ÜRETİM
- Hovvarda
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Güneş
ÜRETİM
Kıyamet Asamın Malzemelerini Topladım fakat üretime tıkladığımda oyundan düştüm ve malzemelerde yoktu asada yoktu bunun Açıklaması nedir ? :|
[color=#40BFBF][/color]Barış istiyorsan; Kavgaya hazır olacaksın :D
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: ÜRETİM
iza ediyorum yerde paket cıktı sen alamadan oyundan düştün biz buna halk arasında sabri şansı deriz yada cenabet şansı bu durumda yapılabilcek şeyler
1) soguk suyu içmek
2) oyunu bırakmak
düşük bi ihtimal var oda desteğe yazıp anlatmak %95 gelmicek asan o yüzden üstteki 2 seçenegi uygulamanı öneririm
1) soguk suyu içmek
2) oyunu bırakmak
düşük bi ihtimal var oda desteğe yazıp anlatmak %95 gelmicek asan o yüzden üstteki 2 seçenegi uygulamanı öneririm
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
desteğe başvur mutlaka geri vereceklerdir ama o nasıl bir şanstır git bi abdest al bence
- Hovvarda
- İskele Babası
ForumunMessisi yazdı:iza ediyorum yerde paket cıktı sen alamadan oyundan düştün biz buna halk arasında sabri şansı deriz yada cenabet şansı bu durumda yapılabilcek şeyler
1) soguk suyu içmek
2) oyunu bırakmak
Ama Bu Biraz Saçma geliyor Üretim Tuşuna basıyorum Tak Düşüyorum tekrar giriyorum ve torbada yok madende parada .s
Şeytan ayrıntıda gizli kardeş. 'parada yok' demişsin. Üretim tuşuna basınca sadece madenlerin gider ve torba düşer parana herhangi bişey olmaz. Kendi kendini ele veriyosun bilader.Hovvarda yazdı:ForumunMessisi yazdı:iza ediyorum yerde paket cıktı sen alamadan oyundan düştün biz buna halk arasında sabri şansı deriz yada cenabet şansı bu durumda yapılabilcek şeyler
1) soguk suyu içmek
2) oyunu bırakmak
Ama Bu Biraz Saçma geliyor Üretim Tuşuna basıyorum Tak Düşüyorum tekrar giriyorum ve torbada yok madende parada .s
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- Hovvarda
- İskele Babası
fatihfb88 yazdı:Şeytan ayrıntıda gizli kardeş. 'parada yok' demişsin. Üretim tuşuna basınca sadece madenlerin gider ve torba düşer parana herhangi bişey olmaz. Kendi kendini ele veriyosun bilader.Hovvarda yazdı:ForumunMessisi yazdı:iza ediyorum yerde paket cıktı sen alamadan oyundan düştün biz buna halk arasında sabri şansı deriz yada cenabet şansı bu durumda yapılabilcek şeyler
1) soguk suyu içmek
2) oyunu bırakmak
Kardeşim Hiç değilse param yerine gelseydi desteğe attım mail inşallah verirler bidaha bişi üretirsem ne olayım
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Crash
-Hangi Paran ? üretim yaparken paran gitmez..Hovvarda yazdı:
Kardeşim Hiç değilse param yerine gelseydi desteğe attım mail inşallah verirler bidaha bişi üretirsem ne olayım
Kardeşim ne kullanıyorsan bende istiyorum
Adam üretim malzemelernde nbahsediyor 
kardeşim eğer em veya gb de dusmediysen torban yerdedir sen o kadar ay ugras 2 sny erken ureteym diye em de uret...
Seninkide akıl dogrusu
Neyse destege mesaj at verirler
kardeşim eğer em veya gb de dusmediysen torban yerdedir sen o kadar ay ugras 2 sny erken ureteym diye em de uret...
Seninkide akıl dogrusu

- Hovvarda
- İskele Babası
Abi diyorum ki ; Madenler gitti parasını versinler bari Emde Üretmedim hem üretim tuşuna bastım düştüm oyuna girdim torba yok madenlerde yokIReSTIBLE yazdı:Adam üretim malzemelernde nbahsediyor
Seninkide akıl dogrusu