İnciye özenmeni bu yorumundan anlamadım forumda birsürü yorumn konun var 1haydegidelumm yazdı:Meinkampf yazdı:İnci özentisi çocuk yorumlarını benim konumdan uzak tut dalga makinası gibi herkeze sataşırsan herkezdende laf yersin böyle okumadan etmeden direk oyun paralı olmasa diyorsun ben olmasın diye birşey dedimmi?haydegidelumm yazdı:Oyun Paralı Olmasa Herkes eşit olur ve bu da çok saçma oluroyun eşitlik değil üstünlük gösterilmesi gereken bir yerdir
Ben Paralı oyunu destekliyorum
Akçe alın Ekonomiye Can Gelsin :mrgreen:
Her Çardan Vergi Alın
Yönetim Zam Yapın Arkanızda Ben Varım :mrgreen:
bu yorumumda neresi inciden alıntı ? sorarımbu 1
burası genel etkileşim alayına yazarım bu 2
kötü birşey demedim sadece kendi düşüncemi yazdım bu da 3
ben ferhata benzemem bugün böyle davranıp yarın özür dileyecek bu 4
Ben kimsenin sözüyle bşy yapmazlık veya yapmamazlık yapmam bu 5
bu düşünceni desteklemek amaçlı yazdım.Arkadaşlar bakıyorum herkez forumda oyunun paralı olması grup bölgeleri vs gibi sistemlerden şikayetci bende şikayetciyim ve benim önerilerim bunlar herkez bir öneride bulunursa yönetimde gereğini içinden seçer yapar ancak bunları mutlaka yapmak zorundalar yoksa asla oyun ilerlemez hiçbir zaman
Hiçbir şekilde hiçkimsenin konusunu kötüleyemezsn dalga geçemezsin 2
Kendi düşünceni belirticeksen düzgün bir şekilde belirt alay etme 3
Ferhattan banane 4
Ayriyeten konunun sadece başını okuyarak yorum yapamazsın oyunun paralı olmasından yakınıyorlar dedim ancak bunu anlattımda
Yorumlarının sahte ve alaycı olduğu forumnun halinden belli bakarsanız bütün konulara son yorumu var sürekli bir post kasma çabası içerisindesin