LAG SORUNU

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
themyth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: H A N

LAG SORUNU

Mesaj gönderen themyth »

her yeni bölüm eklentisi gelirken oynayan oyuncular bu lag sorununu çekmeye mecburmudur veri tabanınız kaldırmıyorsa yeni bölge getirmeyin getiriyorsanızda milletin emegini zamanını çalmadan getirinki bir işe yarasın oyundan sogutmayın milleti biraz özen gösterin yeter artık devamlı aynı sorunla uğraşmaktan sıkıldık....
Kullanıcı avatarı
kuzgun
İskele Babası
İskele Babası

Re: LAG SORUNU

Mesaj gönderen kuzgun »

Arkadasın düşünceLerine aynen katıLıyırum vede iki keLimede ben ekLmek istiyorum.
Yabancı hayranı bir insan değiLim fakat yabancıLar önceLikLe bir işin aLt yapısını hazırLarLar
sonrada üst yapıya gecerler bu oyun oLabiLir şehir yapımı düzenLemesi ev yapmı oLur v.s
BizLerde ise tam tersi oLur önce üst yapıyı evi yaparız sonra aLtaypıyı kanaLizasyon v.s. )
İkv de böyLe işte aLtyapıyı hazırLmadan üst yapıyı hazırLıyor daha çok para nasıL kazanırım
daha çok akçe nasıL satarım kutuydu v.s ama oyundaki kasıntı iLe LagLara hiç bir şekiLde çözüm
üretiLmez sadece oLayın ticari yönü düşünüLür oyuncuLarına yasattıkLarı boşa giden emekLermiş
stresmiş önemsenmez biLe v.s v.s aynen devam .)
pangzhi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen pangzhi »

Büyük comment!
Resim
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

kuzgun yazdı:Arkadasın düşünceLerine aynen katıLıyırum vede iki keLimede ben ekLmek istiyorum.
Yabancı hayranı bir insan değiLim fakat yabancıLar önceLikLe bir işin aLt yapısını hazırLarLar
sonrada üst yapıya gecerler bu oyun oLabiLir şehir yapımı düzenLemesi ev yapmı oLur v.s
BizLerde ise tam tersi oLur önce üst yapıyı evi yaparız sonra aLtaypıyı kanaLizasyon v.s. )
İkv de böyLe işte aLtyapıyı hazırLmadan üst yapıyı hazırLıyor daha çok para nasıL kazanırım
daha çok akçe nasıL satarım kutuydu v.s ama oyundaki kasıntı iLe LagLara hiç bir şekiLde çözüm
üretiLmez sadece oLayın ticari yönü düşünüLür oyuncuLarına yasattıkLarı boşa giden emekLermiş
stresmiş önemsenmez biLe v.s v.s aynen devam .)
o nasıl türkçe lan
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön