Ejder Asa Üretmek İçin

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Baskentli0606
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Ejder Asa Üretmek İçin

Mesaj gönderen Baskentli0606 »

Arkadaşlar full ejder malzemesi toptan kaça patlıyor?Bir arkadaşıma sordum 40-50m falan dedi ama pek inanmadım.Maden çekip malzeme toplamıcam.Malzeme toplayıp satıp toptan olarak ucuzdan alıcam zaten plus yağma artırıcı falan yok tek derdim kenana-migrata girmek yani yardımcı olabilecek varmı ?
Kullanıcı avatarı
megaxzupperr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Ejder Asa Üretmek İçin

Mesaj gönderen megaxzupperr »

kardeşim ben hiç arttırıcı falan almadan tam 2 ay da ürettim ama günde en fazla 1 2 saat oyunda kaldım ondada sadece maden cektım emınonünde gezdm durdum hiç param da yoktu charların görevlerini falan da yaptım ürettim inş sende üretirsin
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
Kullanıcı avatarı
Baskentli0606
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Baskentli0606 »

İnş üretirim bndede artırıcı falan yok bn de günde 1.5-2 saat onlineyim tek fark bnde şuan 20m para var.Arkadaşlar üretmek 50m falan diolar ama nası oluo anlamadım menekşenin tanesi 7m zaten 5 tane isito 35m o etti.Kadimler zaten 10-15m o da 2 tane istio diğerlerinide sayarsak 100-110m gibi bişi edio nası 50 diolar oraya kafam takıldı.Ama 1-2 ay da üretiliyorsa güzel.Bu arada 20mden full malzeme verecek hayırseverler vrsa mesaj atabilrler:D(Nick=Potter)Teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ejder Asa'nın toplam maliyeti sunucunuza göre değişir. Eminönü'nde eğer yanılmıyorsam , ''Ejder Asa'' fiyatı 180-200m arasıdır. :arrow:

Ben Ejder Asa'yı hiç maden çekmeden ürettim. Madenleri hep satın aldım. Şuan piyasalar düşüşte. Plus paket alıp yeraltında full para kasmanı öneriyorum. 1 Saatte 2-3m olur heralde. Meran Şehri'nde değil Karacin'lerde kasmanı öneririm. Para kasarkende mavi topaz madenini çek. Eğer madenciyede puan verdiysen iridyum çekebilirsin. Bunları satarakta para yapabilirsin.
Yani maden çekmeyi önermiyorum. 1,5-2 saat onlineymişsin zaten bu zamanınıda madende geçirmen bence saflık olur. Hem sıkılırsın hemde 1,5-2 saatte saf maden çıkmama durumu var.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Sabretsen nedn olmasın.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim