Ejder Asa için elementler alınır
Ejder Asa için elementler alınır
Sancaktayım 46 level büyücüyüm pekte param olmasa şimdiden aramaya başladım belki insaflı fiyatlar gelir. :mrgreen:
"...Beyazıt'tan ayrılırken delirdiğine hüküm vermişti. Halil tramvayda da Uğur'un yanına oturmuştu bir ara bakıştılar, Uğur cebinden iki sigara çıkarıp birini Halil'e verdi.."
- Rüzgargülü Çamlıca
- Rüzgargülü Çamlıca
- mythatsnigga
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ejder Asa için elementler alınır
Bak, sakın ejder üretme devir çok değişti artık elinde ejder olanlar için diyorlarki bunun fizik kesin 1400-1300 bunla çemberlitaşa girersek yapamayız. Düşünce bu artık onun yerine biraz daha para koy Kıyamet Asa bas hem ejderden çok daha iyi ve çemberlitaşda işe yarıyor, ama illa Ejder Asa başlarım çemberlitaşa kırma olarak girerim diyorsan x5 Menekşe satılık tane 6ml. /f HAKSER
Hocam zaten bende hangi asayı üretsem diye arada kaldım oyun içerisindeki arkadaşlarım ilk önce Ejder Asa bas sonra gerisi gelir diyorlar bende bu yüzden Ejder basma gereksinimi duydum yoksa Kıyamet Asa her özelliği ile muhteşem bu arada kıyamet asa reçetesini nereden bulabilirim vede Kıyamet Asa'da Buz, Elekttrik, Ateş, Fizik ?mythatsnigga yazdı:Bak, sakın ejder üretme devir çok değişti artık elinde ejder olanlar için diyorlarki bunun fizik kesin 1400-1300 bunla çemberlitaşa girersek yapamayız. Düşünce bu artık onun yerine biraz daha para koy Kıyamet Asa bas hem ejderden çok daha iyi ve çemberlitaşda işe yarıyor, ama illa Ejder Asa başlarım çemberlitaşa kırma olarak girerim diyorsan x5 Menekşe satılık tane 6ml. /f HAKSER
"...Beyazıt'tan ayrılırken delirdiğine hüküm vermişti. Halil tramvayda da Uğur'un yanına oturmuştu bir ara bakıştılar, Uğur cebinden iki sigara çıkarıp birini Halil'e verdi.."
- Rüzgargülü Çamlıca
- Rüzgargülü Çamlıca
- nightfox
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Respect
Abartılacak kadar büyük fark yok ejder ile kıyamet arasında bence. İkisininde parlatıldığında ejder total 448 kıyamet 600 hasarı var. 100-150m fazla ödenmeye değer bir fark olduğunu düşünmüyorum hala 
Teşekkür ederim çok işime yarayacak.bordo yazdı:Çemberlitaş Şaheserlerinin Reçete Detayları
Yok hocam aralarında büyük bir fark var.nightfox yazdı:Abartılacak kadar büyük fark yok ejder ile kıyamet arasında bence. İkisininde parlatıldığında ejder total 448 kıyamet 600 hasarı var. 100-150m fazla ödenmeye değer bir fark olduğunu düşünmüyorum hala
- Rüzgargülü Çamlıca
- Rüzgargülü Çamlıca
- mythatsnigga
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Evet parlatılıyor, şimdi devir hasar devri anlatmak istediğim kimse Ejder Asa'lı biriyle çembere girmekden haz almaz. Sunucuda birçok kişide Kıyamet Asa varken Ejder Asa ile girmeniz gerçekden zor, eğer tanıdığınız varsa veya bir loncaya mensubsanız Ejder Asa üretip Kıyamet eşyalar düşürmeye başlayabilirsiniz. Dediğim gibi devir hasar devri 200-300 hasar bile fark ediyor.Yok hocam aralarında büyük bir fark var.Bu arada ejder asa gibi kıyamet asada parlatılıyor mu ?
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Inspired Souls
2 büyü hasarı kullandığını düşünürsennightfox yazdı:Abartılacak kadar büyük fark yok ejder ile kıyamet arasında bence. İkisininde parlatıldığında ejder total 448 kıyamet 600 hasarı var. 100-150m fazla ödenmeye değer bir fark olduğunu düşünmüyorum hala
(^)Ejder Asa ile 3.8 Kritikle birlikte 448 + 448 Toplamda 896 Büyü hasarına sahip olursun
(^)Kıyamet Asa ile 5.0 Kritik 600 + 900 Toplamda 1500 Büyü hasarına sahip olursun.
Yani 604 Büyü hasarı farkı yanında 1.2 lik bir kritik bence çok büyük bir fark.
- nightfox
- İskele Babası
- Lonca: Respect
Elbette fark varda mali boyutu karşılaştırılınca değer mi değmez mi sorusu akla gelmiyor değil 
Tabi bu arada atladığımız bi nokta var. Şayet fizik kullanılıcaksa kıyametin extra 150 fizik hasarı var 150 de total hasardan fark koyarsak 300 gibi bir fizik üstünlüğü var ejdere göre. Bu gözle bakılınca ekonomik boyutu müsait olanlar için kıyamet daha iyi.
Tabi bu arada atladığımız bi nokta var. Şayet fizik kullanılıcaksa kıyametin extra 150 fizik hasarı var 150 de total hasardan fark koyarsak 300 gibi bir fizik üstünlüğü var ejdere göre. Bu gözle bakılınca ekonomik boyutu müsait olanlar için kıyamet daha iyi.
Hocam Ejder Asa şart imiş yoksa kimse bölgelere almıyor. 
Ejder Asa için yardım edebilecek var mı ?
Ejder Asa için yardım edebilecek var mı ?
- Rüzgargülü Çamlıca
- Rüzgargülü Çamlıca