İkv'ye SON (XKorkuX)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

İkv'ye SON (XKorkuX)

Mesaj gönderen Nedenben »

SeLamun aLeykum. Dıyerek BasLayaLım.
MaLum Kapattıgımız Her Kapıdan Bırgun Tekrar Donerız Dıye. SeLam Verıcek DostLarımız Varsa OnLarada Bır Vedayı borc BıLdıgımden Bu Konuyu Acma Geregı Duydum.Uzun Uzun Isım Yazıpda Unuttugum ArkadasLarımında KaLbını Kırmak Istemıyorum. 20 Ay Mecburıyetten Ara Vermısdımkı 20 Ay Sonrasında Deyer Verdıgım ArkadasLarım Icın Donduydum Lakın Bu Gıdıs Busefer (Donmemek) SartıyLa oLucakdır. Zaten Bunun Gercekcı OLması Icınde CarLardakı Butun ItemLerı Isbortaya Satmıs BuLunmakdayım.Bu Konu Hakkında Hıc Kımsenın, Gerı Don Mesajını Istemıyorum.
Dıcem Sudurkı Netıcede Bu Oyundur Evet. SavasLardı KıLan Atısmasıydı ws ws.. AtısmaLarımızda OLdu Geyıgımızde. Lakın Buna Bı SON Lazımdı Ogun Bugun. Dıcem Sudurkı. Bu Adam Artık Gıder .Tanıdıgım Tanımadıgım Sevdıgım Sevmedıgım Butun TıLsım Camıyasına Benden Yana Hakkım Anasının Ak Sutu Gıbı HeLaLdır.WesseLam.
Resim
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Iıı SoN ııI

Re: İkv'ye SON (XKorkuX)

Mesaj gönderen kizilmaskee »

Kanka destege maıl at ITEMLERI gerı alalım Charı I bana Ver ben onu SATARIM Kanka parasıylada KONTUR ALIRIM SANA DA Kendıme De he NE DERSIN BI kez daha dusun lutfen bak Manıta mesaj beklıyor MESAJ atamıyorum Konturum yok hadı la bana bı yardımcı ol ben kanka hıc mı hatrımız yok kanka dedık bak bagrımada basım mı

/f Bagrına Basıyor
/f Guluyor

neyse kanka elbet bızde bı gun bırakıp gıdıcez bu oyundan saglıcakla kal kanka ben senı ararım skype telefon msn ICQ yahoo facebook Twıtter hotmaıl gmaıl' den ıste ne olursa olsun bır yerden goruselım ırtıbatı koparmıyalım Tılsım ne senı unutur nede benı UNUTUR saygılarımla

Tılsım sunucu'sunun Caqhma BRAD PITT ı den saygılar LipsSofdevİL
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

kizilmaskee yazdı:Kanka destege maıl at ITEMLERI gerı alalım Charı I bana Ver ben onu SATARIM Kanka parasıylada KONTUR ALIRIM SANA DA Kendıme De he NE DERSIN BI kez daha dusun lutfen bak Manıta mesaj beklıyor MESAJ atamıyorum Konturum yok hadı la bana bı yardımcı ol ben kanka hıc mı hatrımız yok kanka dedık bak bagrımada basım mı

/f Bagrına Basıyor
/f Guluyor

neyse kanka elbet bızde bı gun bırakıp gıdıcez bu oyundan saglıcakla kal kanka ben senı ararım skype telefon msn ICQ yahoo facebook Twıtter hotmaıl gmaıl' den ıste ne olursa olsun bır yerden goruselım ırtıbatı koparmıyalım Tılsım ne senı unutur nede benı UNUTUR saygılarımla

Verım UyeLıgı Kurtar CarLarı Senın OLsun CarLarı Dusunen Kım :) Kasa Carına Kadar SıLdım OLm Sırf Donderıcek Bı Sebeb OLmasın Dıye :=)
Resim
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

Nedenben yazdı:
kizilmaskee yazdı:Kanka destege maıl at ITEMLERI gerı alalım Charı I bana Ver ben onu SATARIM Kanka parasıylada KONTUR ALIRIM SANA DA Kendıme De he NE DERSIN BI kez daha dusun lutfen bak Manıta mesaj beklıyor MESAJ atamıyorum Konturum yok hadı la bana bı yardımcı ol ben kanka hıc mı hatrımız yok kanka dedık bak bagrımada basım mı

/f Bagrına Basıyor
/f Guluyor

Verım UyeLıgı Kurtar CarLarı Senın OLsun CarLarı Dusunen Kım :) Kasa Carına Kadar SıLdım OLm Sırf Donderıcek Bı Sebeb OLmasın Dıye :=)

kendı buyucumu sana verırım de yıne senı bu oyuna getırırım BEN Kankam benım bıtanecık sevgılım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Kardeşim ne yazayım bilemedim üzüldüm..Tabiki bir oyundan ibaret ama bizim tanışıklığımız 5 seneyi bulmuştur ve bu süre içersin'de çok şey yaşadık kızdık sinirlendik güldük eğlendik kısaca gerçek dostların yapması gereken herşeyi yaptık.Sana gitme demiyorum çünkü muhabbetimiz oyun içersin'de sınırlı değil.Senden tek isteğim kendine iyi bakman numaram e mail adresim ve diğer bağlantılarım sende mevcut.Uğurlar olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

sen daha burdamısın la kaybol :))
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Selametle nasıl olsa döneceksin :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
moment
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: SON

Mesaj gönderen moment »

Sonunda Yola Geldin Lan Kanka :) İyi yaptın boşver oyunu artık cocukmusun oLum :D Ara Beni Öptüm
SaRıöLüMII
SaRıöLüM
SaRıöLüMI
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

moment yazdı:Sonunda Yola Geldin Lan Kanka :) İyi yaptın boşver oyunu artık cocukmusun oLum :D Ara Beni Öptüm
2 Gun Once Sana Dön Dıyordum Dımı Kanka :D
Resim
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

İKV Sonunu çoktan yapmışken bize son yapmak düşmüyor zaten. Eğitim yılı başladığından itibaren bende sonlandırmıştım kararını tebrik ediyorum, reel hayatında başarılar. :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*

“Genel Sohbet” sayfasına dön