Para Kasmayı iyi bilenler girsin lütfen :(
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Para Kasmayı iyi bilenler girsin lütfen :(
Arkadaşlar ikv de herşeyi yapıyorum ama para kasamıyorum ya taktik verin bişey önerin lütfen 
Re: Para Kasmayı iyi bilenler girsin lütfen :(
Git Karacinlere kardeşim Allah ne verdiyse ha yok dersen al artrcını bu aralar madenler bomboş otur madene sabaha kadar ha o olmadı sıkılmam diyosan gir sabaha kadar gaffar X vs. al ordan Hidrojen di Erg Yongasıydı sat başkada aç bi büyü ytada savaş kas 49 a al kadimini liderdik sembolünü meran mücevherini sat başkada yöntem yokAbercrombie yazdı:Arkadaşlar ikv de herşeyi yapıyorum ama para kasamıyorum ya taktik verin bişey önerin lütfen
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Sal Ta Nat
Tankım Karacinler olmaz madeni beklemekte hoşuma gitmiyor zaten gb mi yapıyorum her neyse saolGaffarBEY yazdı:Git Karacinlere kardeşim Allah ne verdiyse ha yok dersen al artrcını bu aralar madenler bomboş otur madene sabaha kadar ha o olmadı sıkılmam diyosan gir sabaha kadar gaffar X vs. al ordan Hidrojen di Erg Yongasıydı sat başkada aç bi büyü ytada savaş kas 49 a al kadimini liderdik sembolünü meran mücevherini sat başkada yöntem yokAbercrombie yazdı:Arkadaşlar ikv de herşeyi yapıyorum ama para kasamıyorum ya taktik verin bişey önerin lütfen
BAŞKA ÖNERİLER LÜTFEN
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Madem tanksın; Maden çekmek en iyi para yapma yöntemi.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Eminönü Bankayı soy

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Para Kasmayı iyi bilenler girsin lütfen :(
Madenle 50m fln sermaye yap sonra ucuzdan al pahalıya sat boyle boyle para kas tabi piyasayı iyi bilmen lazım

meranda saatte 600 700 bin para kasarsın ama sağlam büyücü olman lazım..
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

700bin mi dostum ? lütfen meranı küçümsemeHuNKaR yazdı:meranda saatte 600 700 bin para kasarsın ama sağlam büyücü olman lazım..
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Keke herkes ole dusunuyo ama ole olmuyo buyucude oluyon fln tekrar gidiyon fln anca 1 saatde 500 binVforVendetta1 yazdı:700bin mi dostum ? lütfen meranı küçümsemeHuNKaR yazdı:meranda saatte 600 700 bin para kasarsın ama sağlam büyücü olman lazım..Plus + Sağlam bir büyücü ile 30 dakikada düşen itemlerle 1m yaparsın
![]()

- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Senin gibi büyücüleri düşündüm ben keke sen ve senin gibiler ölmeyeceği içinIReSTIBLE yazdı:Keke herkes ole dusunuyo ama ole olmuyo buyucude oluyon fln tekrar gidiyon fln anca 1 saatde 500 binVforVendetta1 yazdı:700bin mi dostum ? lütfen meranı küçümsemeHuNKaR yazdı:meranda saatte 600 700 bin para kasarsın ama sağlam büyücü olman lazım..Plus + Sağlam bir büyücü ile 30 dakikada düşen itemlerle 1m yaparsın
![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen