Katılıyorum ve şimdilerin modası skypede sohbet etmek oyundan kopmamızı önleyen bir etken.1-2 saat geciktim mi arıyorlar merak ediyorlarKRaLeX yazdı:[bBizi o zaman oyuna bağlayan grafikmiydi? değil.İtemler miydi? Değil. Oyunun sistemimiydi? değil. En çok bağlayan şey, dostluk samimiyetti. Oyunda düşman olduğum insanları bile özlüyorum bazen.Bankanın önünün dolu olduğunu görmek, o günümü mutlu geçirmeye yeterdi belkide..
[/b]
Kuyruk Acımız
- JeweLRaeX
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Nefer Team

Re: Kuyruk Acımız
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- VBMaSTeR
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Seyr-i Beka

Önerimi kaale alıp konu açman çok güzel olmuş. Dediklerine bende katılıyorum bizlerde aynı şeyi düşünüyoruz, bizlerde oyunumuzun daha güzel olmasını istiyoruz. Ama bu istekleri başkalarının başka konulardaki yorumlarına ters yorumlarla belirtmek hoş olmuyordu sana demek istediğimde buydu ki gerekeni yapıp konuyu açıp sitemini göstermişin. Karışık oldu biraz kısaca demek istediğim şu; senin sitemin oyuna, ama yorumlarında sitemi bize yapıyordun. Böyle daha güzel oldu dimi ?HuNKaR yazdı:kardeşim ben burda kuyruk acım var demedim. o laf sadece ''kuyruk acın ne senin ? '' diyen bi arkadaşa göndermeydi. tabikide kimse adına konuşmuyorum. dediğim gibi sürç-ü lisan eylediyssek affola.IIKuRDaNKoLLaRII yazdı:Kendi adına konuş 2 cümle kuramıyorsun gelmiş burdan aforizma yapacaksın ! kuyruk acısı olana ne dendiği belli.. senin kuyruk acın olabilir ama bizim sitemimiz var yönetime..
farkettimde melankoliksin sanırım , bende koyu sagocuyumdur
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
oyuna hiçbir zaman sitem etmedim , sitemim oyunu bu hale getirenlere kardeşim. hala yaptıklarından utanmayıp yüzsüzce buluşmalar yapıp milletin gözünün içine baka baka gülüyorlar. bu insanlar çok daha ağır sözlere layıklar ama terbiyemizi bozmaya gerek yok.demek istediğim tepkiler büyürse belki şu yaptıklarından birazda olsun utanırlar. biz sadece oyunumuzu geri istiyoruz kardeşimVBMaSTeR yazdı:Önerimi kaale alıp konu açman çok güzel olmuş. Dediklerine bende katılıyorum bizlerde aynı şeyi düşünüyoruz, bizlerde oyunumuzun daha güzel olmasını istiyoruz. Ama bu istekleri başkalarının başka konulardaki yorumlarına ters yorumlarla belirtmek hoş olmuyordu sana demek istediğimde buydu ki gerekeni yapıp konuyu açıp sitemini göstermişin. Karışık oldu biraz kısaca demek istediğim şu; senin sitemin oyuna, ama yorumlarında sitemi bize yapıyordun. Böyle daha güzel oldu dimi ?HuNKaR yazdı:kardeşim ben burda kuyruk acım var demedim. o laf sadece ''kuyruk acın ne senin ? '' diyen bi arkadaşa göndermeydi. tabikide kimse adına konuşmuyorum. dediğim gibi sürç-ü lisan eylediyssek affola.IIKuRDaNKoLLaRII yazdı:Kendi adına konuş 2 cümle kuramıyorsun gelmiş burdan aforizma yapacaksın ! kuyruk acısı olana ne dendiği belli.. senin kuyruk acın olabilir ama bizim sitemimiz var yönetime..
farkettimde melankoliksin sanırım , bende koyu sagocuyumdur
Oyunda birtakım değişimler oldu fakat bu değişimler neleri getirip neleri götürdüğü konusunda iyi tespitlerin yapıldığı kanısında değilim.Sohbetlerin arkadaşlıkların çok iyi olduğu dönemler diye hatırlanılan dönemlerin neden böyle bir dışa dönük yakınlaşmalar oluşturduğu üzerine doğru tespitlerde bulunmamız lazım.Bu dönemler bireysel oyunculuğun doruk noktalarıydı.Kaliteli oyuncuların sıyrıldığı diğer oyuncularında o oyuncuların etrafında komünleştiği zamanlardı.Genelde yaşı büyük abi diye hitap edilen oyuncular itemleri üretimleriyle oyunda sıyrılır birçok oyuncuyu etrafında toplarlardı.Böyle bir oluşumda çoğu oyuncular hırstan uzak oyun içi arkdaşlıklar dostluklar üzerine oyunu kabullenip ikv yi öyle benimserlerdi.Bölge eklentilerinden sonra bireysel oyunculuğunda sonu geldi.Artık her oyuncu charlarını bölge itemleriyle fulleyip içe dönük hırs ve egolarıyla oyunu kabullenmeye başladılar.Bu zihniyet değişimide doğal olarak arkladşlığı dostluğu kişisel hırs ve egolara bıraktıki şuan ben böyle değilim diyen oyuncunun bu konuda samimi olabileceğinide düşünmüyorum.Bu değişim sürecinin bilinçli yapıldığı düşüncesindeyim.Akçelendirme sürecinin herkesin iddialı ve hırslı olacağı bir ortamda dahada verimli olacağı açıktır.Burada eleştirilere katıldığım nokta bu gelirin oyuna yönelik yansımalarının zayıf kalmasıdır.2-3 sene içinde hatırı sayılır bir ciro sağlandığı halde ki bunun olmaması imkansız,oyuna yönelik mevsimlik bir badananın bile yapılmadığını görüyoruz. Artık oyunda birtakım iyileştirmenin yapılması lazım.Diğer oyunlardaki abartılı efektler değilde efektlerde daha bir estetik rütujlar, şehir belediyelerin yaptığı bir çevre düzenlemesi şart artık.Meteor düştü ve üstünden 5 sene geçti 
.Saygılar dostlar.   

Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Sevgili arkadaşlar,
Bende kendi adıma söylemek zorundayım. Bu oyuna çok emek verdim hem oyuncu hemde görevli olarak. Ancak bir zaman sonra geriye dönüp baktığımda 2 şey gördüm. Kocaman bir "SIFIR" ve koca yürekli gerçek dostlar (Gerek Oyuncu, gerek Yönetici). Emeklerim bir kenarda duruyor, haklı olarak da durması gerekir sonuçta uğraşılmış. Ancak bildiğimiz bir şey var ki İnsanlığın tükendiği yerde medeniyette tükenir. Ve İsrailde olduğu gibi İKV'dede bu durum mevcuttur. Soruyorum sizlere; Kaç kişi hayal edebilirdi eskiden fuarda veya buluşmada kavgalar çıkacağını? Kim düşünürdü onun bunun yıllar sürmüş (Karakter çalma,karakter silme,eşyaları çalma,haksız ban cezaları ve açılması unutulmuş cezalar, sırf Sigorta yaptırılması için yönetim tarafından silindiği düşünülüp kanıtlanamamış karakterler.) emeğini çalmayı? Asıl soruysa şu "İKV mi bizden çok şey çaldı yoksa biz mi İKV'yi gözümüzde büyütüp İlah/Mesih/Tanrı ilan ettikte bu günlere gelindi?"
Benim artık çok sevdiğim Yönetici abilerimden ve oyuncu arkadaşlarımdan tek isteğim eski İKV Ruhunun yaratılmasıdır. Başka ihsan eylemem...

Bende kendi adıma söylemek zorundayım. Bu oyuna çok emek verdim hem oyuncu hemde görevli olarak. Ancak bir zaman sonra geriye dönüp baktığımda 2 şey gördüm. Kocaman bir "SIFIR" ve koca yürekli gerçek dostlar (Gerek Oyuncu, gerek Yönetici). Emeklerim bir kenarda duruyor, haklı olarak da durması gerekir sonuçta uğraşılmış. Ancak bildiğimiz bir şey var ki İnsanlığın tükendiği yerde medeniyette tükenir. Ve İsrailde olduğu gibi İKV'dede bu durum mevcuttur. Soruyorum sizlere; Kaç kişi hayal edebilirdi eskiden fuarda veya buluşmada kavgalar çıkacağını? Kim düşünürdü onun bunun yıllar sürmüş (Karakter çalma,karakter silme,eşyaları çalma,haksız ban cezaları ve açılması unutulmuş cezalar, sırf Sigorta yaptırılması için yönetim tarafından silindiği düşünülüp kanıtlanamamış karakterler.) emeğini çalmayı? Asıl soruysa şu "İKV mi bizden çok şey çaldı yoksa biz mi İKV'yi gözümüzde büyütüp İlah/Mesih/Tanrı ilan ettikte bu günlere gelindi?"
Benim artık çok sevdiğim Yönetici abilerimden ve oyuncu arkadaşlarımdan tek isteğim eski İKV Ruhunun yaratılmasıdır. Başka ihsan eylemem...
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi  

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!