sanırım 10 Kasım'da oyuna giriş yaptığımda Mısır Çarşısı önündeki bayrağın yarıda olduğunu gözlemledim ve 10 Kasım'a özel bayrak yarıya indirildi sandım... Bugün tekrar girdiğimde bayrak hala yarıda duruyordu...
3 ihtimal var...
1- Ya benim bilgisayarımdaki dosyalar güncellenmedi...
2- Ya bu bayrağın yarıda olmasının hala bir anlamı var...
3- Yada yöneticiler bu oyunla eskisi kadar ilgilenmiyorlar... Bayrağı yarıda unutmuşlar...
?
Bayrak hala neden yarıda duruyor?
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bela World
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bayrak hala neden yarıda duruyor?
bendede yarıda duruyor senin dosyalarınla alakalı değil yönetimin ihmalleri işte
He bayrak yarıda duruyor die oyun cokecek bu ayrıntılara fazla takılmayın

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Bende öyle değil.En azından sancak sunucusunda öyle değil
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü

Bir an tereddüt ettim ve oyuna giriş yaparak ekran alıntısı yaptım fakat, görünüşe bakılırsa bir ihmal yok arkadaşlar. Lütfen ön yargılı davranmayalım.
Kişisel sisteminizdeki, dosyalarda bir hata meydana gelmiş olabilir.
İyi eğlenceler diliyorum.

Merhabalar
Bayrak 11 kasımda Göndere çekilmiştir. Zaten yorumlarda da göreceğiniz üzre bazı oyuncularımız '' bende ekranda sorun yok '' demektedirler .
Bazı bilgisayarlarda sistem dosyası değişmediğinden eski görüntü kalmış sanırım .
Bilgisayarınıza girip ; C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\objects\npc klasöründeki ID_BAYRAK.adf dosyasını silerlerseniz sorun kalmaz
İyi forumlar
Bayrak 11 kasımda Göndere çekilmiştir. Zaten yorumlarda da göreceğiniz üzre bazı oyuncularımız '' bende ekranda sorun yok '' demektedirler .
Bazı bilgisayarlarda sistem dosyası değişmediğinden eski görüntü kalmış sanırım .
Bilgisayarınıza girip ; C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\objects\npc klasöründeki ID_BAYRAK.adf dosyasını silerlerseniz sorun kalmaz
İyi forumlar
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
[quote="IReSTIBLE"]He bayrak yarıda duruyor die oyun cokecek bu ayrıntılara fazla takılmayın[/quTürk ote]
Türk bayrağın yarıda kalması bence küçük bir ayrıntı değildir
Nocomment yazdı:Merhabalar
İyi forumlar
C ye girdim fakat c boş çünkü benim sistemim e ye yüklü. :mrgreen: :geek:
ah güzel eski ikv'li günler...
Oyundayız kardeşim oyunda ne fark edecez gerçek hayatta istiklal marşını solemeye üşenen liselilerin burada turkculugu tutarbloodthirsty yazdı:IReSTIBLE yazdı:He bayrak yarıda duruyor die oyun cokecek bu ayrıntılara fazla takılmayın[/quTürk ote]

Gerekli cevap konu sahibine verildiğinden ve konu, amacı dışına daha fazla sapmaması adına kilitlenmiştir.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.