TANK
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TANK
Karekterini tank olarak ayarlamaya çalışıyorsan öncelikli hedefin enerji olmamalıdır.Zırh, dirençler yani solucan, shen kuo, aramit, karakürk, vahşi vb. efsunlar veya bunlar dışında pelevne efsununa önem vermelisin.Eğer bütçen tek item almaya yetiyorsa, tek item enerji efsunu alman yerine yazdığım efsunların bulunduğu eşyaları almanı tavsiye ederim.Batuhanxx yazdı:tankımın 40 k canı var sizce nasıl :?: şimdiden saolun
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Çember için yeterli
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Eğer 40bin enerji varsa Çemberlitaşa giriyorsundur ve artık İyimi kötümü olduğunu ayıracak düzeye gelmişsindir diye düşünüyorum. 40bin enerjisi olupta bu soruyu sorman baya garibime gitti. Ama çarı birisinden devir aldıysan söyleyeyim enerjin şuanda Oyundaki bütün Bossları rahat kesebilecek durumda lakin Enerjiden daha önemlisi direnç ve zırhtır bunlarda yanında oluyorsa Tankın Sağlam
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Boz ayı yok mu ? O zaman çembere nasıl girdi ki o çar ? Ayılı ofanstan başka çaresi yok diye biliyorum.Batuhanxx yazdı:ama boz ayım yok yinede alırlarmı? arizonaa tankı yeni tamamladım o yüzden sordum soruyuda :ugeek:IDyBKaTLiaMI yazdı:Çember için yeterli
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Zaten Bütün Çemberlitaştan Bütün alacaklarını alsan vede Evo setle 42 bin canın oluyorBatuhanxx yazdı:ama boz ayım yok yinede alırlarmı? arizonaa tankı yeni tamamladım o yüzden sordum soruyuda :ugeek:IDyBKaTLiaMI yazdı:Çember için yeterli
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Arkadaş zaten Çemberlitaş'a girmediğini belirtmiş. Konuya gelirsek Canın iyi fakat zırh ve direnç itemlere önem vermelisin. :arrow:berkancetin yazdı:Boz ayı yok mu ? O zaman çembere nasıl girdi ki o çar ? Ayılı ofanstan başka çaresi yok diye biliyorum.Batuhanxx yazdı:ama boz ayım yok yinede alırlarmı? arizonaa tankı yeni tamamladım o yüzden sordum soruyuda :ugeek:IDyBKaTLiaMI yazdı:Çember için yeterli
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
boz ayı şart kardeşBatuhanxx yazdı:ama boz ayım yok yinede alırlarmı? arizonaa tankı yeni tamamladım o yüzden sordum soruyuda :ugeek:IDyBKaTLiaMI yazdı:Çember için yeterli
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII