Üst seviye akıllı telefonların çalıştırdığı oyunların kalitesi 2006 2007 oyunlarının kalitesine ulaştı google playde 10$ civarına satılıyor online sistemleride iyi galaxy s3 ve benzeri telefonlar ikv i rahat çalıştırır.yunus1907 yazdı:daha bilgisarayda zor oynuyoruz birde telefonamı gelicek
belki 200 sene sonra
Neden .apk olmasın
Re: Neden .apk olmasın
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
bende uzun zamandır bunu düşünüyordum. neden olmasın? şöyle açıklayayım, bi çoğumuz win7 kullanıyoruz, fakat telefonda ios yada android işletim sistemi kullanılıyor. ki kodlamaları az ya da çok değişiyor. direk aktarma, format değiştirme yada altyapı değiştirme mümkün değil. kalıp kodlarını alsalar bile diğer kodlamaları uzunca bir vakitlerini alır ve ayrıca çalışan sayısını 2 katına çıkarmaları gerekir ve sunucu kapasitesini 2 katına çıkarmaları gerekir ve ve ve diyerek gider. fakat mobil uygulama ve oyun yapımcısı bir şirketle %30 ortaklıklı bir anlaşma yapılırsa neden olmasın? 2 tarafta kazanır. ama şöyle bir sorun oluşur bilgisayardakiyle telefondaki ayrı sunucularda olacak ve 0 dan başlanılcak vede oynanış değiştirilecek. umarım yardımcı olabilmişimdir ve kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir.
ama keşke biri çıkıp dese ki " senin söylediklerin 5 yıl önceydi, artık android 4 sürümleriyle win 8 sürümü aynı altyapıda ve telefon işlemcileri bilgisayar işlemcileri diye bir fark kalmadı " ama hiç sanmıyorum şuan için böyle bir şey olacağını.
ama keşke biri çıkıp dese ki " senin söylediklerin 5 yıl önceydi, artık android 4 sürümleriyle win 8 sürümü aynı altyapıda ve telefon işlemcileri bilgisayar işlemcileri diye bir fark kalmadı " ama hiç sanmıyorum şuan için böyle bir şey olacağını.
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
Telefonlara ve tabletlere de windows sürümleri kurula biliyor xp ve windows 8 işlemciler sorun çıkarmıycaktır fakat ekran kartı sorununu aşabilecekelrini ki aşsalar bile telefonların buna şarj etiştire bileceğini sanmıyorumSagopakajmeran yazdı:bende uzun zamandır bunu düşünüyordum. neden olmasın? şöyle açıklayayım, bi çoğumuz win7 kullanıyoruz, fakat telefonda ios yada android işletim sistemi kullanılıyor. ki kodlamaları az ya da çok değişiyor. direk aktarma, format değiştirme yada altyapı değiştirme mümkün değil. kalıp kodlarını alsalar bile diğer kodlamaları uzunca bir vakitlerini alır ve ayrıca çalışan sayısını 2 katına çıkarmaları gerekir ve sunucu kapasitesini 2 katına çıkarmaları gerekir ve ve ve diyerek gider. fakat mobil uygulama ve oyun yapımcısı bir şirketle %30 ortaklıklı bir anlaşma yapılırsa neden olmasın? 2 tarafta kazanır. ama şöyle bir sorun oluşur bilgisayardakiyle telefondaki ayrı sunucularda olacak ve 0 dan başlanılcak vede oynanış değiştirilecek. umarım yardımcı olabilmişimdir ve kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
windows işletimli telefonlarda birer birer sorunlar çıkıo die duydum ben forumlarda ve teknoloji sayfalarındaFreedommakeR yazdı:Telefonlara ve tabletlere de windows sürümleri kurula biliyor xp ve windows 8 işlemciler sorun çıkarmıycaktır fakat ekran kartı sorununu aşabilecekelrini ki aşsalar bile telefonların buna şarj etiştire bileceğini sanmıyorumSagopakajmeran yazdı:bende uzun zamandır bunu düşünüyordum. neden olmasın? şöyle açıklayayım, bi çoğumuz win7 kullanıyoruz, fakat telefonda ios yada android işletim sistemi kullanılıyor. ki kodlamaları az ya da çok değişiyor. direk aktarma, format değiştirme yada altyapı değiştirme mümkün değil. kalıp kodlarını alsalar bile diğer kodlamaları uzunca bir vakitlerini alır ve ayrıca çalışan sayısını 2 katına çıkarmaları gerekir ve sunucu kapasitesini 2 katına çıkarmaları gerekir ve ve ve diyerek gider. fakat mobil uygulama ve oyun yapımcısı bir şirketle %30 ortaklıklı bir anlaşma yapılırsa neden olmasın? 2 tarafta kazanır. ama şöyle bir sorun oluşur bilgisayardakiyle telefondaki ayrı sunucularda olacak ve 0 dan başlanılcak vede oynanış değiştirilecek. umarım yardımcı olabilmişimdir ve kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir.
- IIKuRDaNKoLLaRII
- Salgın Koruyucusu
Çok kolay birşeymi sanıyorsunuz kod yazmayı ? ikiside farklı platformlar baştan aşşağı yenilenmesi gerek ve soyulacak yeni kapı açmayada luzum yok ikv cep paketi 3000 bin akçe.. yok saol kalsın kardeşim.. bu kalitede bi oyunla bu kadar soygun elinsaf .. wowda bile bu kadar para vermiyorsun ama para verdiğin şeyin hakkını kat be kat alıyor maden başlarında saatlerce beklemiyorsun .. amelemi olmaya giriyoruz oyuna stres atmayamı .. bırakın bu işleri ! oyunu daha fazla dibe çekmesinler başka ihsan istemez..
Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...