Anadolu Nefesi İçeri
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuralsızlar
Anadolu Nefesi İçeri
Selamunaleyküm bu akşam başımdan geçen garip tuaf iğrenç bi durumu anlatıcam sizlere ''Byalonebüyü'' karakterimle mısır çarşısında gb için adam bekliyorduk bikaç tane de arz vardı cazgır,kaynanatör vs.gıcıkcık olsun diye yanlarında dolandım biraz sonra bağlantım kesildi ve hesabım bloklandı kim oluyo bu anadolu nefesleri arkadaş bu nedir ya sorgusuz sualsiz sus bile değil blok bunu bana bi yetkili en acil şekilde açıklasın lütfen :evil:
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Anadolu Nefesi İçeri
Bana kalrsa haklı yere ban yemişsin . Aynı şey senin karınada yapılsa sende aynı şeyi yapardın adam akıllı düzgün oyununu oynayana bişey olmuyor dersini almışsındır umarım.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kuralsızlar
Yerim öyle banı adam Gm değil bişey değil bana nasıl ban atabiliyor sorgusuz sualsiz ayrıca kayda değer bi kanıt yok bişey yok resmen hadsizlik !SaNCaKMevzuDeriN yazdı:Bana kalrsa haklı yere ban yemişsin . Aynı şey senin karınada yapılsa sende aynı şeyi yapardın adam akıllı düzgün oyununu oynayana bişey olmuyor dersini almışsındır umarım.
İyi forumlar.
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Ben yanlarında durdun banlandın ben Cazgır ile arada sohbet ediyorum ben niye ceza almıyorum o zaman ?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
rıza salla olm sen bunları o senı banlayanlar realde cıksınlar karsıma bı samarda bayıltmayan emrahın turkıye
Büyük haber!

-
- Teşkilat Neferi
gelde bu sunucuda oyna işte sonra ikv neden gelişmiyor diyorlar bunlar gibiler yüzünden
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: T C
bende GM olsam eşim oyunu oynasa bende onu kayırırım bu konuda ben ona laf demek istmiyorum kim olsa kayırır. Sadece yapması gereken eşini oynatmamak bu kadar basit. Ha bu zor birşeyse o halde kayırma filan yapmıyacaksın.
Edit: Bu konuda birazdan kitlenir buraya yazıyorum nereye bu kayıtma hakkında bir ileti girsem direk açıklama yapmak yerine konuyu kilitliyorlar.
Edit: Bu konuda birazdan kitlenir buraya yazıyorum nereye bu kayıtma hakkında bir ileti girsem direk açıklama yapmak yerine konuyu kilitliyorlar.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Mahşer
Olaya şahit olmadım ama anladığım kadarıyla Byalonebüyü küfür etmiş veya rahatsız edici davranışta bulunmuş bunun cezası susturulma olması gerekiyor blok nereden çıktı.Yoksa benim bilmediğim kuralmı geldi küfür kime edildiğine göremi cezalandırılıyor? Ha böyle değilse eşitliği sağlayamayan insanlara yetki vermeyin.Konuyu kilitlemeden cevap verin.
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Başıma gelen tuhaf iğrenç olay demişin biri sana küfürmü etti yoksa aşşağılayıcı hareketlerdemi bulundu orda yoksa hakaret vs gibi şeylermi geldi .Biz iğrenç tuhaf terbiyesizlik olarak küfredenleri görürüz
Yanlarında dolandım diyorsun nasıl ya mısır çarsısında 3 kez etraflarında döndün bu kadarmı
Gelelim asıl meseleye diğer arkadaşların ima ettiklerine anadolu nefesine küfreden blok ban yeseydi sancak taki oyuncu sayısı hiçbir zaman kalabalık olarak gözükmezdi sürekli tenha yazardı burda tek tek isim vermeye gerek yok bölgeden klandan küfredip oyuna devam eden bir sürü adam var 3 gün 5 gün sus alıyorlar bana göre cezalarda az daha caydırıcı cezalar gelmeli
Eğer yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız desteğe mesaj atın düzeltilir
Birde anadolu nefesine kin duyup başkalarını koruyan arkadaşlar birinizde şöle yazsaydınız ya eğer böyle bir durum varsa yönetimi kınıyorum taraflı yönetim vs.vs.vs. ama olayın kahramanı kişiyede kadına küfrettiği yada taciz edici hareketlerde bulunduğu için terbiyesizlik yaptığını söleseydiniz ama çok doğal bir olay gibi karşılıyorsunuz gerçekten garip gerçek hayatta ailenizin sevgilinizin başına gelmemesi dileğiyle
Yanlarında dolandım diyorsun nasıl ya mısır çarsısında 3 kez etraflarında döndün bu kadarmı
Gelelim asıl meseleye diğer arkadaşların ima ettiklerine anadolu nefesine küfreden blok ban yeseydi sancak taki oyuncu sayısı hiçbir zaman kalabalık olarak gözükmezdi sürekli tenha yazardı burda tek tek isim vermeye gerek yok bölgeden klandan küfredip oyuna devam eden bir sürü adam var 3 gün 5 gün sus alıyorlar bana göre cezalarda az daha caydırıcı cezalar gelmeli
Eğer yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız desteğe mesaj atın düzeltilir
Birde anadolu nefesine kin duyup başkalarını koruyan arkadaşlar birinizde şöle yazsaydınız ya eğer böyle bir durum varsa yönetimi kınıyorum taraflı yönetim vs.vs.vs. ama olayın kahramanı kişiyede kadına küfrettiği yada taciz edici hareketlerde bulunduğu için terbiyesizlik yaptığını söleseydiniz ama çok doğal bir olay gibi karşılıyorsunuz gerçekten garip gerçek hayatta ailenizin sevgilinizin başına gelmemesi dileğiyle
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli