Herkesin yorumunu teker teker okudum,benimde düşüncelerim sizden farklı değil.
O fantastik,muhteşem yılları acı tatlı birçoğumuz yaşadık.Yeri geldi sinirlenip pcyi parçalayacak duruma geldik,yeri geldi bölge sohbetlerinde kahkahalara boğulduk.Oyun bizim için sadece bir oyun olmakla kalmayıp bir dost,bir arkadaş gibiydi.En zor zamanımızda yanımızda ikv vardı belkide. Aşkımızı,sevdiğimiz insana anlatamadığımızdan, ikv ile dertleştik belki, dışarda kavga ettik ikv ile dertleştik belkide..Belki'ler uzar gider böyle. Bizi o zaman oyuna bağlayan grafikmiydi? değil.İtemler miydi? Değil. Oyunun sistemimiydi? değil. En çok bağlayan şey, dostluk samimiyetti. Oyunda düşman olduğum insanları bile özlüyorum bazen.Bankanın önünün dolu olduğunu görmek, o günümü mutlu geçirmeye yeterdi belkide..

Kuyruk Acımız
Re: Kuyruk Acımız

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- soulpowerbeta
 - İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Bin Yetmiş Bir

bunun üstüne yorum yapılırmı ki :idea:GeneraLSmokeR2 yazdı:TTNET geldiği gün , İstanbul Kıyamet Vakti bitti.
Ben bıktım, Sizin oyunda para yatıran KİNG demelerinden. Adam DOTA gösteriyor, istesende para yatıramazsın. Lol gösteriyor, Oyunun temel maddesi Rün , İtibar Puanı (Oyun Oynadıkça kazanılan) ile alınıyor. Göz zevkine hitab eden , gerek karakter skin (Kıyafet) leri. Gerek Ip ile almak için uğraşmayıp Riot Point ile karakter de açabilir.
O oyuna da para yatırmak zorunlu değil.
Adamlar bana : -Don atletle oyuna başlıyosun.
-Kuşlar Pixel ,Pixel
-Adam 1 Yetenek skilini 5-6 tanesinde kullanıyor.
-Para yatırmak zorunlu
-O ne biçim grafik lan Hayko cepkim var galiba orda
-Adam mı robotmu belli değil ama Çantada kılıç ve tabanca yan yana Ne saçma lan , tabanca olan dönemde kılıçmı kaldı?
-Facebook tabanlı oyunlar 1.000 basar
-Olum bu cin nasıl birşey 6 mı , 30 mu , 41 mi bi karar verin . Makyaj yapıp koymuşlar.
Derindeki sır , oyunu bitiren evreydi , evet.
Gelen şaheserler ile , herkes nefsine yenik düştü denebilir. Bir hırs, kazanma, birinci olma hırsı. Peki bunun sonu varmı?
Elimden 3 buluşma set geçti. 1 kanuni'm , 1 Epe'm , 2 Mareşal'im , 1 karakter üzerinde oyunun en yüksek rütbesi , Oyunun tek Mareşal şifacısı , 3 full karakter (8 Tane satılmış) v.s , v.s
Bunlar çöp. Şu an zorlasam 1000 tl alırım bunlardan. En önemlisi Zevk almak, abi/abla/kardeş edinmekti bu oyunda benim için. Şu oyuna Meteor eklentisi ile başladım , bu güne kadar 1 Asgari ücretli işçinin , 4 aylık emeğini yatırdım diyebilirim. Çok pişmanım şahsen.
Şahsen ben de bıraktım denebilir. Eğer pc ye geçtiğimde 3 saatim yoksa Lol oynarım. Çünkü sunucular "Tenha" olduğundan Gaffara Grup kurmak 1 saat , kesmesi 1:30 .
SouLPoweRBeTa

konuya ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim. amacım oyunu kötülemek değildir çünkü bu oyun zaten bizler sayesinde buraya gelmiştir , bizim oyunumuzdur. ve sözüm sana nerull beyfendi ; orda burda buluşma yapıp fıkır fıkır gülüp ukalaca tavırlar içerisinde olmanız sizin ayıbınızdır. saçma sapan etkinlikler yapıp oyuncuları keklemenizden artık gına geldi. oyundan kazandığınız paralarla koca bir bölge yapıp içine tenekeden başka hiçbirşey koymamakla elinize ne geçiyor ? he tabiki elinize para geçiyor. artık enayi değiliz biz. eğer yürekli bir yönetici varsa çıksın şuraya açıklama yapsın.
tabi birazcık utanma arlanma duygunuz varsa. inşallah sizin gibilerden kurtuluruzda yerinize daha insaflı , kazanacağı parayı değil vereceği hizmeti düşünen temiz insanlar geçer. içinde topu topu 100 200 kişi olan oyunu bile lagdan kurtaramıyorsunuz. madem bir güncelleme gelicek oyuncuların yani müşterilerinizin fikrini alınki müşterinizde memnun olsun. biz artık saçma sapan bölgeler istemiyoruz , büyük holü felanda istemiyoruz. oyunumuzu bize geri verin kardeşim, biraz geliştirin birazcık hatalarınızı düzeltin. bu oyunu bu hale getirmeye hiçbirinizin hakkı yoktu. paranız neyse söyleyin verelim o koltuğunuzdan kalkın artık Allah peygamber aşkına. madem o koltuğa yapışdınız bizi duymamazlıkdan gelmeyin. bu oyun sizin değil bizim oyunumuzdur.

tabi birazcık utanma arlanma duygunuz varsa. inşallah sizin gibilerden kurtuluruzda yerinize daha insaflı , kazanacağı parayı değil vereceği hizmeti düşünen temiz insanlar geçer. içinde topu topu 100 200 kişi olan oyunu bile lagdan kurtaramıyorsunuz. madem bir güncelleme gelicek oyuncuların yani müşterilerinizin fikrini alınki müşterinizde memnun olsun. biz artık saçma sapan bölgeler istemiyoruz , büyük holü felanda istemiyoruz. oyunumuzu bize geri verin kardeşim, biraz geliştirin birazcık hatalarınızı düzeltin. bu oyunu bu hale getirmeye hiçbirinizin hakkı yoktu. paranız neyse söyleyin verelim o koltuğunuzdan kalkın artık Allah peygamber aşkına. madem o koltuğa yapışdınız bizi duymamazlıkdan gelmeyin. bu oyun sizin değil bizim oyunumuzdur.
- XxxChesTeRxxX
 - Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...

Şu oyunu 3 bilemedin 2 senedir oynuyorum. Başladığım zaman oyun 39 lvldeydi . Savaşcı açmıştımm inanınki onu 39 yapıcam diye canım çıkmıştı  
 Şimdi ise 1 günde 49 lvl yapanlar oluyor. Tabi sert vuruş felan olmadığı için zordu ama en zevkli karakter savaşcıydı. 39 olduğumda Karakürk'e 5-6 grup gittiğimizi hatırlarım. Toprak şamanı kesmek en fazla 15 20dakikamızı alıyordu. Cevriyede öyleydi eskiden bir bambaşkaydı oyun. Şimdi rezillikten eser yok. Sonra Derindeki Sır geldi. Ozamanda güzeldi oyun yani. Ama Grup bölgeleri gelince oyun artık bencilliğe dönüştü. Herkes kendini düşünmeye başladı. Grup Bölgeleri savaşcıları bitirdi. Grup bölgeleri gelmeden önce bazı arkadaşlarım Grup bölgeleri gelince Ejderini üretti GBlere giriyor artık tanımamazlıktan geliyordu bazıları. Oyun bu dereceye geldi. Ve halada devam ediyor. Artık Grup bölgesi değil BİREYSEL BÖLGE İSTİYORUZ.!  Ayda kaç TL para alıyorsunuz acaba ? Bir arkadaşım bu oyuna tam 10000TL yatırmış. Şimdi bıraktı oyunu o paraları yatırdığına bin pişman. Yönetim artık sesimize kulak verin. Okadar para alıyorsunuz TV de bile reklam yapmıyorsunuz. Eğer reklam felan yapsaydınız 700.000 kayıtlı oyuncuyu 2 katına çıkarmıştınız. Çoğu basit hataları bile düzenlemediniz. Yeni başlayan kişilerin oyuna girer girmez oyunu kapatıp siliyor. Grafikler berbat . Daha güzelleştirilebilirdi. Oyuna girince don-atletle başlıyor. Yeni bölge geliyor cinleri akrepleri boyayıp bizlere yeni yaratık diye yediriyorsunuz. Bence siz ilk önce oyunu yeniden yapılandırın ve sonra bölge işlerine bakın ! . 

- IIKuRDaNKoLLaRII
 - Salgın Koruyucusu

Kendi adına konuş 2 cümle kuramıyorsun gelmiş burdan aforizma yapacaksın ! kuyruk acısı olana ne dendiği belli.. senin kuyruk acın olabilir ama bizim sitemimiz var yönetime..

Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...   

kardeşim ben burda kuyruk acım var demedim. o laf sadece ''kuyruk acın ne senin ? '' diyen bi arkadaşa göndermeydi. tabikide kimse adına konuşmuyorum. dediğim gibi sürç-ü lisan eylediyssek affola.IIKuRDaNKoLLaRII yazdı:Kendi adına konuş 2 cümle kuramıyorsun gelmiş burdan aforizma yapacaksın ! kuyruk acısı olana ne dendiği belli.. senin kuyruk acın olabilir ama bizim sitemimiz var yönetime..
farkettimde melankoliksin sanırım , bende koyu sagocuyumdur
İkv sanki gelir kapısı olarak kullanılıyor yani örnek verecek olursak bir eve sabah çalışıp didinip ekmeği getirip fakat akşam o ekmeği yiyemeyen bir evlat benzetmesi yapılabilir gerçekten şöyle oyunculara hitap eden hiç bir yenilik yok ikv ye üvey evlat gibi davranıyorlar.

Şifacı olmak; bazen bir orduyu kurtarmak ya da yerle bir etmektir.
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.
paRamoRe

Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.
paRamoRe
yöneticiler cevap versenize,oyuncular artık sizi istemiyor anlamadınız herhalde !

- Lecz
 - Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Maniac Team

Yazının tamamını okudum bende senin gibi düşünüyorum eskiden karakürkü cevriyeyi kesmek için 2 3 grub giderdik şimdi bırak grubu gelen adam yok cevriye ve karakürk görevim var 38 lvlim 4 gündür kimse yardım etmedi sormadığım kimse kalmadı herkesin tek cevabı ne oldu sizce ''ÇT ATIYORUZ'' grup bölgeleri tadında bırakılmalıydı sığınak miğratı anladım hadi ama çt nin gelmesi oyunda ki arkadaş ortamını tamamen bitirdi.

- VforVendetta1
 - FareAdam Düşmanı

Ne kadar sevmesemde seni , bu sefer doğru söyledin.GeneraLSmokeR2 yazdı:TTNET geldiği gün , İstanbul Kıyamet Vakti bitti.
Ben bıktım, Sizin oyunda para yatıran KİNG demelerinden. Adam DOTA gösteriyor, istesende para yatıramazsın. Lol gösteriyor, Oyunun temel maddesi Rün , İtibar Puanı (Oyun Oynadıkça kazanılan) ile alınıyor. Göz zevkine hitab eden , gerek karakter skin (Kıyafet) leri. Gerek Ip ile almak için uğraşmayıp Riot Point ile karakter de açabilir.
O oyuna da para yatırmak zorunlu değil.
Adamlar bana : -Don atletle oyuna başlıyosun.
-Kuşlar Pixel ,Pixel
-Adam 1 Yetenek skilini 5-6 tanesinde kullanıyor.
-Para yatırmak zorunlu
-O ne biçim grafik lan Hayko cepkim var galiba orda
-Adam mı robotmu belli değil ama Çantada kılıç ve tabanca yan yana Ne saçma lan , tabanca olan dönemde kılıçmı kaldı?
-Facebook tabanlı oyunlar 1.000 basar
-Olum bu cin nasıl birşey 6 mı , 30 mu , 41 mi bi karar verin . Makyaj yapıp koymuşlar.
Derindeki sır , oyunu bitiren evreydi , evet.
Gelen şaheserler ile , herkes nefsine yenik düştü denebilir. Bir hırs, kazanma, birinci olma hırsı. Peki bunun sonu varmı?
Elimden 3 buluşma set geçti. 1 kanuni'm , 1 Epe'm , 2 Mareşal'im , 1 karakter üzerinde oyunun en yüksek rütbesi , Oyunun tek Mareşal şifacısı , 3 full karakter (8 Tane satılmış) v.s , v.s
Bunlar çöp. Şu an zorlasam 1000 tl alırım bunlardan. En önemlisi Zevk almak, abi/abla/kardeş edinmekti bu oyunda benim için. Şu oyuna Meteor eklentisi ile başladım , bu güne kadar 1 Asgari ücretli işçinin , 4 aylık emeğini yatırdım diyebilirim. Çok pişmanım şahsen.
Şahsen ben de bıraktım denebilir. Eğer pc ye geçtiğimde 3 saatim yoksa Lol oynarım. Çünkü sunucular "Tenha" olduğundan Gaffara Grup kurmak 1 saat , kesmesi 1:30 .
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen