Arz lodos farketmeden hoş sohbetler oldu orada bulunmayı etkinlikler ve ödüller olarak görmedim maksat sosyalleşmek bence oyun etkinlikler vs. bahane.
İzmirdeki buluşma HK.
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: İzmirdeki buluşma HK.
Bilgi yarışmasından 1000 akçe kazandım gm loncasıyız ya 
Arz lodos farketmeden hoş sohbetler oldu orada bulunmayı etkinlikler ve ödüller olarak görmedim maksat sosyalleşmek bence oyun etkinlikler vs. bahane.
- aken
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: İzmir
ahaha ne ara katıldın senAnyoneStopMe yazdı:Bilgi yarışmasından 1000 akçe kazandım gm loncasıyız ya
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Size kimse birşey dememesine rağmen birşeyler söyleme gereği duymanız biraz ilginç değil mi :|

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Anadolu Nefesi
Ne fark ederki? Lafı dönüp dolaştırıp getireceğiniz yer bellixReNaRDox yazdı:Size kimse birşey dememesine rağmen birşeyler söyleme gereği duymanız biraz ilginç değil mi :|
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Ben bir laf demedim direk nereye getireceğiniz belli diyosunuz. Lafı oraya getirmek için yeterince nedeni varki insanların getiriyolar. Ki burda kimse birşey demeden sizin bazı şeyler söylemeniz birşeyleri durup dururken kanıtlama çabasıdır. Bunuda genelde haksız insanlar yapar. Herşeyi attım bir kenara koskoca GM'ler bir itemin nasıl oluşturulduğunu bilmiyorsa, ve bu itemi oluşturan kişi onların kurmuş olduğu REHBER takımından ise ve eşinin kurucularından olduğu loncada ise oyuncular ister istemez birşeyleri sorgular.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- Respirasyon
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba,
Buluşmada bittiğine göre konu daha fazla sapmadan kilitleyelim.
İyi forumlar.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Buluşmada bittiğine göre konu daha fazla sapmadan kilitleyelim.
İyi forumlar.