Büyücü mü Şifacı mı ??

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Büyücü mü Şifacı mı ??

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Sohbette yakıyor valla. :) Büyücünün bilge cevriye itemlerini satıcaksan sattıktan sonra ashab malzemesi yap daha akıllıca olur :) . Ashab üreticekken bilge cevriye itemleri satıp ibni cevriye item alırsan buna aptallık denir. :) İlk önce şaheserini yapmaya bak . Yaptıktan sonra gerisi kolay gelir. :arrow:
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Mevlana Asa Üretmeni tavsiye ederim. IKVde şu ana kadar gördğüm en güçlü silah Mev asadır. Sığınak dahi atmadan önce Gaffar kesme seviyesinde olursun. ama benim bütçem yok diyorsan Ashab üret.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kibrit »

o kdr bütcem yok .d ibni item alma nedenim ashabsız sığınak-migrat atabiliorum :) fundi item için
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen YineLokal »

kibrit yazdı:o kdr bütcem yok .d ibni item alma nedenim ashabsız sığınak-migrat atabiliorum :) fundi item için

İyileştirme eşya almana gerek yok görevlerden yeterli eşyalar alırsın.Eğer çevren yoksa Ashab-ı Kehf için malzeme bas.Malesef ki bende basıyorum ne kadar istesemesem de.İstersen listesini de yapayım.

Ceket amplifikatör elması görevinden , pantolon arzuhalcinin görevinden , ayakkabı kadim hidradan , eldiven Kenan görevinden , asa zaten ilk giriş İnat Kıran ve takılarda en fazla 500 bin eder.20 milyon ile şuan yarısını hallettim o kadar zor bir eşya değil.Başarılar.
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kibrit »

Ben okuldan dolayı hafta ici pek qiremiom hafta sonuda akşam giremiyorum ondan kadim kesemiyorum :)) arkadaş yapacak 1-2 gün içinde zaten ful ayak ceket dışı ibni ful m2 qözlk war
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
Lecz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Maniac Team

Mesaj gönderen Lecz »

Ashab üretmeni önermem açıkçası büyü kritik yok ashabta kritiksiz bir şifacıya şifacı demem ben kesinlikle ashab çöp eğer illa birşey üreteceksen Mevlana Asa üret pişman olmazsın bende mevlana asa üreticem 1 kadim 4 gano kaldı sadece inan ki buna değer ;)

“Şifacı” sayfasına dön