LAG SORUNU
- themyth
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
LAG SORUNU
her yeni bölüm eklentisi gelirken oynayan oyuncular bu lag sorununu çekmeye mecburmudur veri tabanınız kaldırmıyorsa yeni bölge getirmeyin getiriyorsanızda milletin emegini zamanını çalmadan getirinki bir işe yarasın oyundan sogutmayın milleti biraz özen gösterin yeter artık devamlı aynı sorunla uğraşmaktan sıkıldık....
Re: LAG SORUNU
Arkadasın düşünceLerine aynen katıLıyırum vede iki keLimede ben ekLmek istiyorum.
Yabancı hayranı bir insan değiLim fakat yabancıLar önceLikLe bir işin aLt yapısını hazırLarLar
sonrada üst yapıya gecerler bu oyun oLabiLir şehir yapımı düzenLemesi ev yapmı oLur v.s
BizLerde ise tam tersi oLur önce üst yapıyı evi yaparız sonra aLtaypıyı kanaLizasyon v.s. )
İkv de böyLe işte aLtyapıyı hazırLmadan üst yapıyı hazırLıyor daha çok para nasıL kazanırım
daha çok akçe nasıL satarım kutuydu v.s ama oyundaki kasıntı iLe LagLara hiç bir şekiLde çözüm
üretiLmez sadece oLayın ticari yönü düşünüLür oyuncuLarına yasattıkLarı boşa giden emekLermiş
stresmiş önemsenmez biLe v.s v.s aynen devam .)
Yabancı hayranı bir insan değiLim fakat yabancıLar önceLikLe bir işin aLt yapısını hazırLarLar
sonrada üst yapıya gecerler bu oyun oLabiLir şehir yapımı düzenLemesi ev yapmı oLur v.s
BizLerde ise tam tersi oLur önce üst yapıyı evi yaparız sonra aLtaypıyı kanaLizasyon v.s. )
İkv de böyLe işte aLtyapıyı hazırLmadan üst yapıyı hazırLıyor daha çok para nasıL kazanırım
daha çok akçe nasıL satarım kutuydu v.s ama oyundaki kasıntı iLe LagLara hiç bir şekiLde çözüm
üretiLmez sadece oLayın ticari yönü düşünüLür oyuncuLarına yasattıkLarı boşa giden emekLermiş
Büyük comment!

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
o nasıl türkçe lankuzgun yazdı:Arkadasın düşünceLerine aynen katıLıyırum vede iki keLimede ben ekLmek istiyorum.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell