BİREYSEL BÖLGE
BİREYSEL BÖLGE
Evet arkadaşlar bireysel bölge istiyoruz tamam fakat bu nasıl olcak yani bireyel bölgede mantık nasıl işleyecek tek kişilik grup bölgesi tarzı yerlermi olcak herkez kendi fikirlerini yazsın belki öneri havuzunda bir fikrimiz olur 
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: BİREYSEL BÖLGE
Eminönü,Meteor Bölgesi gibi olur heralde. İnşallah Arz Lodos bölgesi bizleri hüsrana uğratmaz. :arrow:
Umuyorum ki bu türden bir şey çıkmaz çünki daha yeni çıkan bir oyun Continenth of Ninth kısaca C9 bu oyunda dungeon sistemi vardı yani bahsettiginiz kişisel bölge aslında gruplada girebiliyorsunuz ama benim oynadığım serverda çok fazla Türk olmadığı ve yeni başlamış olmam dolayısıyla tek başıma giriyordum ve gerçekten çok sıkıcı oluyordu.
Gerçekten bu tür oyunlarda denemenizi öneririm çok sıkıcı olduğunu göreceksiniz.
Ama meteor gibi bir bölge gelirse güzel olacağını düşünüyorum.
Umarım hayırlısı olur.
Gerçekten bu tür oyunlarda denemenizi öneririm çok sıkıcı olduğunu göreceksiniz.
Ama meteor gibi bir bölge gelirse güzel olacağını düşünüyorum.
Umarım hayırlısı olur.
Şifacı olmak; bazen bir orduyu kurtarmak ya da yerle bir etmektir.
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.
paRamoRe
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.
paRamoRe
Yeraltı gibi bir yer olur ama birbirni kesebilecek durumda olacak bugun yenemedik yarın keisn yenecegiz diye biraz emek fazla harcanacak gibi.XxxChesTeRxxX yazdı:Eminönü,Meteor Bölgesi gibi olur heralde. İnşallah Arz Lodos bölgesi bizleri hüsrana uğratmaz. :arrow:
Hırs + zevk + intikam + öç (kanını yerde bırakmyacam ismet bey cinsinden) cinsinden bişi tasarlanmış gibi duruyor.
Beni gruba almıyorlar diye bişi olmayacak gibi mecbur.
Klandan sıkca duracagınız bişi gruba adam lazım itemide olması sart degil gelsin yeter diyeblirlerde.
Ne kadar çok adam o kadar ganimet demek
Lodos sancak düştü Tüm Arzlara torpilli Ganimet he he he(ya tutarsa)
Arz lodos bolgesinde olan tüm arzlara sistemden 100 bin para ve 5 bin kp
A R Z L O D O S