Haksızlık değil mi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Haksızlık değil mi

Mesaj gönderen SedaT03 »

selam Çemberlitaş gelcek dediler geldi 1.5 sene oldu geleli 1.5 sene idare etti şimdide ARZ ve LODOS var 2 senede bu gider. Tek diyeceğim şu bu oyunu bölge oyunu yerinde ex zor olan oyun olarak yapsanız güzel olurdu. Mesela 59 seviye yapacaksanız veya 80 fark etmez 50 lwlde 100 50 yaratık kesen insana 1 ex gelsin veya 50 yaratık kesene oyun leveli olsun. Kaldıramadığım yanı şu 4.5 senedir oyuncsuyum ikvnin ve o kadar akçe kutu iksir puls aldım.Çarım biraz sağlam lakin adam 1 ay önce açmış çarı benden daha sağlam. Şimdi soruyorum size sizce bu adalet mi paraysa ondan fazla verdim zamansa ondan fazla bölgeye girmekse ondan fazla. Ha bana bu şans oyunu diyorsanız o zmn oyunu parayla yapmayı bırakın. Diyeceğim şu çok oynayanla az oynayanın farkı olsun. Herkeze iyi forumlar.
Ben 4.5 senede diğelim 1.5milyar verdim adam 1 ayda 100 tl fark nerde burda buyrun hak nerde adalet nerde
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
imse0102
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Haksızlık değil mi

Mesaj gönderen imse0102 »

Paylaşım için teşekkürler!

Resim
Kullanıcı avatarı
Lazkopatilyas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Lazkopatilyas »

o tarz oyunları seviyorsan metin2 falan oynamalısın kardeş..İKv yi ikv yapan bu özellikler senin dediğin gibi olsa diğer oyunlardan farkı kalmaz bence....
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

SedaT03 yazdı:selam Çemberlitaş gelcek dediler geldi 1.5 sene oldu geleli 1.5 sene idare etti şimdide ARZ ve LODOS var 2 senede bu gider. Tek diyeceğim şu bu oyunu bölge oyunu yerinde ex zor olan oyun olarak yapsanız güzel olurdu. Mesela 59 seviye yapacaksanız veya 80 fark etmez 50 lwlde 100 50 yaratık kesen insana 1 ex gelsin veya 50 yaratık kesene oyun leveli olsun. Kaldıramadığım yanı şu 4.5 senedir oyuncsuyum ikvnin ve o kadar akçe kutu iksir puls aldım.Çarım biraz sağlam lakin adam 1 ay önce açmış çarı benden daha sağlam. Şimdi soruyorum size sizce bu adalet mi paraysa ondan fazla verdim zamansa ondan fazla bölgeye girmekse ondan fazla. Ha bana bu şans oyunu diyorsanız o zmn oyunu parayla yapmayı bırakın. Diyeceğim şu çok oynayanla az oynayanın farkı olsun. Herkeze iyi forumlar.
Ben 4.5 senede diğelim 1.5milyar verdim adam 1 ayda 100 tl fark nerde burda buyrun hak nerde adalet nerde
Sana şunu diyebilirim bölge geldi tamam. 1.5 sene gitti oda tamam. Ve hala 1.5 senedir giripde üstünü ful dizemeyende var bunuda anlayamayarak tamam diyorum. Gelelim senin dediğine bu oyun çıktığında 29 leveldi bi zaman sonra 39 ve 49 oldu bu arada 5 seneyi geçti tabi 2 kere yükseldi oyun seviyesi.
Benim demek istediğim seviyelerle ilgili değil aslında yeni gelen paketler tamam çok emek veriliyor zaman harcanıyor ama çok kısa bence bir zaman sonra hele bide üstünü dizdiysen soğuyorsun yeni eklenti gelsin istiyorsun. Tabi üstünü dizemeyenleride unutmamak lazım onlar hala şans sisteminden yakınıyorlar. Her halükarda bi isyan var :(
Şimdi bu arz lodos gelecek nolacak biliyor musun?
Millet ilk gün a ne güzel falan filan denecek aradan en fazla 1 ay geçer hadi 2 ay olsun yeni eklenti diye yine forumlarda yakınıp durur millet..
Bu eklentilerin daha geniş çaplı elden geçirilmesi gerekiyor..
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

SedaT03 yazdı:selam Çemberlitaş gelcek dediler geldi 1.5 sene oldu geleli 1.5 sene idare etti şimdide ARZ ve LODOS var 2 senede bu gider. Tek diyeceğim şu bu oyunu bölge oyunu yerinde ex zor olan oyun olarak yapsanız güzel olurdu. Mesela 59 seviye yapacaksanız veya 80 fark etmez 50 lwlde 100 50 yaratık kesen insana 1 ex gelsin veya 50 yaratık kesene oyun leveli olsun. Kaldıramadığım yanı şu 4.5 senedir oyuncsuyum ikvnin ve o kadar akçe kutu iksir puls aldım.Çarım biraz sağlam lakin adam 1 ay önce açmış çarı benden daha sağlam. Şimdi soruyorum size sizce bu adalet mi paraysa ondan fazla verdim zamansa ondan fazla bölgeye girmekse ondan fazla. Ha bana bu şans oyunu diyorsanız o zmn oyunu parayla yapmayı bırakın. Diyeceğim şu çok oynayanla az oynayanın farkı olsun. Herkeze iyi forumlar.
Sana şunu diyebilirim bölge geldi tamam. 1.5 sene gitti oda tamam. Ve hala 1.5 senedir giripde üstünü ful dizemeyende var bunuda anlayamayarak tamam diyorum. Gelelim senin dediğine bu oyun çıktığında 29 leveldi bi zaman sonra 39 ve 49 oldu bu arada 5 seneyi geçti tabi 2 kere yükseldi oyun seviyesi.
Benim demek istediğim seviyelerle ilgili değil aslında yeni gelen paketler tamam çok emek veriliyor zaman harcanıyor ama çok kısa bence bir zaman sonra hele bide üstünü dizdiysen soğuyorsun yeni eklenti gelsin istiyorsun. Tabi üstünü dizemeyenleride unutmamak lazım onlar hala şans sisteminden yakınıyorlar. Her halükarda bi isyan var :(
Şimdi bu arz lodos gelecek nolacak biliyor musun?
Millet ilk gün a ne güzel falan filan denecek aradan en fazla 1 ay geçer hadi 2 ay olsun yeni eklenti diye yine forumlarda yakınıp durur millet..
Bu eklentilerin daha geniş çaplı elden geçirilmesi gerekiyor..
Kullanıcı avatarı
CaptainKDRAMT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CaptainKDRAMT »

Hem haklı ,hem haksızsın.
Sözler inci'dir,bazen inci'tir.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

SedaT03 yazdı:Ben 4.5 senede diğelim 1.5milyar verdim adam 1 ayda 100 tl fark nerde burda buyrun hak nerde adalet nerde
Oyundaki eşyaları veya karakterleri harcadığın parayla kıyaslaman çok yanlış. Bu tamamen oyunu çözüp çözmemekle ilgili.
Dediğin gibi bir yenilik gelirse yani ex kasmak zorlaştırılırsa bu sefer insanlar saatlerce oyun başında kalacak diye sıkıntı çıkacak. Bu oyunda karakterini 49 yapmak zor değil. Asıl iş bundan sonra başlıyor. Bu da tamamen oyun içindeki çevrenle ilgili. Çevren varsa 1 günde 49 lvl yaptığın karakteri gaffara kadar götürebilirsin ve şansın varsa eşya alabilirsin.
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Cloutier yazdı:
SedaT03 yazdı:Ben 4.5 senede diğelim 1.5milyar verdim adam 1 ayda 100 tl fark nerde burda buyrun hak nerde adalet nerde
Oyundaki eşyaları veya karakterleri harcadığın parayla kıyaslaman çok yanlış. Bu tamamen oyunu çözüp çözmemekle ilgili.
Dediğin gibi bir yenilik gelirse yani ex kasmak zorlaştırılırsa bu sefer insanlar saatlerce oyun başında kalacak diye sıkıntı çıkacak. Bu oyunda karakterini 49 yapmak zor değil. Asıl iş bundan sonra başlıyor. Bu da tamamen oyun içindeki çevrenle ilgili. Çevren varsa 1 günde 49 lvl yaptığın karakteri gaffara kadar götürebilirsin ve şansın varsa eşya alabilirsin.
Ne kadarda yasak dense bile yapılan ve hala yapılmaya devam eden akçe satışları var oyunda bilmeyen yok zaten.
Mesela zengin bi arkadaşımız başlıyor oyuna ve bu şekilde milyarlarını yatırıyor onun için küçük miktarlar tabi zengin sonuçta. Peki sonra noluyor ?
Bir de bakmışsınki oyun çıktığından beri oynayan adamı 1 ay içerisinde akçe falan filan satıp vs vs bu oyun çıktığı günden beri oynayan adamdan daha güçlü bir hale gelebiliyor. Şimdi burada bir emek haksızlığı var mı yokmu belli zaten fazla söze gerek yok.
Ha ne fark var arada diyicek herkes tabikide tecrube ve arkadaş ortamı olur bunun cevabı.
Tecrube kazanılır mühim değil ama arkadaş ortamı zaten kaldımı ki şuan bırakan bırakana.
Konuyu açan arkadaşın dediği gibi "Haksızlık değil mi?"
En çok anlamadığım meselede şu bu oyun +13 zaten yaş sınırı belli.
Vardır illaki büyükler ama çoğunluğun çocuk olduğu bir oyunda bu kadar yüksek akçe fiyatları da anormal gerçekten.
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Yakındığım şey
Para diyorlarsa veriyorum amenna ama benden az kat kat az veren adam benden daha sağlam çarı oluyor ne bileyim oyunu en fazl oynayana hediye verilsin dah özel item verilsin. Tecrübeye gelince eminim ki benden tecrübelisi yoktur vs tank dalma bozma kırma şifa fark etmez. Son olarakta madem bölge yaptınız sizde biliyorsunuz ki oyunu oynayan okullu çocuk cok ve dier arkadaşlar ben gibi bölge atmak için adam bulamıyoruz. Bölgeleri tek kişilik bölgeye cevrin ne bileyim esikisi gibi herkez kendi üretsin eşyasını 39 lwl güzeldi. Derdim çok lwl olsaydı metn 2 derdim kardeş benim demek istediğim sana 2 çar göstercem ve dicem hangisi 5 senelik oyuncu hangisi 1 aylık üzerine bakarak dersin ki 1 aylık daha uzun oynamış derrsin. Çok oynayanla az oynayanın ARASINDA lütfen fark olsun. İyi forumlar
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wsyegel »

59 level gelmesi için yeni skiller,yeni kıyafetler,yeni setler,yeni kolye-yüzük-kılıç vb şeylerin de yapılması gerekecek.Ve bu da yönetim için zor bir iş.Çünkü zaten Arz-Lodos eklentisi gelecek.İzmir Buluşma'da da soruldu "59 level yükseltmesi olacak mı?" diye.Fakat orada da cevap üstte yazdığım gibiydi.Yani 59 level 1-2 sene de gelecek bir şey değil + hiç gelmeyecek bile diyebiliriz.
ah güzel eski ikv'li günler...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön