Fan Art Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CakiL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Fan Art Hk.

Mesaj gönderen CakiL »

Öncelikle Fan Art'ta dereceye giren arkadaşları tebrik ederim...

Bir sorum olacaktı...

Saatlerce zamanımı harcadığım bu eser değerlendirme aşamasında gözden mi kaçırıldı diye merak ediyorum açıkçası? Yada gerçekten kötü mü çiziyorum, gördüğüm kadarıyla mansiyon ödülü bile alamamış.

http://imageshack.us/photo/my-images/138/111111k.png/

( Sancak - PiSayıSı )
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Re: Fan Art Hk.

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

İyimiş..Ben beğendim açıkcası. :)
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
CakiL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CakiL »

Sanalkorkun yazdı:İyimiş..Ben beğendim açıkcası. :)
Büyük konuşuyum... "Herkesin beğenmesi" yetmiyormuş. ;)

O kadar güzel çizdim ki... Kopya sanıldığından şüphe ediyorum. :!:
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Yetenek var çizim iyide çizdiğin şey yanlış desem Güzel yakışıklı bir karakter cizeydin keşke :)
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

yazık olmuş
Kullanıcı avatarı
CakiL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CakiL »

YasinKocamanca yazdı:Yetenek var çizim iyide çizdiğin şey yanlış desem Güzel yakışıklı bir karakter cizeydin keşke :)

Zaten elimde öyle çizilmiş bir kaç resim daha var. Ama ben biraz daha yaratıcı olsun diye düşündüm. Junon ile Gaffar'ı evlendirmek yeterli olmamış sanırım...
Kullanıcı avatarı
oOoTeBeSSuMoOo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen oOoTeBeSSuMoOo »

Resim çok güzel sadece hakkı yenen sen değilsin emin ol ;)
Fan Art yarışmasına en az 8 adet resim gönderdim fakat hiç birinin dereceye girmemesi çok ilginç "HAKKIYLA"kazanan arkadaşları tebrik ederim ;)
Kullanıcı avatarı
CakiL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CakiL »

oOoTeBeSSuMoOo yazdı:Resim çok güzel sadece hakkı yenen sen değilsin emin ol ;)
Fan Art yarışmasına en az 8 adet resim gönderdim fakat hiç birinin dereceye girmemesi çok ilginç "HAKKIYLA"kazanan arkadaşları tebrik ederim ;)
Katılıyorum...
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Çizim kalitesi olarak gayet iyi, tek eksiği (bence) Gaffar ile Junon poz vermiş sen de çizmişsin gibi. Bu poz verme olayının dezavantajını söyliyim, hatırlıyorum bundan 3 sene önceki Fan Art ta bir yarışmacı benim çok hoşuma giden bir gölgelendirme ve yine çok iyi bir çizim ile ayakta duran bir savaşçı çizmişti. Ve o resim dereceye girmemişti. Halbuki orda çizilmiş olan savaşçı sadece ayakta durmuyor, bişeylerle savaşıyor olsa dereceye girerdi diye düşünüyorum. Mesela Gaffar'ı yıldırımlar içinde, Junon'uda tısslarken çizseydin daha iyi olabilirmiş. Yıldırımları ve alevleri çizmesi biraz zor olabilir ama çok profesyonel bişeyler beklenmiyor zaten.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
CakiL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CakiL »

Earth yazdı:Çizim kalitesi olarak gayet iyi, tek eksiği (bence) Gaffar ile Junon poz vermiş sen de çizmişsin gibi. Bu poz verme olayının dezavantajını söyliyim, hatırlıyorum bundan 3 sene önceki Fan Art ta bir yarışmacı benim çok hoşuma giden bir gölgelendirme ve yine çok iyi bir çizim ile ayakta duran bir savaşçı çizmişti. Ve o resim dereceye girmemişti. Halbuki orda çizilmiş olan savaşçı sadece ayakta durmuyor, bişeylerle savaşıyor olsa dereceye girerdi diye düşünüyorum. Mesela Gaffar'ı yıldırımlar içinde, Junon'uda tısslarken çizseydin daha iyi olabilirmiş. Yıldırımları ve alevleri çizmesi biraz zor olabilir ama çok profesyonel bişeyler beklenmiyor zaten.
Benim de düşündüğüm zaten evlendikten sonraki çekilmiş bir fotoğraf karesi gibi gözükmesiydi. İlla savaş olması gerektiğini düşünmüyorum. Bazen farklılık yaratmak daha güzel... Herkes eline kalem alıp çizebilir bir şeyler; tamam, güzel çizmeyebilir ama önemli olan onu biraz da özgün yapmaktır. Bu düşünceyle ben de böyle bir şeyler çizdim. O da güzel fikir ama öyle çizersem daha "vahşi" gibi gözükeceklerdi. Masumiyetlerini korumaları amacıyla böyle çizdim ve mansiyonu bile hakedemedim. Bir daha da katılmayı düşünmüyorum açıkçası, emeğe saygının olmadığı bir yarışmaya...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön