Büyücü 0 dan yapma
Büyücü 0 dan yapma
arkadaşlar bu akşam 0 dan bir büyücü açıyorum daha önce 49 savasçı yaptım büyücüyü nasıl kasmalıyım sikill vs nasııl vermeliyim yardım pls :?:
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Büyücü 0 dan yapma
Oncelile 30 lvle kadar meteoritten vaz gecmeyeceksn 30 dan snra elekte olur fizikte tabi buz kesin olack kasılmak icin ise buyu savastan daha kolay kasıldıgı icin 30 a kadr emin de kasıl sonra 40 a kadar meteor ve adada kasıl 45 e kdr yer altı 49 a kdr ise meranda kasıl pisman olmayacgnı umuyorum iyi oyunlar...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
30dan önce buz fizik 30dan sonra buz elek kırma ol
kaçarak vur
direnç kırma kullan
yetenekleri oku
not: savaşçı gibi dibine girip vuramazsın uzaktan menzilden ve dolandırarak kaçarak vur
büyü hasarı eşyalarına dikkat et atma
kaçarak vur
direnç kırma kullan
yetenekleri oku
not: savaşçı gibi dibine girip vuramazsın uzaktan menzilden ve dolandırarak kaçarak vur
büyü hasarı eşyalarına dikkat et atma
...
bana meselae 10 lvl kadar hangi sikilller ve kaç verceğim 20ye kadar 30a kadar ne verceğim lazım dirençleri de ne dizim mesela 10 levelde 10 meteorit 10 bilgisi gibi
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
10 lvle kadar meteorit ve bilgisine her lvlde 1 puan ver 20 lvle kadar meteorit ve bilgisini 10 yap gerisini buza ver 20 lvlde yine aynı şekilde fakat meditasyon ve buyu bozmaya birer puan ver 30 lvlde de aynı sekilde elekte olabilirsin ve dk ya 15 ver isine yarayacktr. 40 lvle kdr bole kal 40 lvl dn sonra fizik veya elegi bilgisiyle beraber 15 ver buza ve bilgisinede aynı sekilde ver dk 15 ver kalıo 5 onlarıda bb ye teslaya kutuba mediyd dagt..
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

ben suan 41 lvl ım fizik ve bilgisi 15 buz ve bilgisi 15 dk 15 buyu bozma 5 neye verım yetenekleri
Belki şuan 49 olmuşundur fakat önerilerimi şöyle sunayım sana; eğer fiziksel+buz'isen direnç kırmayı 15 yapmamalısın. Fizik+buz'san konsantrasyon'u 15yapmalısın. Elektirik+Buz dizdiysen 15direnç kırma yapmalısın bu arada 1'de konsantrasyon'a vermelisin. Bu senın enerjisi daha fazla yaratıkları kesmende yardımcı olur.RieRKinG yazdı:ben suan 41 lvl ım fizik ve bilgisi 15 buz ve bilgisi 15 dk 15 buyu bozma 5 neye verım yetenekleri