı başvuru yapmış arkdaşda her ne sebepten ulaşmamış desteğe de yazmıs herhangi bir cevap ondanda gelmemiş acaba gönderdiği mail destek kara listeyemi ekli.
Yada Desteğin bir kara listesi varmı meraktan.

Aynı arkadaş hatırlıyorum gecen sane subat ayımı mart ayındada klan aktarımı yaptığı için lodos klanından cıkıp tekrar lodos oldugunu soyluyordun defalarca destekten cevap gelmiyor diyordun.

Acaba desteğin bir kara listesi varmı bu sebepten o mailden gönderdiği mailler yerine ulaşmıyormu.
[/i]

bilgi verilirse sevinecez.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

PHxUFUQ yazdı:Aynen de Bana Daha o Mail Bile gelmedi Kardeş Başurumu Yaptım Galiba bu arkadaşın dediği gibi kara listeye ekliyiz :((
ARZLODOS yazdı:

spamlarınızı(gereksiz) kontrol etmenizi öneririm.
GÖKHAN DEMİRCAN
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

teamxtolgacan yazdı:
PHxUFUQ yazdı:Aynen de Bana Daha o Mail Bile gelmedi Kardeş Başurumu Yaptım Galiba bu arkadaşın dediği gibi kara listeye ekliyiz :((
ARZLODOS yazdı:

spamlarınızı(gereksiz) kontrol etmenizi öneririm.

Bu nasıl bir alıntı arkadaş benim bir derdim yok bir tasam yok sparm gereksizlerle uğraşmıyom ben benim bir kedim bile yok alla alla görende çarşıya çıkmış millet alışverişte beni görsün diye yazmış.
A R Z L O D O S
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Earth yazdı:Bana geri dönüş yapıldı ancak test sunucusunda hangi hesabı kullanıcaksınız tarzı bir mail gelmedi. Gelen tek geri dönüş şu:

Semih Merhaba,

En son gönderilen e-postamız bazı e-posta adreslerine gitmemiş görünüyor. Senin e-posta adresinin de dahil olduğu bazı adreslere tekrar gönderim yaptık.

Ayrıca kapalı Beta listesinde adı yer alıp, son bildirim e-postasının ulaşmadığı kişiler e-posta adreslerini tekrar kontrol ederek geri dönüş yapmalarını rica ediyoruz.
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

Kimsenin bilgilerini bilmediği bir hesap istediğinize dair mail geldi onu cevapladım fakat ondan sonra herhangi bir bilgilendirme maili gelmedi bu kapalı beta olayı tam bir muamma olma yönünde ilerliyor yalan olacakmış gibime geliyor :)
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Bana da geldi mail cevapladım.
VerderVeremem yazdı:Kimsenin bilgilerini bilmediği bir hesap istediğinize dair mail geldi onu cevapladım fakat ondan sonra herhangi bir bilgilendirme maili gelmedi bu kapalı beta olayı tam bir muamma olma yönünde ilerliyor yalan olacakmış gibime geliyor :)
O kadar zahmete giriyorlar test yaptırmadan bırakmazlar heralde :) .
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

PHxUFUQ yazdı:
Nerull yazdı:
PHxUFUQ yazdı:ARZ ve LODOS KAPALI BETAYA HAK KAZANDIM BAŞURUMU 26.10.2012 tarihinde yaptım fakat destek hala bi cevap vermedi
Karakter Adı Toxic
mümkünse bi bakılsın!!!!
Selam PhxUFUQ,

Kapalı betaya katılmaya hak kazanan karakter adları arasında Toxic yok. Mevcut isimler arasında Teşkilat sunucusunda "Toxsıc" karakter adı yer alıyor. Bu karakter adıyla ise bize ulaşmış herhangi bir başvuru yok.

Bilgine

Karakter Adı Toxıc aynen öle mail attım fakat destek hala dönmedi bi arkadaşımıza döndü ve o giriceği hesabı bile yolladı Bi yardımcı olurmusun Nerull
Nerull diyor ki "Toxcıs"

oyuncu hala tutturmuş "Toxıc" diyor :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ya arkdaş kendic arını bile dogru yazmasan adamlar her türlü seyi soylerler

Sunucu:Teşkilat
Karakter Adı:Toxsıc

senin carın bu biri Alıntı Yapmış Nerull Toxcix diyor biri diyor diyor Toxic ya sabır ya sabır.

Senin carın Toxsıc Yanlış yazarsan tabii adamlar ne yapsın neyse inş. katılırsın Toxic carıda var Toxcıs carıda var hepsiede aynı kişininde neyse mailler değişik olunca işler karışıyor tabii.

TOXIC beta carıdır büyüktür 2006 dan beri digeri sonradan açılmış Sonuçta çar Toxsıc Bu arada Toxsic carıda var:)

Amma toxic carı varmıs yaw anlamı ne bir bilsem

3 kere carın ismini yanlış yazmısın birazda suçu kendinde ara.Az dikkat etsen sorun olmayacak.

2012/11/30 ************ <fa**********@hotmail.com>
Kapalı Test e hak kazandım

Adı Soyadı:Mehmet **** ******
Sunucu:Teşkilat
Karakter Adı:Toxıc
TC No:***********

gelen mail bu diyonda burdada yanlış yazmısında düzeltme maili at baride gelen cevabı bekle.

Tatlıya bağlanır dileklerimle.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön