Hovvarda yazdı:
Abi diyorum ki ; Madenler gitti parasını versinler bari Emde Üretmedim hem üretim tuşuna bastım düştüm oyuna girdim torba yok madenlerde yok
-Emde üretmediysen torban kaybolmaz..
-Yanlış anlamada bana pek inandırıcı gelmedi asa üretmek için malzeme toplayan biri parasını versinler demez asasını ister
-Burdan birşey çıkmaz sen desteğe mail at http://istanbuloyun.com/support.aspx
Hovvarda yazdı:Kıyamet Asamın Malzemelerini Topladım fakat üretime tıkladığımda oyundan düştüm ve malzemelerde yoktu asada yoktu bunun Açıklaması nedir ? :|
Şimdi çelişkili laflar ediyorsun: "paramın gitmesi", "bari malzemeleri geri versinler" gibi laflar etmen ve asa yerine malzemeyi geri istemenin mantığı nedir anlamadım gitti.
Daha önce üretip düşenleri duymuştum ama senin gibi yanına gülücük benzeri bişey koyanı(amacını belli etmiş gibi) ve paranın gitmesi gibi bir olayla hiç karşılaşmamıştım.
Eğer gerçekten böyle bir durum olmuşsa mağdur olacağını sanmıyorum çünkü diğer durumlarda geri dönüşler geç bile olsa mutlaka yapılmıştı.
ForumunMessisi yazdı:iza ediyorum yerde paket cıktı sen alamadan oyundan düştün biz buna halk arasında sabri şansı deriz yada cenabet şansı bu durumda yapılabilcek şeyler
1) soguk suyu içmek
2) oyunu bırakmak
düşük bi ihtimal var oda desteğe yazıp anlatmak %95 gelmicek asan o yüzden üstteki 2 seçenegi uygulamanı öneririm
Ama Bu Biraz Saçma geliyor Üretim Tuşuna basıyorum Tak Düşüyorum tekrar giriyorum ve torbada yok madende parada .s
Şeytan ayrıntıda gizli kardeş. 'parada yok' demişsin. Üretim tuşuna basınca sadece madenlerin gider ve torba düşer parana herhangi bişey olmaz. Kendi kendini ele veriyosun bilader.
IReSTIBLE yazdı:Adam üretim malzemelernde nbahsediyor
kardeşim eğer em veya gb de dusmediysen torban yerdedir sen o kadar ay ugras 2 sny erken ureteym diye em de uret...
Seninkide akıl dogrusu
Neyse destege mesaj at verirler
Abi diyorum ki ; Madenler gitti parasını versinler bari Emde Üretmedim hem üretim tuşuna bastım düştüm oyuna girdim torba yok madenlerde yok
soulpowerbeta yazdı:ilgilenecek kişi umarım yorumları okumaz :mrgreen:
Artık çok geç.
Üretim yaptığınızda paranızın gitmesini açıkcası ben açıklayamayacağım. Bu konuda farklı düşüncelere sahip olsam da size konu hakkında yardımcı olabildiğim kadar bir kaç cümle karalamak istedim.
Diğer arkadaşlar kısmen veya dolaylı olarak gereken yönlendirme ve bilgilendirmeyi sağlamışlar. Hepsine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.
Su ikram eden arkadaşın jestini ben kabul edeyim zira bu olayın üstüne su içmek zorunda değilsiniz. (Paraların üretimle birlikte yok olmasını bu cümleye dahil etmiyorum.)
Üretimini yapmış olduğunuz fakat oyundan düştüğünüz için torbadan alamadığınız bir eşya zaten İKV loglarına yansıdığından ötürü gereken iade işlemi yapılacaktır. Tek yapmanız gereken İKV Destek Formuna, Eşya İade Başvurusu bildirim tipi ile bildirim göndermeniz olacaktır.
Gereken incelemelerin ardından tarafınıza geri dönüş sağlanacak ve varsa eşya iadeniz onaylandığında isminiz eşya iade takip konusuna eklenecektir.