Facebook'taki Fenomen [İKV]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Facebook'taki Fenomen [İKV]
Resmi sayfadaki boşluk tamamlama oyununda resimdeki "Yanlış insanlarla .... adrese gidilmez." yazılı resmi koymayın artık bu adamlar uslanmayacak yemin ederim.yıl olmuş 2012 hala oyunun altına "DOĞRU" yazıpta ödül bekleyenler var
Re: Facebook'taki Fenomen [İKV]
Ulan sayfaya sanki çok giriyorum ya ne bileyim başlıyor diyo bide, neyse çaktırmadan sileyim ben yorumumu, bide ilk yorumu atmışım başka zaman olsa olmaz.
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
5-6 saniye ile kaybetdim ya olacak işmi 

Buyrun facebook etkinlik rezilliğiniz ortada.
İlk yanıtı kim yazmış kime ödül verilmiş Allah Bildiği gibi yapsın sizi diycek bişey bulamıyorum.
Yazıklar olsunki oyunda okadar zaman geçiriyoruz. Ama adalet anlayışları bu.
2500 akçe umrumda değil buyrun çok gerekliyse 5000 olarak vereyim size Ama adalet kavramınında içine etmeyin lütfen.
Şimdi baktım bir hak yeme yok kardeşim.Facebookta mesela aranda 5 sny fln varsa o once yazdıysada seninki once gibi gozukur.Baktım şimdi o adam 47 dakika önce sen 46 dakika önce yazmışsın.Bir problem yok yaniMaviKedi yazdı:
İlk yanıtı kim yazmış kime ödül verilmiş Allah Bildiği gibi yapsın sizi diycek bişey bulamıyorum.
2500 akçe umrumda değil buyrun çok gerekliyse 5000 olarak vereyim size Ama adalet kavramınında içine etmeyin lütfen.

MerhabalarMaviKedi yazdı:
Burada neyi kast ettiğinizi anlamadım . Oyuncununun hızlı yanıt vermesini kast ettiğinizi var sayıyorum.
Etkinlik başlamadan önce sayfadan ilanlar sürekli geçmetedir. Ayrıca forum sayfamızın etkinlik bölümünde de tarih ve saati yazmaktadır.
Bir mesaja cevap vermeniz 3-5 saniye dahi sürebiliyorken, doğru cevabı tahmin edip anında cevap veren birini hoş karşılamamanız etik olmamıştır. İlk cevap veren oyuncumuz yanlış cevap verse bir sonraki cevap ile siz kazanmış olurdunuz. Bu durumda sizden sonraki başka bir oyuncunun forumda konu açmasını sanırım sizde hoş karşılamazdınız.
Kazanan arkadaşlarınıza daha hakkaniyetli yaklaşmanızı ümit ediyor, iyi forumlar diliyorum.