Şifacı vs
Re: Şifacı vs
Peki bana şunu açıkla migrat sığınak için yetenek daqılımlarnda hayvan çağırmaya 1 werin diyolar hayrdr qidip bizmi kesecez canavarları ? Eqer onlrda yanlıs diyosan qid önce onlara de sonra sıra benim hatama qelsin
İki Ters, Bi Düz
Merhaba,
Öncelikle Çemberlitaş-Sığınak-Migrat veya diğer bölgelerde olsun hayvana 1 puan verilmesinde fayda var.Peki yararı nedir?Örnek vermem gerekirse İmmune size saldırdığı durumda çağrı yeteneğini kullanarak yardımcı hayvan düşmanı sersemletir ve böylelikle düşmandan kaçmış olursunuz.
Ws skillerine gelince herkezin kendine göre skilleri olabilir.Sen kaldırmaya vermişsindir başkası vermemiştir.Benim Sadece şifacı vs şifacı düello yapıyorsam kullandığım yetenekler(Gazapsız şekildeki skilleri yazıyorum);
Tabi yazdıklarım bazısına göre saçma bir yetenek dağılımı olabilir.
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Meditasyon
15 Çağrı
15 Can Kurtaran
10 İyileştirme Çember
3 Büyü bozma
240 Direnç puanı Zehir
Öncelikle Çemberlitaş-Sığınak-Migrat veya diğer bölgelerde olsun hayvana 1 puan verilmesinde fayda var.Peki yararı nedir?Örnek vermem gerekirse İmmune size saldırdığı durumda çağrı yeteneğini kullanarak yardımcı hayvan düşmanı sersemletir ve böylelikle düşmandan kaçmış olursunuz.
Ws skillerine gelince herkezin kendine göre skilleri olabilir.Sen kaldırmaya vermişsindir başkası vermemiştir.Benim Sadece şifacı vs şifacı düello yapıyorsam kullandığım yetenekler(Gazapsız şekildeki skilleri yazıyorum);
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Meditasyon
15 Çağrı
15 Can Kurtaran
10 İyileştirme Çember
3 Büyü bozma
240 Direnç puanı Zehir
Öncelikle hayvan tek yiyeceği için pek yararı olacağını düşünmüyorum. VS konusuna qelirsek şuandaki çoğu vsci şifa asitle saldırıyo yani zehire veriyosun direk asitten çok yiyip ölebilirsin bu yüzden fiziksel dirençe vermen gerektiğini düşünüyorum. Bu benim görüşüm seninkine yanlış demiyorumberkan587 yazdı:Merhaba,
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Meditasyon
15 Çağrı
15 Can Kurtaran
10 İyileştirme Çember
3 Büyü bozma
240 Direnç puanı Zehir
İki Ters, Bi Düz
Yazımda Gazapsız şekilde ws atılacağını varsayarak o şekilde yetenek düzenini verdim.Eğer ki Gazapsız ws atarken karşındaki sana asitle saldırıyorsa zaten kudreti kısa sürede biteceğinden sen yenmiş olacaksın.kibrit yazdı:Öncelikle hayvan tek yiyeceği için pek yararı olacağını düşünmüyorum. VS konusuna qelirsek şuandaki çoğu vsci şifa asitle saldırıyo yani zehire veriyosun direk asitten çok yiyip ölebilirsin bu yüzden fiziksel dirençe vermen gerektiğini düşünüyorum. Bu benim görüşüm seninkine yanlış demiyorumberkan587 yazdı:Merhaba,
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Meditasyon
15 Çağrı
15 Can Kurtaran
10 İyileştirme Çember
3 Büyü bozma
240 Direnç puanı Zehir
Çağrı yeteneğine gelince eğer sana bir yaratık saldırırken çağrı yeteneğini kullanırsan çağırdığın yardımcı hayvan 5-6 defa düşmana vurmadan ona dönmüyecektir çünkü senin yarattığın hiddet daha fazladır.
Sen gazapsız saldırıyosunda karşındaki adamın gazap kullanıp kullanmayacağı belli değil yani iki durumu da göz önünde bulundurmalısın bence ama dediğin gibi karşıdaki gazap kullanmazsa sorun yokberkan587 yazdı:Yazımda Gazapsız şekilde ws atılacağını varsayarak o şekilde yetenek düzenini verdim.Eğer ki Gazapsız ws atarken karşındaki sana asitle saldırıyorsa zaten kudreti kısa sürede biteceğinden sen yenmiş olacaksın.kibrit yazdı:Öncelikle hayvan tek yiyeceği için pek yararı olacağını düşünmüyorum. VS konusuna qelirsek şuandaki çoğu vsci şifa asitle saldırıyo yani zehire veriyosun direk asitten çok yiyip ölebilirsin bu yüzden fiziksel dirençe vermen gerektiğini düşünüyorum. Bu benim görüşüm seninkine yanlış demiyorumberkan587 yazdı:Merhaba,
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Meditasyon
15 Çağrı
15 Can Kurtaran
10 İyileştirme Çember
3 Büyü bozma
240 Direnç puanı Zehir
Çağrı yeteneğine gelince eğer sana bir yaratık saldırırken çağrı yeteneğini kullanırsan çağırdığın yardımcı hayvan 5-6 defa düşmana vurmadan ona dönmüyecektir çünkü senin yarattığın hiddet daha fazladır.
İki Ters, Bi Düz
Karşındaki kişi gazap kullanıyorsa sen kullanmıyorsan ws atmanız saçma olurkibrit yazdı:Sen gazapsız saldırıyosunda karşındaki adamın gazap kullanıp kullanmayacağı belli değil yani iki durumu da göz önünde bulundurmalısın bence ama dediğin gibi karşıdaki gazap kullanmazsa sorun yokberkan587 yazdı:Yazımda Gazapsız şekilde ws atılacağını varsayarak o şekilde yetenek düzenini verdim.Eğer ki Gazapsız ws atarken karşındaki sana asitle saldırıyorsa zaten kudreti kısa sürede biteceğinden sen yenmiş olacaksın.kibrit yazdı:Öncelikle hayvan tek yiyeceği için pek yararı olacağını düşünmüyorum. VS konusuna qelirsek şuandaki çoğu vsci şifa asitle saldırıyo yani zehire veriyosun direk asitten çok yiyip ölebilirsin bu yüzden fiziksel dirençe vermen gerektiğini düşünüyorum. Bu benim görüşüm seninkine yanlış demiyorumberkan587 yazdı:Merhaba,
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Meditasyon
15 Çağrı
15 Can Kurtaran
10 İyileştirme Çember
3 Büyü bozma
240 Direnç puanı Zehir
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yorumumu paylaştım neredeyse dövüceksiniz demişsin...
Burdaki yorumlar karşıt görüştür sen bu karşıt görüşlere dövücekmişsin gibi cevap veriyorsun.Herkesin senin görüşlerine katılmasını bekleme asla ama asla böyle bir duruma rastlayamazsın.Kesinlikle bir muhalif görüş çıkacaktır.
Neyse gelelim konuya...
Şifacı vs. isimli bir konu açmışsın benim konunun başlığından anladığım kadarıyla şifacının PvP sistemindeki yeteneklerini söylemeye çalıştın(!)
Amaaa...
Ordaki kaldırmaya verdiğin 5 puan her şeyi bozmuş.Sana PvP de kimi kaldırıcaksın diye sorsam kızmassın heralde.Öncedende bu yorumu yapan arkadaşlara klan savaşında kaldırırım demişsin.Ancak hatırlamanı isterim konunun başlığını en başta sen yazdın...
Ve tabiki şunuda söylemeden geçemeyeceğim Klan savaşında 5 puan kaldırmayla birisini kaldırırsan Kusura Bakma ama Söverler.
Burdaki yorumlar karşıt görüştür sen bu karşıt görüşlere dövücekmişsin gibi cevap veriyorsun.Herkesin senin görüşlerine katılmasını bekleme asla ama asla böyle bir duruma rastlayamazsın.Kesinlikle bir muhalif görüş çıkacaktır.
Neyse gelelim konuya...
Şifacı vs. isimli bir konu açmışsın benim konunun başlığından anladığım kadarıyla şifacının PvP sistemindeki yeteneklerini söylemeye çalıştın(!)
Amaaa...
Ordaki kaldırmaya verdiğin 5 puan her şeyi bozmuş.Sana PvP de kimi kaldırıcaksın diye sorsam kızmassın heralde.Öncedende bu yorumu yapan arkadaşlara klan savaşında kaldırırım demişsin.Ancak hatırlamanı isterim konunun başlığını en başta sen yazdın...
Ve tabiki şunuda söylemeden geçemeyeceğim Klan savaşında 5 puan kaldırmayla birisini kaldırırsan Kusura Bakma ama Söverler.
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Şunu söylemeyi unutmuşum.
Benim bu yazdığıma karşılık önceki arkadaşa verdiğin çağrı yeteneğiyle ilgili yanıtı bana verdiğini göze alarak yazıyorum.
Sığınakta, Migratta ve de özellikle Çemberlitaş da çağrı yeteneğine 1 puan vermemizin nedeni oradaki canavarları kesmesi değil.Sığınakta fedai ile başfedailer;Migratta immune ve evolar; En önemlisi Çemberlitaş da Makineleri yavaşlatması.
Sen şifacı kullandın veya kullanmadın orasını bilemem ama her yorumunda biraz daha batıyorsun.Sana önerim karşıt görüşlere açık ol(!)
Benim bu yazdığıma karşılık önceki arkadaşa verdiğin çağrı yeteneğiyle ilgili yanıtı bana verdiğini göze alarak yazıyorum.
Sığınakta, Migratta ve de özellikle Çemberlitaş da çağrı yeteneğine 1 puan vermemizin nedeni oradaki canavarları kesmesi değil.Sığınakta fedai ile başfedailer;Migratta immune ve evolar; En önemlisi Çemberlitaş da Makineleri yavaşlatması.
Sen şifacı kullandın veya kullanmadın orasını bilemem ama her yorumunda biraz daha batıyorsun.Sana önerim karşıt görüşlere açık ol(!)
Hayalxet yazdı:Yorumumu paylaştım neredeyse dövüceksiniz demişsin...
Neyse gelelim konuya...
Amaaa...
Tercümanım oldun.
Kardesm bn orada oyun geneli itemlerini bitirip vs atan bi şifacının o yetenkleri verip durmadan motora qirmeden oyun geneli takılacaqı bi yetenek dizilimi soyledim ve buvs ağılıklı bi dizilim bunu anlatamadım size ondan oyle karşılık vrdim ve şifacıyı full bilseydim emin ol bu foruma qirmezdim. Senin dedqinde haklısın verdiqin bilqi için tşkkür ederm
İki Ters, Bi Düz