BU İKV EKİBİ [Düzenlendi]
- ejderxkabusu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
BU İKV EKİBİ [Düzenlendi]
NE BİÇİM [Düzenlendi] SİZ YA YAHU FORUMDA BELİRİTLEN SAATE OYUND AOLUN DİYOSUNUZ O SAATEN 5 DKAİK AÖNCE GİRİYORUZ Bİ BAKIYOZ 1 SAAT ÖNCE EŞYA İADESİ YTAPILMIŞ EEE FORUMDA 23.00 VE ARASI YAZIYOR NE BİÇİM İŞ YAPIYOSUNUZ [Düzenlendi]
- ejderxkabusu
- İri Fare Avcısı

Re: BU İKV EKİBİ [Düzenlendi]
Bİ CEVAP BİLE TAMIYOLAAR LAN HALA OYUNDAYIM Bİ SES SEDA YOK BİRİLEİRNİ ALMIŞLAR BEN 5 SAATİR OYUNDYAIM
- ejderxkabusu
- İri Fare Avcısı

blackkk sana sesleniyorum oyundayım oyundaaaaa
Mantıklı bi şeyler yazmaya çalışırlar şimdi bekle bakıyım.
Yazdıklarınızdan sonra bir inceleme yaptım ve tüm sunucularda saat 23:00' dan 00:30' a kadar birçok kez eşya iadesi için bekleyen oyuncularımızın oyunda olup olmadıkları kontrol edilmiş. Sizin karakter isminiz de toplamda 2 farklı görevlimiz tarafından 3 defa kontrol edilmiş. Yaptığım kontroller sonucunda, sunucularda yapılan kontroller sırasında çevirimiçi olmadığınız sonucuna ulaştım. (Eğer ki profil bilgilerinizde bulunan sunucu bilgisi doğru ise)
Sonuç olarak; belirtilen saatlerde çevirimiçi olan tüm kullanıcılarımız iadelerini almış bulunuyorlar.
Konu açarken, yanıt yazarken, kısaca forumu kullanırken yalnızca bize karşı değil, tüm herkese karşı bir sorumluluk içerisinde olduğunuzu unutmamalısınız. Mesaj içeriğiniz düzenlendi ve forum hesabınız 7 gün uzaklaştırıldı.
Bilgi ve dikkatinize.
Sonuç olarak; belirtilen saatlerde çevirimiçi olan tüm kullanıcılarımız iadelerini almış bulunuyorlar.
Konu açarken, yanıt yazarken, kısaca forumu kullanırken yalnızca bize karşı değil, tüm herkese karşı bir sorumluluk içerisinde olduğunuzu unutmamalısınız. Mesaj içeriğiniz düzenlendi ve forum hesabınız 7 gün uzaklaştırıldı.
Bilgi ve dikkatinize.