IKV'NİN ADALETİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Re: IKV'NİN ADALETİ

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Karakter silme bu kadar kolay olmamalı. İnternet sayfasından yapılsa bunlar olmaz. Aynı şekilde refreshin dediği gibi karakter sigortası olduğu gibi yüklü bi mebla karşlığı karakter kurtarma ürünüde olmalı. Böylece insanlar plus almayada yöneilmiş olurlar.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Karakter silme bu kadar kolay olmamalı. İnternet sayfasından yapılsa bunlar olmaz. Aynı şekilde refreshin dediği gibi karakter sigortası olduğu gibi yüklü bi mebla karşlığı karakter kurtarma ürünüde olmalı. Böylece insanlar plus almayada yöneilmiş olurlar.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

1. Haklısınız karakter silerken bütün oyunlar kesinlikle şifre ister.
2. Karakteri yanlışıkla nasıl siliyonuz ????????
3.Eh arkadaş bu kadar duygu sömürüsü yapmayın 1 paket sigara yerine pluse alsan bunlar hiç olmaz.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
jokerkaan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Al Dem

Mesaj gönderen jokerkaan »

SlimShady yazdı:Ben buna adaletsizlik değilde olsa olsa nankörlük derim.
Başka hiç bir oyunda sana bu tür olaylarda bir yardımda bulunulmaz ki ikv yönetimi bunun için sigorta çıkarmış plus paket çıkarmış ki alanların bir ayrıcalığı daha olsun diye çokta iyi olmuş gerçekten yönetimi bu konuda tekrardan tebrik ederim.
Oyunu oyun olarak göremiyorsan bu senin sorunun kimseyi suçlayamazsın oyun yapımcıları elbetteki yaptıkları oyunu daha ilgi çekici ve kendilerine daha fazla kazandıracak şekilde tasarlayacaklardır bu konudada kimseyi yargılayamazsın.
Hayatında başarılar dilerim oyunu sadece oyun olarak göremiyorsan başka bir oyun da oynama derim.
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

IIxKoSTaDBuYuxII yazdı:Resim
Vay işte ıkv nin adaleti bu kadar parası olana anca yanlışlıkla çarı sildik çarımızda plus & karakter sigortası olmadığı için çarımızı geri alamıyoruz o kadar emek hepsi boşa gittiği anlamına geliyor ıkvnin emeğe saygısı yok oyunu bırakıyorum herkese hakkımı helal ediyorum bu oyunla boşuna zaman kaybetmeyin oyun kimseye bişey kazandırmıyor zarardan başka bu oyun yüzünden sosyal hayatımdan oldum arkadaşım kalmadı resmen ama artık sosyal hayatıma ve okuluma önem göstericem sizede tavsiyem boşuna zaman kaybetmeyin pc başında oturacağınıza 2 dk ders çalışsanız daha iyi olur bunu bir arkadaş öğütü olarak kabul edin ıkv ekibi oturduğu yerden hiç bi iş yapmadan sizin sayenizde para kazanıyorlar adamlar yiyip içiyorlar oyuna ayda bir 1 etkinlik yapıyorlar gerisi full yatış 3 aylık bir plus satıyorlar 30 tl çoluk çocuk oyunda görüyor milletin plusu falan var babasından annesinden para çalıyor plus alabilmek için bir oyun yüzünden hırsızlık bile yapıyorlar aten oyunda güvenilir sağlam 1 adam bile yok hepsi menfaatçi başkasını düşünmüyor oyun herkesi ele geçirmiş sınıfta ders yerine oyunu düşünüyor bunlar bnm yaşadıklarım yani gerçekler sadece bende olan birşey deil oyunun çoğunluğunda olan birşey yol yakınken sizde benim gibi şu oyunu bırakım kendi geleceğinizle ilgilenin oyun size hiç bişey kazandırmaz herkes allaha emanet olsun SAYGILAR...!

http://g1211.hizliresim.com/13/1/fj3nf.jpg
Karakteri nasıl yanlışlıkla sildin acaba ? Karakteri silmeye eminmisiniz diye sormadımı acaba sana ? Bunu göre göremi sildin yani ? Neyse . Yanlışlıkla çar silinmelerine , hırsız birisi çarınızı silmeye tek çözüm bence karakteri silerken şifre istemesidir. Üyeliğimizden karakter silmek için bir şifre giriyoruz. Bu şifre tek kullanımlık olucak ve değiştirilemeyecek. Bu yüzdende karakter silerkende şifreyi sorucak. Bu yüzdende çar silinmelerde bayağı biz azalma görülecek. Bu özellik pek çok oyunda mevcut ama bizim yönetim neden böyle birşey yapmıyor acaba.
Nevarneyok
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Yokkı Hacı

Mesaj gönderen Nevarneyok »

FreedommakeR yazdı:3.Eh arkadaş bu kadar duygu sömürüsü yapmayın 1 paket sigara yerine pluse alsan bunlar hiç olmaz.
Şu oyun ne kadar hıyar dolu...salak herif adam orda sigara içiyorum bu yüzden plus alamıyorum mu diyor ? Yada kimin plus paket alma yerine sigara aldığı nerden biliyorsun.Önce düşünün sonra yazında aptallığınız ön plana çıkmasın...
Kullanıcı avatarı
soulpowerbeta
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen soulpowerbeta »

Genjori maden cıktı oyuna dön pls :D

madenlerde para etmiyor bu ikv seni hiç sevmiyor =)
SouLPoweRBeTa
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

soulpowerbeta yazdı:Genjori maden cıktı oyuna dön pls :D

Maden çekemediğin için kıskançlığından ölecen ...Senin laflarına bizim orda ne derler bilirmisin...
"İT HÜRÜR KERVAN YÜRÜR" canım evladım benim...hadi oyununa dön. madenlerde beni görürsende kıskanma. sende çek seninde olsun......bu temiz konuya bana laf atmak için yazı yazma...gel oyuna ne diyeceksen orda de.hattağa klandan yaz daha iyi olur...kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor zaten...SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

GENJORI yazdı:

Maden çekemediğin için kıskançlığından ölecen ...Senin laflarına bizim orda ne derler bilirmisin...
"İT HÜRÜR KERVAN YÜRÜR" canım evladım benim...hadi oyununa dön. madenlerde beni görürsende kıskanma. sende çek seninde olsun......bu temiz konuya bana laf atmak için yazı yazma...gel oyuna ne diyeceksen orda de.hattağa klandan yaz daha iyi olur...kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor zaten...SAYGILAR

Genjori sen madeni bıraktığını söylememişmiydin evvel ki konuda?
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

KRaLeX yazdı:
GENJORI yazdı:

Genjori sen madeni bıraktığını söylememişmiydin evvel ki konuda?

Evet Güzel arkadaşım doğru okumuşsun..Burakmıştım..Bi kaç Kendini bilmeyen kişiler için onlara inat tekrar maden topluyorum,bunu üzülerek söylüyorum kusuruma bakma, bu kişilere prim yaptırmamak ,maden kazandırmamak için takibe aldım.Bu sefer o kişiler nerde ise bende orada olacağım...SAYGILAR

“Genel Sohbet” sayfasına dön