:lol: :lol:Rivalxmelodi yazdı:harkonen yazdı:yusuf reyiz ilkokullu degil liseli sende git panathinaikos da oyna sokratiz seni
Liseli Ergen , Anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma
Bu sunucunun
-
- Demirci Çırağı
Re: Bu sunucunun
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
GeneraLSmokeR yazdı:HezarfenCelebi yazdı:Bloodmage yazdı:sen bi bas git lan alahın hazerfeni 1 ayda 510 postHezarfenCelebi yazdı:Kral sensin.Bloodmage yazdı:Laf yapmayın len IReSTİBLE WS GELİN SAVAŞCIDADA KİNGİ LastTimeLord dur 1!!!1!!!
Amacım ileti kasmak değil.
Kaybol LAN! İleti kasmak değilse bir konuya , alıntı yapıp altına yazı dahi yazmadan yollamazdın.
Saçma sapan yazılarını görmekten bıktık USANDIK İLKOKULLU!!
İlk defa sana katıldım vallaha akşam akşam rahatladım şu yorumu görünce.
GENÇLER MUTLU
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
-
- Demirci Çırağı
[/quote]
İlk defa sana katıldım vallaha akşam akşam rahatladım şu yorumu görünce.[/quote]
Ergenler meclisi toplanmış :lol: Devam edin devam.
İlk defa sana katıldım vallaha akşam akşam rahatladım şu yorumu görünce.[/quote]
Ergenler meclisi toplanmış :lol: Devam edin devam.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Meclisindeki üyeler seni bekler.Git başkanlık et kuzu kuzu oynayın.HezarfenCelebi yazdı:
Ergenler meclisi toplanmış :lol: Devam edin devam.İlk defa sana katıldım vallaha akşam akşam rahatladım şu yorumu görünce.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
biriside benim yanımda mutluLeonidans yazdı:GENÇLER MUTLU![]()
![]()
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

Bloodmage yazdı:Buyucude kinqi benim savaşcıdada olmaya çalışacam bıcak pantı bastık ceketi basam savaşcıdada kingim
Adam Haklı Beyler ...
-
- Demirci Çırağı
2012 yılının sonlarında Junon kesip foruma konu açan çılgın çocuk sen değil misin ? Lütfen bir imzaaaaaaaaYineLokal yazdı:Meclisindeki üyeler seni bekler.Git başkanlık et kuzu kuzu oynayın.HezarfenCelebi yazdı:
Ergenler meclisi toplanmış :lol: Devam edin devam.İlk defa sana katıldım vallaha akşam akşam rahatladım şu yorumu görünce.
Bilip bilmeden konusma o konuyu acan Yağız deilHezarfenCelebi yazdı:2012 yılının sonlarında Junon kesip foruma konu açan çılgın çocuk sen değil misin ? Lütfen bir imzaaaaaaaaYineLokal yazdı:Meclisindeki üyeler seni bekler.Git başkanlık et kuzu kuzu oynayın.HezarfenCelebi yazdı:

HezarfenCelebi yazdı:2012 yılının sonlarında Junon kesip foruma konu açan çılgın çocuk sen değil misin ? Lütfen bir imzaaaaaaaaYineLokal yazdı:Meclisindeki üyeler seni bekler.Git başkanlık et kuzu kuzu oynayın.HezarfenCelebi yazdı:
Konuyu açan kullanıcıya bak bakalım dikkatsiz ilkokul talebesi.Forumla bu kadar ilgili bir "post" delisi bunu nasıl kaçırdı hayretler içindeyim.Sen şimdi bu dikkatsizlikten Hayat Bilgisi sorularını yapamazsın öğretmenin kızar.