İKV'yi oynamamızı sağlayan bambaşka bir etken, sıradışı müzikleri. Piyanosundan, elektro sololarına ve sayamadığım diğer enstrümanlarına kadar harcanan büyük bir emek var. Çabana ve yüreğine sağlık Emre Yücelen.
Herkesin emeğine saygım vardır emre yücelen inde emek vererek bu işi yaptığına inanıyorum ancak oyun müziklerinin kalitesiz olduğunu düşünüyorum.
Oyun oynarken sadece kendi playlist imi dinlerim.
oyun müzükleri güzel heleki migrat kenan veya kadimin müzükleri harika ama şöyle bir sorun var mesela ben kadim hidradayım müzik bittikten sonra tekrar başlamıyor bittiği gibi kalıyor bu yüzden sıkıcı bir hal alıyor bence biten şarkı ardından hemen başalmalı
Oyunun en önemli etkeninde ilk 3 e girer müzikler.Müziklerini İKV nin diğer etkenlerine göre karşılaştırırsak bence çok çok güzel müzikleri var.Özellikle son zamanalarda çıkarttıkları :)
SlimShady yazdı:Herkesin emeğine saygım vardır emre yücelen inde emek vererek bu işi yaptığına inanıyorum ancak oyun müziklerinin kalitesiz olduğunu düşünüyorum.
Tam aksine; yeraltı, meran ve idrisin ordaki müziklere bayılıyorum.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
SlimShady yazdı:Herkesin emeğine saygım vardır emre yücelen inde emek vererek bu işi yaptığına inanıyorum ancak oyun müziklerinin kalitesiz olduğunu düşünüyorum.
Yaptığının tam tersine oyun müziklerini telefonuma atıp otobüste dinliyorum beni benden alıyor Emre Yücelenin müziklerini ve yalnız olmadığımı düşünüyorum :|