yaslikurt

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Re: yaslikurt

Mesaj gönderen Yaslikurt »

[Gm]Nacomment Bende şöyle bir test yaptım 1 level Çarımla 49 level çar kestim.İnandınmı Hayır.İşde Bende Ahmet avcinin Yazdığı yorumu Bu şekilde Görüp inanmıyorum Sanki 1 levellik çarla 49 level çar kesmiş gibi gelio o yorum gözüme.

He bu arada Askrız Senin kadar yalakacı bir herif görmedim.. :evil: :evil:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Yani Açıkcası İNANMIYORUM
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Nacomment anlatılanları okudum oyuncuya karsı oyuncu denendi diyorsunuz 20 ws sonucu 20 galibiyet diyorsunuz peki hangi itemlerle galip gelindi öyle ya siz denediyseniz veya test takımındakiler hangi itemlerle denediler ki bu kanıya vardınız silah güzel efsunları güzel ama max hasarı kaldırmanızdaki sebep nedir bunu bilmek istiyorus max + kritiğe karsı denendi diyorsunuz max + kritik esyalı savascı ile max + büyü kritik esyayı karsılastırın ve karsıdaki sahısada ecel getiren yada latifi verin bakalım ws nin sonucu ne olacak ben bir şifacıyım ve denemediğim item kalmadı ashabı keyf dediğinizin üretimi ayrıyeten bir bela zaten cıban yogurdunu koymussunuz hangi akla hizmetle sundunuz bunu sizden sadece bir gün normal bir çarla budaksız abanoz madenin cıktıgı madene oturmanızı istiyorum sadece 24 saat de kaç tane cekebileceksiniz bir görün yada bir iridyum madeni yada dört yapraklı madeni bence oyunculara karsı zorluk getircem derken bence oyuna kıtlık ve bencillik getirdiniz zaten 2 tane madenler mevcut oyuncular artık kendileriyle maden cekerken küfürleşme safhasına geldi bence bu tavsiyeleri göz ardı etmeyin sizin dediğiniz saheser silahları biz zaten deniyorus aldıgımız sonuclar ortadaki burdan sizlere yorumluyorus test takımı test etmis olabilir aylarca sizler denemis olabilirsiniz ama itemler ortada sizin itemlerinizle bizim itemlerinizi karsılastırmanız bence birazcık saçmalık olur ben inanmıyorum bir sifacının oko da 20 galibiyet elde ettiğine cunku zaten savascı sert vuruş ve ağır vurus kullandıgı zaman canını 20 seviyesine kadar düşürüyor ve siz max esyada denendiğinden bahsediyorsunuz ve bizler sadece buna gülüyoruz daha önceki yazımda da dediğim gibi önceden meteor zamanında saheser silahlar yokken sifacı 10 kişinin arasından adam kaldırırdı simdi bırakın 10 kişiyi bir tane max hasarlı savascı cıksın karsına kendine can basabiliyorsan ne mutlu sana diyorsun sizler kendi acınızdan bakıyorsunuz bizler de kullandıgımız açıdan bakıyorus görüşlerimiz anlaşılan tamamen zıt ve hep zıt kalacak oyunda büyük dengesizlik var sizler sifacıyı sadece sifa basmaya yarayan bir karakter olarak görmektesiniz ama unutmayın ki nasıl bir savascı ws yapabiliyor ki bunun en güzel örneği meteor zamanıydı sifacıları doğru dürüst yenen yoktu simdi tam tersi oldu ws değil sifacılar sadece klan savaslarında arkasına bakmadan kaçmaya mahkum ettiniz. Ben sizlerden tek birşey istiyorum oda 1 gün bir sifacı karakter acın ve normal üstünüzü dizin ashabı keyfinizi alın yücelen + kritik yada saldırı giyen biriyle karsı karsıya savasın ki oyundaki dengesizliği ancak bu şekilde çözersiniz ve deminde yazdıgım gibi max hasarı neden kaldırıldı bu konuda da bir açıklama yaparsanız bizlerde sizlere inanma konusunda belki bir adım atmıs olurus

Bir Savascı Şİfa Basamaz Bir Şİfacıda Savascıyla Ws yapamaz ŞİFacı Adı üstünde bence hersey COk güzel ve bu yazıyı yazan aksriz arkadasım ne zamandır bu oyunu oynamaktasın bilemiyorum ama bir sifacı ws yapamaz ne demek anlayamadım sana sadece meteor zamanında sifacıların savascılardan daha iyi ws yaptıgının kanıtını bir dünya sifacı arkadaş anlatabilir ve üzüldüğüm konu bu oyunu gram çözememişsin onu anladım sadece savascı zaten sifa basamaz onu herkez biliyor ama bir sifacı ws yapar o zaman sana can basmayalım er meydanında nede olsa sifacıyıs kendimizi korusak yeter değilmi öldüğünüzde de sonra ana bacı küfürler veya olmadı sen bu oyunu bilmiyorsun gibi laflar bence sen bu oyunu gram çözememişsin ve hiçbirşeyde anlayamamışsın o yüzden bosuna yorum yazma....

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z

“Genel Sohbet” sayfasına dön