Oyun ''töre''si

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Alımım Yok

Re: Oyun ''töre''si

Mesaj gönderen VerderVeremem »

Bunun töreyle yada başka bişiyle alakası yok. Adamlık, insanlık, saygı, kişilik ve centilmenlikle alakalıdır. Sen ve senin gibi yapanlarda bu dediklerimi arama ondan dolayı kesebilirsiniz tabiki:)
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
nanumeay
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk İntikam Tugayı

Mesaj gönderen nanumeay »

XCEZAX yazdı:Bu konuya yaptığım yorumu hangi yetkilinin hangi amaçla kaldırdığını yazmasını bekliyor ve yazdıklarımı tekrar yazıyorum;

Madem ki bu klan serbest herkes keser,kesilir neden dün seni kestiğimde Problemm isimli şifacındayken bana ''Loncasına tükürdüğüm nasılda dalıyor.'' dediğinide açıklarmısın? Hani klanda serbestti ya kesmek.

Ben öyle bir söz söylemedim.Karakterlerim arkadaşlarıma açıktır.Ama tabi sen benim demediğime inanmayacaksın.Klasik yalan olan ''çardaki ben değildim.'' diye kıvırdığımı sanacaksın.Ancak ben değildim.Ve söz bana küfür gibi de gelmedi.Demek ki iyi dalıyorsun da övmüş seni kim övdüyse.Türkçe lastik gibi dildir.Tekrar ediyorum istediğine inanmakta serbestsin.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

evet önce kendileri dalıyor sonra kesilince 1 level çar açıp küfrediyorlar bunada bi çare yok klan savaşı yüzünden oyundan soğuduk madem kesiliyorsun kabul et neden küfür ediyorssun defalarca yaşadık yasaklamaylada bitmiyor ki ...
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

nanumeay yazdı:
XCEZAX yazdı:Bu konuya yaptığım yorumu hangi yetkilinin hangi amaçla kaldırdığını yazmasını bekliyor ve yazdıklarımı tekrar yazıyorum;

Madem ki bu klan serbest herkes keser,kesilir neden dün seni kestiğimde Problemm isimli şifacındayken bana ''Loncasına tükürdüğüm nasılda dalıyor.'' dediğinide açıklarmısın? Hani klanda serbestti ya kesmek.

Ben öyle bir söz söylemedim.Karakterlerim arkadaşlarıma açıktır.Ama tabi sen benim demediğime inanmayacaksın.Klasik yalan olan ''çardaki ben değildim.'' diye kıvırdığımı sanacaksın.Ancak ben değildim.Ve söz bana küfür gibi de gelmedi.Demek ki iyi dalıyorsun da övmüş seni kim övdüyse.Türkçe lastik gibi dildir.Tekrar ediyorum istediğine inanmakta serbestsin.
Estağfurullah ben değilim diyorsan sen değilsindir.Şunu söyleyim galiba beni yanlış anlamışsın ben sadece konuyu görünce şaşırdım doğrudur kimse bi kesilmek için yalan söyleyecek değil içinde bir şey kalmasın ben sana inanıyorum dediğim gibi sadece oyunda öyle bi yazı ve foruma böyle bi konu görünce şaşırdım.Küfür gibi değil tabi ama hadi iyi kestiğimi tebrik etmiş olsada ''Loncasına tükürdüğüm'' kelimesinin bana göre hiç bir övmekle alakası yok direk hakarettir.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
nanumeay
İskele Babası
İskele Babası

XCEZAX yazdı:
nanumeay yazdı:

Estağfurullah ben değilim diyorsan sen değilsindir.Şunu söyleyim galiba beni yanlış anlamışsın ben sadece konuyu görünce şaşırdım doğrudur kimse bi kesilmek için yalan söyleyecek değil içinde bir şey kalmasın ben sana inanıyorum dediğim gibi sadece oyunda öyle bi yazı ve foruma böyle bi konu görünce şaşırdım.Küfür gibi değil tabi ama hadi iyi kestiğimi tebrik etmiş olsada ''Loncasına tükürdüğüm'' kelimesinin bana göre hiç bir övmekle alakası yok direk hakarettir.

Nazar değmesin diye "tü tü tü" diye tüküren toplumuz biz :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

teamxtolgacan yazdı:
BeSGiDeRiM yazdı:Çok güzel söylemişsin. Fakat bu kurallar, bunları kabul eden kişiler için geçerli. Benim için geçerli değil. Madene oturan kişinin yanından deparlayarak maden de çekerim, maden başındaki karşı klan oyuncusunu da keserim, klandan bağırıp çağırması umrumda değildir çünkü "www.istanbuloyun.com" kurallarında bunlar yazmıyor.

He bunu neden yaparım, bunu kural kabul etmiş kişiler için yaparım.

Saygı duyduğum, sevdiğim, bana çok az da olsa yararı dokunan, az çok tanıştığım kişiler için bunlar geçerli değil.
Bana özelden
"kardeşim bu madenin çekmem lazım" veyahut hasekide toplanmışken "birader acil mısıra girmem lazım izin verir misin" diyen kişiler için de geçerli değil. Her zaman yardımcı olurum.

Fakat bunu "töre" olarak kabul etmiş kişiler umrumda bile olmaz keser geçerim, kesemezsem bile savaşırım zora sokarm.

Beni de görev başındayken kesiyorlar, fakat ağzımı bile açmıyorum çünkü yetkim yok, kesebilir.
(tabi izin verip yardımcı olanlar da çok var. Allah Razı Olsun fakat İstisnalar Kaideyi Bozmuyor)
Bu yazdıklarınız töre değil güzel davranıştır.
Yaptıgına karsılık gosterılen hakaret kısmına bende karsıyım fakat yazdıgın ıkı seyde guzel davranışlar içerisindedir.
Nasıl ki araba kullanıyoriken karşıdan karşıya gecmek isteyen kişiye yol veriyosan saygılı davranıyorsan burda bahsettığın olayda aynıdır.
Tabiki kesmek yada o madeni çekmek hakkındır.Ama rahatsız etmeden gecip gitmek ona gösterdiğin saygıdır ki göstermezsen sende saygı göremezsin.
:arrow: :idea:
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

teamxtolgacan yazdı:
BeSGiDeRiM yazdı:Çok güzel söylemişsin. Fakat bu kurallar, bunları kabul eden kişiler için geçerli. Benim için geçerli değil. Madene oturan kişinin yanından deparlayarak maden de çekerim, maden başındaki karşı klan oyuncusunu da keserim, klandan bağırıp çağırması umrumda değildir çünkü "www.istanbuloyun.com" kurallarında bunlar yazmıyor.

He bunu neden yaparım, bunu kural kabul etmiş kişiler için yaparım.

Saygı duyduğum, sevdiğim, bana çok az da olsa yararı dokunan, az çok tanıştığım kişiler için bunlar geçerli değil.
Bana özelden
"kardeşim bu madenin çekmem lazım" veyahut hasekide toplanmışken "birader acil mısıra girmem lazım izin verir misin" diyen kişiler için de geçerli değil. Her zaman yardımcı olurum.

Fakat bunu "töre" olarak kabul etmiş kişiler umrumda bile olmaz keser geçerim, kesemezsem bile savaşırım zora sokarm.

Beni de görev başındayken kesiyorlar, fakat ağzımı bile açmıyorum çünkü yetkim yok, kesebilir.
(tabi izin verip yardımcı olanlar da çok var. Allah Razı Olsun fakat İstisnalar Kaideyi Bozmuyor)
Bu yazdıklarınız töre değil güzel davranıştır.
Yaptıgına karsılık gosterılen hakaret kısmına bende karsıyım fakat yazdıgın ıkı seyde guzel davranışlar içerisindedir.
Nasıl ki araba kullanıyoriken karşıdan karşıya gecmek isteyen kişiye yol veriyosan saygılı davranıyorsan burda bahsettığın olayda aynıdır.
Tabiki kesmek yada o madeni çekmek hakkındır.Ama rahatsız etmeden gecip gitmek ona gösterdiğin saygıdır ki göstermezsen sende saygı göremezsin.
Yanlış anladın herhalde Gökhancığım. Bu metinde töre olarak kastettiğim şey sadece "Maden başındaki kişinin madenini cektiğin zaman klandan bağırıp çağırıp küfür etmesini, maden basındaki karşı klan oyuncusunu kesince yine klandan bağırıp çağırıp sövmesini" kendine kural olarak kabul etmiş kişilerdir.

Yoksa tabii ki bizden rica eden kişiye her zaman yardımcı oluruz. Ve bilirsiniz ki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Fakat bu töreyi kabul etmiş kişiler, bu olaylar için kanaldan küfür eden kişiler, sunucuda az çok tanınmış kişilerdir ki, ben sadece o kişilere tölerans göstermem.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

nanumeay yazdı:
XCEZAX yazdı:
nanumeay yazdı:

@nanumeay,

Forumda açılan bütün konulara samimiyetle yaklaşıp hasbelkader düşüncemi belirtmeye çalışırım.@XCEZAX ile girdiğiniz dialogda ifadelerinin bana samimi ve tutarlı gelmediğini belirtmek isterim.Açtığın konudaki yazınla örtüşmeyen ifadelerin var.Anlık öfkelerin süslü yazılarla işine geldiği gibi dile getirildiği yerler değildir forum sayfaları.Bunu yaparsak bizi okuyan tüm forum müdavimlerini hafife almak gibi bir gaflete düşerizki bunu kimseye tavsiye etmem.Yaşadığınız olayın sonunda kimin haklı olabileceği üzerine kaygı duyup eksik yada şişirilmiş bilgiler verirseniz özgüven ve iyi niyet noksanlığı yaşadığınız üzerine bir fikre kapılmış oluruz.

Son tahlilde paylaşılacak ve öğrenilecek çok değerli şeyler varken tutup forum sayfasını samimiyetten ve dürüstlükten uzak yaklaşımlarla meşkul etmek hiçkimseye bir fayda sağlamıyacaktır.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
nanumeay
İskele Babası
İskele Babası

Beyefendi yazdı:
nanumeay yazdı:
XCEZAX yazdı:
nanumeay yazdı:

@nanumeay,

Forumda açılan bütün konulara samimiyetle yaklaşıp hasbelkader düşüncemi belirtmeye çalışırım.@XCEZAX ile girdiğiniz dialogda ifadelerinin bana samimi ve tutarlı gelmediğini belirtmek isterim.Açtığın konudaki yazınla örtüşmeyen ifadelerin var.Anlık öfkelerin süslü yazılarla işine geldiği gibi dile getirildiği yerler değildir forum sayfaları.Bunu yaparsak bizi okuyan tüm forum müdavimlerini hafife almak gibi bir gaflete düşerizki bunu kimseye tavsiye etmem.Yaşadığınız olayın sonunda kimin haklı olabileceği üzerine kaygı duyup eksik yada şişirilmiş bilgiler verirseniz özgüven ve iyi niyet noksanlığı yaşadığınız üzerine bir fikre kapılmış oluruz.

Son tahlilde paylaşılacak ve öğrenilecek çok değerli şeyler varken tutup forum sayfasını samimiyetten ve dürüstlükten uzak yaklaşımlarla meşkul etmek hiçkimseye bir fayda sağlamıyacaktır.

Hangi kısmı samimi gelmedi ? En son yazdığım kısım mı ? Forum sayfasında nerede anlık öfkem görülmüş ? Ben dürüst oldum sadece.En son yazdığım son yorum olan "Nazar değmesin diye tü tü tü diye tüküren toplumuz biz " ifadesi ortamı biraz olsun resmi havadan kurtarmak istedim.Benim Problemm adlı şifamdan söylenen söz,tabi ki güzel davranış değildir.Bunun bilincindeyim.Konudan sapmayalım.

Madem ki küfürlere engel olamıyoruz.Yönetim artık küfürlü kelimeleri sansürlese,ya da susturulma cezaları daha çok uzatılsa olmaz mıydı ?
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

İster deparlar çekerim ister karşı klanı keserim, Buna kimse karışamaz, ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön