Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
brkppp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!

Mesaj gönderen brkppp »

Oyunda 49 seviye bir şifacı karakterim var sıgınak, migrat ve studan hiç alacagı yok, gbmx girmiyorum çünkü genelde maraton ayakkabı kullanıyorum. Asa düşürmek için Gaffar atmak istiyorum, işi de biliyorum birkaç kez kestim yani... Ama gelin görün ki karakterime İksir dayandırmıyorum! her girişte rahat 14-15 ejderha kk gidiyor... Anlamadığım olay şu ki büyücü ve savaşlarda bu böyle değil! büyücüler neredeyse hiç iksir içmezken savaşcılarda sadece fare iksir gibi basit iksirleri içiyor. O kadar ki geçen gün grupta biri ''şifacıya acıyorum'' demişti sırf iksir yüzünden... Bence bu konuda Şifacılara yapılmış bir ayrımcılık var. Çünkü biz zaen canavar kesemiyoruz tamamen gruptaki arkadaşlarımıza can vermek görevimiz, bunun yanında en çok iksiri de biz içinde insan kendini kullanılmış gibi hissediyor açıkcası. İnanın 2 gün peş peşe 50'şer ejderha çektim ertesi gün tükendi! Anlamıyorum şifacıların el üstünde tutulması gerekirken maddi manevi bütün yük bizim omuzlarımıza biniyor! Bu iksir olayına ne bütçe yetiyor nede zaman... Bari gidip maden çekeyim diyorum bugun en degerli maden 4 milyona düşmüş! 2 gün ugrascaksın bi maden cekceksin 15 tane iksir alcaksın oda tek posta Gaffarda bitecek çok saçma! Hayır item filan verse tamam diyeceğim onu da vermiyor! Biz çalışıyoruz, çabalıyoruz item Savaşçıyla, Büyücüye düşüyor! Bari en azından hidrojen verse o şekilde dönerdi bu değirmen! ama gidiyor onuda en ihtiyacı olmayan adama veriyor! Anlamadım gitti bu işi! Karakterimde Ç.T Artırıcı yüklü, Loncam da aynı şekilde yani 2 adet artırıcı ve Plus Paket yüklü ve tek Şifa girdiğim halde emeklerimin karşılığını alamıyorum. Anlamıyorum bu insanlar bu Karakterleri nasıl full yaptı! sorun bende mi acaba? En azından şu işin bir standardı olsa mesela her 3 girişte 1 item garanti verse yada ne bileyim işte bunun bir çözümü yok mu? haraca bağlanmış gibi oyuna para yatırmaktan bıktım bütün kazancımız iksirlere gidiyor ve karşılığında da hiçbirşey alamıyoruz. Lütfen bu konuya bir el atın... Teşekkürler!
TamTum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaşta Şifacının İksir Çilesi !!!

Mesaj gönderen TamTum »

Şifacının kudret meselesi gaffarda çok sıkıntı.Bende çok yaşadım stu x semiha tam ama gaffar hiçbirşey atmadı bana.Ve ortalama 10 iksir içiyorum. :(
Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Sağlam grupla gaffarda 5 iksirden fazla içmiyorum, tabi ikisi studa gidiyo, büyü bozmayı 1 yap mediyi 10 yap olay tamam.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

X ve Studa 0 iksir Gaffarda 2 3 Ejder iksir harcıyoruz şifa ile.
Tamamen gruba bağlı bu işler. Eğer grup çok iksir harcatıyorsa gruptan tahsil etmen gerek harcadığın iksiri.
brkppp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen brkppp »

öncelikle youm yazan arkadaşlara teşekkürler tek bir mesajla cevap vereceğim; büyü bozma 1 yapıp meditasyon 10 yaptım ve suan 1000 akçe yükledim 50 ejderha daha cekecegim sonucları bu mesaj altından paylasırım. bu arada gruptan iksir tahsil et diyorsunuz da iksirim yok deyip isteyince herkes gruptan kacıyor birsürü de laf ediyor! valla bu son denemem olmazsa bırakacagım oyunu filan milletin enayisi ben dğeilim arkadaş. Zaten 1950 büyü sifa cogu kisi gruba bile almıyolar ezik diye.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

brkppp yazdı:öncelikle youm yazan arkadaşlara teşekkürler tek bir mesajla cevap vereceğim; büyü bozma 1 yapıp meditasyon 10 yaptım ve suan 1000 akçe yükledim 50 ejderha daha cekecegim sonucları bu mesaj altından paylasırım. bu arada gruptan iksir tahsil et diyorsunuz da iksirim yok deyip isteyince herkes gruptan kacıyor birsürü de laf ediyor! valla bu son denemem olmazsa bırakacagım oyunu filan milletin enayisi ben dğeilim arkadaş. Zaten 1950 büyü sifa cogu kisi gruba bile almıyolar ezik diye.
Dostum o tahsil etme yöntemi şöyleki komutanı kestikten sonra herkesten en az 3 er iksir toplıcaksın açık sözlü ol hadi beyler pamuk eller cebe hesabı o kadar iksir harcadık falan.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
daytonvik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen daytonvik »

Paylaşım için teşekkürler!

Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Grubuna bağlı bu olay.Ben gaffarda ilk iksiri semihanın canı 20 gaffarın canı 80 olduğunda içiyorum . İş aslında grubunda ki Büyülerin hasarlarında ve tecrübesine bağlı ;)

*Gaffarda 2 bilemedin 3 iksirde bitiyor
brkppp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen brkppp »

xPrince yazdı:
brkppp yazdı:öncelikle youm yazan arkadaşlara teşekkürler tek bir mesajla cevap vereceğim; büyü bozma 1 yapıp meditasyon 10 yaptım ve suan 1000 akçe yükledim 50 ejderha daha cekecegim sonucları bu mesaj altından paylasırım. bu arada gruptan iksir tahsil et diyorsunuz da iksirim yok deyip isteyince herkes gruptan kacıyor birsürü de laf ediyor! valla bu son denemem olmazsa bırakacagım oyunu filan milletin enayisi ben dğeilim arkadaş. Zaten 1950 büyü sifa cogu kisi gruba bile almıyolar ezik diye.
Dostum o tahsil etme yöntemi şöyleki komutanı kestikten sonra herkesten en az 3 er iksir toplıcaksın açık sözlü ol hadi beyler pamuk eller cebe hesabı o kadar iksir harcadık falan.
kestikten sonra hiç vermezler :D
brkppp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen brkppp »

ORHANBEY yazdı:Grubuna bağlı bu olay.Ben gaffarda ilk iksiri semihanın canı 20 gaffarın canı 80 olduğunda içiyorum . İş aslında grubunda ki Büyülerin hasarlarında ve tecrübesine bağlı ;)

*Gaffarda 2 bilemedin 3 iksirde bitiyor
Evet çok doğru söylüyorsun hocam herşey büyücülerde bitiyor. Hs yokken abanıp hasar alıyorlar sonra onlara can basayım derken hem tanka hem onlara yetişemiyoruz kudret de dayanmıyor... Büyücüler hasar almasa tankla uyumlu hareket etse birde kaos kaçırmasalar bende 2-3 iksirle bitiririm ama işi bilen büycü bulmak çok zor. Geçen girdik gaffara gelmişiz adam diyor ben bilmyiorum kesmeyi zaten 14 iksiirm orda gitti.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön