Öncelikle Uzun Zaman Hizmet Sağlıyamadım imza isteyenler oldu imzalarını yapamadın onlardan af diliyorum pekala her enyse geri döndüm her türlü imzanızı yaparım lonca imzası felan pek fark yaratmaz yağtığım imzalardan birkaç örnek buyurun :arrow:
Bunlar örnek yapımların buyurun İmza isteklerinizi yazabilirsiniz...
Oncelikle Selamun aleyküm kardeşim lonca imzası istiyeceğim senden Mor veya yeşil tonları kullanırsan sevinirim Hiç bir asa v.b şey koyma sadece güzel bir arka plan ayarlarsan sevinirim Lonca <Sibilings Of Times> (Lonca adı yanlış olmasında )
Godless Bıçak Sırtı Kılıç (^) Taş Kanat Balta (^) Archımedes (^)Ejder Asa
Cratos yazdı:Oncelikle Selamun aleyküm kardeşim lonca imzası istiyeceğim senden Mor veya yeşil tonları kullanırsan sevinirim Hiç bir asa v.b şey koyma sadece güzel bir arka plan ayarlarsan sevinirim Lonca <Sibilings Of Times> (Lonca adı yanlış olmasında )
Öncelikle dostum arka planı layer yapmam tarzımdır buyur şahsen hoşuma giden yazı tipi olarak bunlar beğenmessen söylemen yeterli.Belki birini beğenmessin diğerini beğenirsin diye iki çeşit yaptım buyur :arrow:
Kardeşim ellerine sağlık alttakine bayıldım bu kadar iyi yapılabilirdi de kimse yapmamıştı bende nasıl yükleniyo diye uğraşmadım bi link falan atarsan o imzayı nasıl yapıcağıma dair sevnirim.
Godless Bıçak Sırtı Kılıç (^) Taş Kanat Balta (^) Archımedes (^)Ejder Asa