Kimseyi koruduğum yok iki tarafı da tanımıyorum.Benim söylemek istediğim şey yapılan hareketin güzel birşey olduğuna değil.Ama kurallara göre bunun cezası susturulmadır. Ama kime küfür ettiğine göre ceza verilmesi haksızlık.
Oyunda sus cezası alan herkes bloklanması gerekir. Herkese eşit muamele yani. Karısına kızına küfür edilince sinirlenir insan ama kontrol edemiyorsa yöneticilik yapmayacak.
Anadolu Nefesi İçeri
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Re: Anadolu Nefesi İçeri
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
Bu neyyy laaemrahkskn yazdı:rıza salla olm sen bunları o senı banlayanlar realde cıksınlar karsıma bı samarda bayıltmayan emrahın turkıye
{FUJİ}
xFujix yazdı:Bu neyyy laaemrahkskn yazdı:rıza salla olm sen bunları o senı banlayanlar realde cıksınlar karsıma bı samarda bayıltmayan emrahın turkıyeBu veledi alın burdan.
Lan kır tosbag sı adam gıbı konus madam ederım senı..daha dun emrah abı dıye yazıyordun ? gtunuz basınız kalkmasın
SisLiGeCe GeCeGeZeR KışAyaZı
Bir gereksiz daha eksildi sunucudan ne güzel.
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kuralsızlar
Arkadaşlar net anlaşılmadım sanırım ben o gün zaten susluydum deki küfür etmişsin yok öyle bişey susluyken nasıl küfrederim yada nasıl hakaret edebilirim bi insana zaten bi insan susluyken karşı tarafa verebileceği en büyük hakaret /nah 'tır ha bundada hata varsa bunuda bu oyuna koyan yine oyun ekibi oyuncular değil madem karın kızın oynuyo bu oyunu ya katlanıcaksın yapılanlara yada cezamı uzatıcaksın madem bi bayana da /nah yapılmaz onuda kaldırın şimdi suçum ne benim burda anlamadım yönetime mail attım hala bi cevap yok lanet olsun sizede yaptığınız oyunada böyle hadsiz yöneticilerede !
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kuralsızlar
Valla kaşınıyo bunlar abi ya oyunu hackletcekler banaemrahkskn yazdı:rıza salla olm sen bunları o senı banlayanlar realde cıksınlar karsıma bı samarda bayıltmayan emrahın turkıye
Selamlar,
Oyun içerisinde siz oyunculardan gelen şikayet bildirimleri titizlikle incelenir ve gerekli işlemler uygulanır. Ekip içerisinde bu şikayet bildirimlerinden sorumlu olan yetkililer asla keyfi moderasyon uygulamamaktadır. Yapılan her işlem, üst birimlerce takip edilmektedir ve doğrulanmaktadır.
İKV Resmi Forumları üzerinden oyun içi cezalarla ilgili itiraz içeren konular dikkate alınmamaktadır. Ceza itiraz hakkınız olduğunu pek tabii bilmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.
Hesabınıza yanlış moderasyon verildiğini düşünüyorsanız İletişim/Destek Formu'na giderek Bildirim Tipi: Ceza İtiraz/Bilgilendirme olarak belirledikten sonra başvuru yapabilir, moderasyonunuzun incelenmesini talep edebilirsiniz.
Konu kilitlenmiştir.
Anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.
Oyun içerisinde siz oyunculardan gelen şikayet bildirimleri titizlikle incelenir ve gerekli işlemler uygulanır. Ekip içerisinde bu şikayet bildirimlerinden sorumlu olan yetkililer asla keyfi moderasyon uygulamamaktadır. Yapılan her işlem, üst birimlerce takip edilmektedir ve doğrulanmaktadır.
İKV Resmi Forumları üzerinden oyun içi cezalarla ilgili itiraz içeren konular dikkate alınmamaktadır. Ceza itiraz hakkınız olduğunu pek tabii bilmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.
Hesabınıza yanlış moderasyon verildiğini düşünüyorsanız İletişim/Destek Formu'na giderek Bildirim Tipi: Ceza İtiraz/Bilgilendirme olarak belirledikten sonra başvuru yapabilir, moderasyonunuzun incelenmesini talep edebilirsiniz.
Konu kilitlenmiştir.
Anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.