http://web.archive.org/web/200906270926 ... board=29.0
Hatırlayanlar buralardamı ? :lol:
Yerlilerden Hatırlayanlar ?
- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Yerlilerden Hatırlayanlar ?
GodFreyxDeccaL 
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
Re: Yerlilerden Hatırlayanlar ?
Eski forumun tadı başkaydı be. Hey gidi günler hey... :roll:
Yemin ediyorum gönlümün sultanısın. Ya senelerdir bu foruma girmeye çalışıyorum. Şöyle son bi defa daha dolaşabilsek diyorum. Vallahi Allah razı olsun. Ne günlerdi yahu.
Ya bi de bişey diyim. Arama yapılınca sonuç bulamıyor ve atıyorum Tılsım Genel Sohbet'te 2, 3. sayfalara gitmeye çalışınca sonuç yok beyaz bi sayfa var. 2 ve 3. sayfalara doğru gitmenin yolunu bilen varsa, bahsederse daha bi memnun kalırım.
Ya bi de bişey diyim. Arama yapılınca sonuç bulamıyor ve atıyorum Tılsım Genel Sohbet'te 2, 3. sayfalara gitmeye çalışınca sonuç yok beyaz bi sayfa var. 2 ve 3. sayfalara doğru gitmenin yolunu bilen varsa, bahsederse daha bi memnun kalırım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Duru Bız BıLe Ozamanda Askere Gıtmedıydık LaIsriannaRosafin yazdı:Yaşlandığımı fark ettim hey gidi günler

- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
Nedenben yazdı:Duru Bız BıLe Ozamanda Askere Gıtmedıydık LaIsriannaRosafin yazdı:Yaşlandığımı fark ettim hey gidi günler
Hesap et işte ne kadar yaşlanmışız moralim eksiler de şuan
Başar. İyi haber!

- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
- Lonca: Deva
Rescuer yazdı:Yemin ediyorum gönlümün sultanısın. Ya senelerdir bu foruma girmeye çalışıyorum. Şöyle son bi defa daha dolaşabilsek diyorum. Vallahi Allah razı olsun. Ne günlerdi yahu.
Teşekkür ederim kardeşim bu sadece sitenin geçmişten bi görüntüsünü alıyor sayfa içeriklerine giriş yapılmıyor gönül isterdiki hepsine girelim ama malesef
GodFreyxDeccaL 
Yorum İyi!
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Hatırlamamak olurmu hey gidi hey..GodFreyxDeccaLL yazdı:http://web.archive.org/web/200906270926 ... board=29.0
Hatırlayanlar buralardamı ? :lol:

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!