Belirtilen resimler tamamen kale ve sancak basma ve savaşlardan turnuvalardan alınmış görüntülerdir!
Bu resimleri buraya atarak kendi geçmişleri gibi sizlere sunan kişiye kelimenin tabiriyle sadece salak denebilir!
Arz-Lodos hep rekabet içerisindedir, ama bu rekabeti fotoğraflayarak üstelik içinde başka isimlerinde yer aldığı biline biline forumlara atılıp işte bizim geçmişimiz denmesi çok afedersiniz ama eşşeklikten öteye geçmez
Çoğu arkadaşımında belirttiği gibi Tılsım ı batırdılar sanırım şimdi sancağa gelmiş sıra...
Söylenecek fazla söz yok yukarda yollanmış resimlerin orj. birer kopyası mevcutttur isteyen olursa hemen yollayabilirim
Böyle savaşta turnuvada etkinlikte fotoğraf almak ve içinde işte biz böyleydik demek gerçekten çok salakça
Ne demişler Üstad larımız ; Ya olduğun gibi görün Ya da göründüğün gibi ol!
Umarım bu huylarından vazgeçip eğlenceli bir şekilde oyunlarını oynarlar
siz adam değilsiniz... plusu ancak bölgeye yazmak plusu olmayanları küçük düşürmek isteyen kalitesiz insanlarsınız...
Savaşta kesilince Beyzade:Şifaxanıl seni görmeyeyim.Seni Süründürürüm.Bu Tür lafları bırakın artık orda sesimi duyursam seni rezil ederdim.pluslu oldunuz diye adam oldunuz sanmayın..
Tılsımda konusunu gördüm ve gelip incelemek istedim.
Efelerxreis'i satırlar dolusu yalan yazmasından dolayı kınıyorum..
Başarısızlığın ve karaktersizliğin baş gezdiği Dumanx loncalarında her zaman kavgaya,küfüre,hırsızlığa yatkın oldular.
Bunlar adam değiller sadece kendinlerini yalan maskesiyle iyi gösteriyorlar.
Klanda tek bir kesilme için onca küfür yedik bunlardan.
En sonunda Godfreyx loncası olarak bunları karşımıza alarak konuşmak istediğimizde bize savurdukları küfürlere karşın bizim onlara kızgınlığımızı suç bildiler.
Ayrıca loncamızdaki büyük isimler altında söyledikleri kişilerin başında Akşemseddin tılsımda adı kalıplaşmış bir karaktersiz halsiyetsizdir.Modda gördüğü 1 lvl'i bile kesecek kadar cocuktur.Sunucu ilk açıldığında böyleydi ve halada bronz akrep kesen birisinin yanında gümüş akrep çekip oyundan çıkacak kadar halsiyetsiz birisidir.
Bu insanlara kesinlikle güvenmeyin arkadaşlar.Biz Tılsım sunucusu olarak bunların gerçek yüzlerini ortaya çıkardık.
[quote="Efelerxreis"]
burda gorunen fotolarda arzkalesıne gıren team loncası ve pllanlamıs oldugumuz bazıloncalar suan arz olan yenıcerı loncası ve #@!? loncasının ısbırlıgı ıle yapılan bır organızasyon sabah saat 8 cıvarlarında yapılmıstır ılk denememızde 2 grup olarak gıttık tuccarakadar orada olduk daha sonra klandan konusmalar oldu ve ısbılmeyenler geldı 2 gıttıgımızde 3 grup tuk lonca olaraak ve yıne ısıbılmezlerın sayesınde handanı kese bılecegımızhaldeyattık Not:masumprens teamxlonca lıderıdır handana tahmını 8 bın cıvarı hasar verdı ısı bılmeyenler yuzunden hepıımız olduk)
orda bahsedıldıgı gıbı kendılerı gelmemıslerdır bızım yaptıgımız bı etkınlıge manı olmuslar dır ve oyunda arzlar yoktu kalede 2 arz vardıonlarda kalabalık oldugumuz ıcın ve lvl dusuk oldugu ıcın saldırmamıslardır benden bu kadar kurtların bırkısmınısevmem ama kurt reıse saygı duyarım kotu bıseyını gormedım
Şimdi Kurtreis veledi 18 Şubat 2010 tarihinde Saat 20:00 gösterdiği vakit Mısır Önünde Loncam + Alparslan + İSpat isteyen herkes toplansın.Forum kurdu olarak bilinen sadece forumda artistlik yapan kurtreis +teamx loncasımıdır nedir bn varken siz yoktunuz abicim o fotoda savaşan bn ve loncam o sabah deil akşam olan bir savaş + savaşı çıkaran Benim.Loncamla arz kaleye giderken arkama lodoslarda toplandı orası ayrı ama keşke toplanmasaydı çnkü yptığmız planlar suya düştü onlar yüzünden hepimiz handanı kesemeden öldük.
Şimdi ağzımı bozmak istemem ama .... güvenen ortaya çarını koysun yarın Tılsımda bu söylenenlerin hepsinin tersini kanıtlıcam.Bakın bnde kanıt var ama onlarda yok.Buyrun yarın bekliyorum.Formda konuşanlar eğer sözünüzün arkasındaysanız buyrun gelin.Ama siz o kadar delikanlı değilsiniz bakıorumda hep kurtreis gibi veletler yazılanları tasdiklemiş sadece ÇARESİZLER...
Yiyosa Herkes çarını koysun ortaya;
Yer : Tılsım/Mısır Çarşısı Önü
Tarih : 18.Şubat.2010
Saat : 20:00
Bende konuyu Tılsımda gördüm ve Tek sözüm kurtreis,masum,dufy yorum yapmayında bize tekrar bulaşmasın bu pislikler zaten zor kurtulduk birazda Sancak uğraşsın
Şaka bi yana söylediklerinize ekliyecek bişi kalmamış Zaten hepiniz biliyorsunuz bunların ne tür herifler olduğunu.Ne diyelim Allah kurtarsın
Efelerxreis yazdı:Şimdi Kurtreis veledi 18 Şubat 2010 tarihinde Saat 20:00 gösterdiği vakit Mısır Önünde Loncam + Alparslan + İSpat isteyen herkes toplansın.Forum kurdu olarak bilinen sadece forumda artistlik yapan kurtreis +teamx loncasımıdır nedir bn varken siz yoktunuz abicim o fotoda savaşan bn ve loncam o sabah deil akşam olan bir savaş + savaşı çıkaran Benim.Loncamla arz kaleye giderken arkama lodoslarda toplandı orası ayrı ama keşke toplanmasaydı çnkü yptığmız planlar suya düştü onlar yüzünden hepimiz handanı kesemeden öldük.
Şimdi ağzımı bozmak istemem ama .... güvenen ortaya çarını koysun yarın Tılsımda bu söylenenlerin hepsinin tersini kanıtlıcam.Bakın bnde kanıt var ama onlarda yok.Buyrun yarın bekliyorum.Formda konuşanlar eğer sözünüzün arkasındaysanız buyrun gelin.Ama siz o kadar delikanlı değilsiniz bakıorumda hep kurtreis gibi veletler yazılanları tasdiklemiş sadece ÇARESİZLER...
Yiyosa Herkes çarını koysun ortaya;
Yer : Tılsım/Mısır Çarşısı Önü
Tarih : 18.Şubat.2010
Saat : 20:00
Efelerxreis
Artık kendini yeterince Rezil Ettin Meyhaneci Yakum denen şahıs gerçekten acınacak haldesin yaptığın her işte söylediğin her kelimede kendini dahada rezil ediyorsun biz mazimizde kaleler basıyor sancaklar alıyorduk diyip başla locnaların resimlerini başarılarını kendi başarınmış gibi gösteriyorsun Tılsımda Karargah ve Team loncası dışında arz kaleye girebilen lonca olmadı ( ittifaklar oldu ) kaleye girebilmek için bu tür Lodos klanı faaliyetlerindede sen ve tayfan sadece bu organizasyonları mafediyordunuz adamalrın işlerini planlarını bozuyordunuz bunun dışında hiç bir lonca Tılsım sunucusunda Arz kaleye giremedi Handan Hanım ise hala kesilemedi İsmet Bey defalarca kesildi kale bir çok kez basıldı bunları tüm Tılsım gibi sende bilirsin Ben sana Hırsız dedim Arzız dedim ve ne dedimse kanıtlarıda aşikardır sen bunlara bile cevap verebildin mi ? inkar edemeyeceğin kadar gerçek hepsi güçten bahsediyorsun Tılsıma gelsem öyle asarım böyle keserim diyorsun Tılsımda bu kadar güçlüyüm diyorsun bu akşamda Tılsıma gelmiş Bölgeden isim sayıp bana arrtistlik yapıyorsun o kadar erkeksen çık yer altından bab-ı aliye moda gir diyorum çıt yok senden ses çıkaramıyorsun kaldı ki ben senin gibi sünepelerle uğraşmam zaten bize bağlı loncalardan en küçüğü olan Bozkurtx loncasına bunları Bab-ıAlide modda kesin diyorum Bozkurtxlider 1 saat dil döküyor sana çık lan Bab-ı Aliye diyor senden ses yok daha ne gücünden bahsediyorsun dahada üstüne üstlük Tılsıma gelirsem bilmem ne olur diyorsun bende şunu diyorum sanaSen Tılsıma gelecek kadar cesaretli deilsin Erkeksen gelirsin ve herkes görür o meşhur gücünün ve ne kadar acınacak halde olduğunuBen Lafımın Arkasındayım 1yıl öncede diyordum ben bu adamalrı bu sunucuda barındırmam diye şimdide diyorum ama sen böyle ayaklarımın altında dolaşmaya devam edersen ve bırak Tılsımı Sancak Sunucusunda bile bir kişinin malını çalar canı yakarsan Tılsımda gördüğün muameleyi buradada görürsün buraya gelmemek için bir sebebim yok senin gibi ezmeleri ezmek boyun borcumuzdur bizim lonca kuralları arasındada var yasalarımız böyle şimdi artık hatalarını kabul et ve İKV den defol git bence çünkü yapabileceğin başka hiç bir şey yok tek yapabildiğin konuşmak kendini övmek tabi Defolup gitmeden önce özür borcun olduğu kişileri unutma helal lik iste adamalrdan belki yüzlerce oyuncu içinde sana Hakkını helal eden bir kişi bulabilirsin ama hiç sanmıyorum ...
Geçmişini bilmediğim meyhanecı adlı arkadaşa soyledıgı uzere karalanan kardeşi imiş kendisi meyhanecının abısıymış
bu tarz bir yaklaşımda bulundu kalabalık oldugunu geniş oldugunu bir çatı altına girmek istedigini belırttı
Bende karargaha gelın dedım. Netekım bu kararın alınmasıyla kararın ıptal edılmesı aynı hafta ıcınde gerçekleşti.
Meyhanecı adlı şahısın loncamızla uzakdan yakında ılgısı alakası yoktur ...
"Biz Düşmanlarımızdan Korunmasını Biliriz,
Allah Bizi Dost Bildiklerimizden Korusun"
lan meyhaneci sen kurtreis e laf atabilecek cürreti nereden buluyorsun hırsız müsvettesi tılsımda reisi de herkes bilir senide seni adam yerine koyan kim hırsızın tekisin hiç bir zaman reis gibi olamadın hep ona özentin onun gibi olamadığın için şimdide ancak laf yapıyorsun tılsım halkı kurtreisi iyi tanır adamın saygınlığı var herkes bilirki dediği lafın arkasındadır bir iş yapmışsa arkasındadır senin neyin var bir tek hırsız namın var bununlamı övüneceksin sen ve yanındaki serseriler adam kesmekten bahsediyorsunuz evet doğru 3-5 iwi adamlarda modda olsa 5-6 kişi birden saldırıyordunuz ezmeler kurtreise kafa tutuyorsun ama icraate gelince tık yok senden şimdiye kadar hiç bir icraatini gören olmadı hırsızlıktan başka ama kurtreisin yaptığı bir çok iş vardır ki çoğu imkansız olan işler arz klanında birlik sağlayabilen tek adam reis oldu kısa sürelide olsa o kadar loncayı bunca sürede bir arada bir birlik içinde tutmayı başarabilen başka kim var adam tılsımın en güçlü bir kaç loncasından birinin lideri kurtlar locnasını savaşta yenmek imkansız gibi ancak em de yenilirler zaten em ide umursamıyorlar sanırım kurtreisin locnasına bağlı başka loncalar var bu hepside birbirine uyumlu reisin dediğini yaparlar reis de en alttan yada en üstten hepsinin derdini dinler yardım etmeye çalışır adam arz klanında tek söz sahibi lider onun kadar otoriter olan yok bunuda adamlığından dürüstlüğünden sağlıyor lodoslar bile saygı gösteriyor sen şimdi gelmişsin burada o mercimek beyninle kurtreise kurtlara kafa tutuyorsun reis sana güzel bi bişe demişti bölgeden tartıştığınızda o akdar adamsan o kadar güççten bahsediyorsan yer altından çık babıalide moda geç yiyorsa dedi niye çıkmadın yemedi herhal kaldıki reis kendi bile gelmedi bozkurtxlidere görev verdi gidin şunları dağıtın diye galiba ama sen laf kabadayılığı yapmaktan başka bişe yapamadın hırsız herif benimde carımı çalmıştınız şerefsizler size hakkımı helal etmiyorum Allah burnunuzdan fitil fitil getiriri inşalla bu dünyada yüzünüz gülmez ve inşallah hepiniz top olursunzu zaten eski forumda bi konu açmışlardı biraz önce baktım bulamadım konuyu senin top olduğunu filan yazmışlardı
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.