Merhabalar,
Arkadaşlar ben İhsan "KaRaBeLa" ortalama 1,5 sene kadar önce İKV yi bırakmıştım, Fiziksel olarak İKV ye girdiğim söylenemez ama oyunda zaman zaman girerim o ayrı mesele ve forum sayfasıylada aram pek yoktur ama plus devamlı aktif olur oyunumuza destek olalım değil mi neyse gelelim konumuza bu konuyu açmamdaki gayem şuydu son zamanlarda terör örgütünün haince ve kalleşce düzenlediği propagandalara ülkemiz maruz kalmaktadır çok üzücü bir olay ama bu bizim dirliğimizi ve birliğimizi daha çok güçlendirdiğine inanıyorum... Son olarak Afyonkarahisar da yaşanan patlamada kaybetmiş olduğumuz 25 şehitlerimiz herkesi derinden üzdüğü gibi benide derinden yaralamıştır... Tabi ki ne söylesek boş ateş her zaman düştüğü yeri yakıyor... Şehitlerimize Cenab-ı Allah'dan rahmet ve ailelerine baş sağlığı diliyorum... Umarım haklarını bize helal ederler...
SON OLARAK OYUNCUSU OLDUĞUM TEŞKİLAT SUNUCUSUNDA EĞER Kİ BÖYLE ŞEHİT YAKINLARI (KARDEŞLERİ GİBİ) VAR İSE BANA ULAŞAN İLK 2 KİŞİYE İSTEDİĞİ ŞAHESER SİLAH MALZEMELERİ BENDEN KÜÇÜK Bİ ARMAĞAN OLARAK HEDİYE ETMEK İSTİYORUM... VE YÜKSELTME AKÇESİNİDE BERABERİNDE VERECEĞİM...UMARIM BUNUDA KÖTÜ AMAÇLI KULLANMAK İSTEYENLER ÇIKMAZ LÜTFEN SAYGILI OLALIM... BENİMDE KÜÇÜK Bİ KATKIM OLSUN İSTEDİM İYİ EĞLENCELER...
Kişisel bilgiler güvenliğiniz açısından silinmiştir. Kişiler ile irtibatı bu konu altından gerçekleştirmenizi öneriyorum.
Fuerte