Arkadaşlar foruma baktım ama güncel vs hakkında bilgi bulamadm ve burada yeni bi konu acmayı düşündüm şifacı-savaşçı ve şifacı-şifacı vsleri için ortak yetenek hazırlayabilirmisiniz.. Konu hakkında bilgide verirseniz sevinirim. Ban sorcak olursanız yetenekler:
15 şifa & bilgisi
15 ck & elment direnç
15 ruh k. & çağrı
5 meditasyon
1 b.bozma
2 kaldırma
---------
Eğer +5 varsa:
7 meditasyon
1 b.bozma
5 kaldırma
Arkadaşlar karakterin dirençlerini zehir asit eşit veririz ve neredeyse eşit direnç olur büyücüler az vurur ve hayvan çağırarak büyücüleri keseriz. Şifacıya karşı kudret 75'e ininci meditasyon açarız maks takarız ve saldırırız canımız azalınca varsa (^) mevlana yoksa (^) ashab ve bi iyileştirme item daha takar şifa basarız. Savaşçıda ise iyileştirme item takıp savaşçının kudretinin bitmesini bekleriz ve bittiği an maks.ları takarak kesebiliriz.
Arkadaşlar bu bnim vs için şahsi düşüncem. Eksikleri görebilirseniz veya daha iyisi
Şifacı vs
Re: Şifacı vs
Kardeş vs için olsa kaldırma mantıksız senin ki ofansif klancı bir şifacı olmuş.kibrit yazdı:Arkadaşlar foruma baktım ama güncel vs hakkında bilgi bulamadm ve burada yeni bi konu acmayı düşündüm şifacı-savaşçı ve şifacı-şifacı vsleri için ortak yetenek hazırlayabilirmisiniz.. Konu hakkında bilgide verirseniz sevinirim. Ban sorcak olursanız yetenekler:
15 şifa & bilgisi
15 ck & elment direnç
15 ruh k. & çağrı
5 meditasyon
1 b.bozma
2 kaldırma
---------
Eğer +5 varsa:
7 meditasyon
1 b.bozma
5 kaldırma
Arkadaşlar karakterin dirençlerini zehir asit eşit veririz ve neredeyse eşit direnç olur büyücüler az vurur ve hayvan çağırarak büyücüleri keseriz. Şifacıya karşı kudret 75'e ininci meditasyon açarız maks takarız ve saldırırız canımız azalınca varsa (^) mevlana yoksa (^) ashab ve bi iyileştirme item daha takar şifa basarız. Savaşçıda ise iyileştirme item takıp savaşçının kudretinin bitmesini bekleriz ve bittiği an maks.ları takarak kesebiliriz.
Arkadaşlar bu bnim vs için şahsi düşüncem. Eksikleri görebilirseniz veya daha iyisi
Kardeş iyi qüzel diyosunda biyere qidiosun arkadaşını kesdiler yada herhanqi bi durum bi adamı kaldırman lazım ne diyeceksin dur ben bi sıfırlanp qelimmi ? Lazım olduqu için yazdm durmadan makineye qiremiyo herkes 
İki Ters, Bi Düz
kibrit yazdı:Kardeş iyi qüzel diyosunda biyere qidiosun arkadaşını kesdiler yada herhanqi bi durum bi adamı kaldırman lazım ne diyeceksin dur ben bi sıfırlanp qelimmi ? Lazım olduqu için yazdm durmadan makineye qiremiyo herkes
Kardeşim
Kardes qenel olarak hazrlanmıs bi yetenek sistemi ama sen sadece vs diyosan buyur wer kaldırmayıda meditasyona işine yarar. Ama o yetenekle sade adam kesersn
İki Ters, Bi Düz
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
ilginçmiş ws yi bölemi atacaksınYineLokal yazdı:Kardeş vs için olsa kaldırma mantıksız senin ki ofansif klancı bir şifacı olmuş.kibrit yazdı:Arkadaşlar foruma baktım ama güncel vs hakkında bilgi bulamadm ve burada yeni bi konu acmayı düşündüm şifacı-savaşçı ve şifacı-şifacı vsleri için ortak yetenek hazırlayabilirmisiniz.. Konu hakkında bilgide verirseniz sevinirim. Ban sorcak olursanız yetenekler:
15 şifa & bilgisi
15 ck & elment direnç
15 ruh k. & çağrı
5 meditasyon
1 b.bozma
2 kaldırma
---------
Eğer +5 varsa:
7 meditasyon
1 b.bozma
5 kaldırma
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Arkadaşlar eğer beğenemediyseniz kendinizinkini yapın koyun laf yapmayn hic deilse bizde bişeler öqreniriz artistlk yapmayn ordan
İki Ters, Bi Düz
Açmış olduğun konunun başlığı "Şifacı vs"."Ofansif eğilimli klan şifacısı" değil.Kendinle çelişki içindesin.
uff bu ne ya forum sitesi fikrimizi paylaşalm dier adamlarda biselr paylaşsında bikac bilqi oqreniz diyoruz ama nerdeyse döweceksiniz... Bende diyorum bu forum neden eskisi kadar adam yok.. Bende qirmem artk bundan sonra
İki Ters, Bi Düz
kibrit yazdı:uff bu ne ya forum sitesi fikrimizi paylaşalm dier adamlarda biselr paylaşsında bikac bilqi oqreniz diyoruz ama nerdeyse döweceksiniz... Bende diyorum bu forum neden eskisi kadar adam yok.. Bende qirmem artk bundan sonra
Senin foruma girip girmemen beni alakadar etmez, umrumda da olmaz açıkcası.Ben sadece konudan yararlanmaya çalışanları doğru bilgilendirmeye çalıştım.Sonuçta 1'e 1 karşılaşmada kaldırmaya 2(1,5,10,15 değil) puan veren şifacıyı bırak bölgeye almayı sunucu seçim menüsüne ulaşımını engellemeliyiz.