Acil yardım lutfen
Acil yardım lutfen
Akçe alımı yaptım , fakat yükleyemiyorum yüklerken "Bu sayfa çok yakında yayınlanacaktır." gibi birşey çıkıyor nedir bu ?
Re: Acil yardım lutfen
Merhabalar
Sistemde sorun vardı. Yetkili arkadaşlarımız sorunun giderildiğini söylüyorlar. Yeniden kontrol edin lütfen .
İyi forumlar
Sistemde sorun vardı. Yetkili arkadaşlarımız sorunun giderildiğini söylüyorlar. Yeniden kontrol edin lütfen .
İyi forumlar
Malesef aynı hata yinelemekte ...
Merhabalar
Mevcut sayfayı kapatıp yeniden denemenizi, sorun devam ediyor ise tarayıcı önbelleğini temizleyip yeniden denemenizi rica ediyorum ( CTRL-Shift-Delete kısayolu )
Sonuç hakkında bilgi verirseniz memnun olurum .
Mevcut sayfayı kapatıp yeniden denemenizi, sorun devam ediyor ise tarayıcı önbelleğini temizleyip yeniden denemenizi rica ediyorum ( CTRL-Shift-Delete kısayolu )
Sonuç hakkında bilgi verirseniz memnun olurum .
aynı konu üzerinde sorunum devam etmekte , aynı şekil mobilden girdim aynı hatayı telefonda da alıyorum 
Bizim yaptığımız denemelerde şuanda sorun görünmemekte, operatörünüzden kaynaklı sorun yaşıyor olabilirmisiniz ?
Akçeyi aldım , yükleyemiyorum kredi kartı ile aldım zaten 2 gündür duruyor ki tek sorun yaşayan ben değilim , oyun içerisinde de sorun yaşayanlar var
- CaptainKDRAMT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları