Batuhansrclk yazdı:Tamamiyle haksızlık . Altyazıları hızlıca geçen bir videoyu secmissiniz . Türkçeyle alakası yok bir efekt bir heycan uyandıran hiçbirşey yok efekt yok sıradan bir İKV müzigi sıradan olmuş bir videoyu birinci secmissiniz .
Yapan kişiye bir lafım yok emegine saygı gosterıyorum . Yalnız bildiginiz haksızlık olmus 1 .5 hafta ugrastıgım video mansiyon ' a bile laik görulmemiş . Bu nasıl bir saygsızlıktır . İKV SOBEE ekibine yazıklar olsun !
Şu video ' da mansiyonu bile haketmicek ne var sizce ? Açıklarmısınız .
Nerull hocam nasıl olsa İzmire geliyorsunuz. Sizinle orada gorusucem .
Yaptıgınız saygsızlıktır terbiyesizlik . Emek hırsızlıgıdır . Bu oyunu bırakmak için bir neden daha çıktı teşekkur ederiz SOBEE ekibi !
"Türkçe yok!" demişsin. => Gülüp geçiyorum. :lol:
Sıradan birkaç tana İKV müziği kullanılmış demişsin. => Müziklerin hiçbiri oyun müziği değil. :ugeek:
1.5 hafta uğraştım demişsin, benim ne kadar uğraşmış olabileceğimi düşünmemişsin bile.
Her şeyi anladım, tamam, eyvallah. Videomda bazı sıkıntılar olabilir, tamam onada eyvallah.
Fakat anlamadığım şey, tek başına çektiğin bir videodan 1.lik beklemek! :roll:
Yaptığın videoyu izledim gerçekten bir emek sarf etmişsin. Ama gerçekten başarı elde etmek istiyorsan, daha çok çalışmalısın. Bu çalışmayada videonun başındaki "5,4,3,2,1" sayımını kendin yaparak başlayabilirsin diye düşünüyorum. :lol:
Gülüp geçiyorum gibi küçümsemene gerek yok terbiyesizligin lüzümü yok !
Tek takıldıgın şey omu yaptıgım yazılar efektlerden onuda yapabilcegimi çıkarabilirsin herhalde .
Ben videola ıvırla zıvırla ugrasmadım hiçbir zaman ilk kez yaptıgım bir şey ve daha altyazıları tam olarak ayarlayamayan birinin videosunun birinci olup benim olmamamın hiçbir açıklamasını kimse yapamaz . Anladın mı ? Sana videodaki türkçe yazım hatalarını birer birer yazarım ama bunu yapmamın bir anlamı kalmaz iyi veya kötü kazandın hayırlı ugurlu olsun . SOBEE nin bu kaçıncı emek hırsızlıgıdır bilemicem eskiden oyunu geri sararlardı dusurdugumuz ıtemler giderdi kontor ile akçe aldık kontor kesimi devam etti avea ya basvurun dediler daha neler var bu zamana kadar verdigim emekler paralar haram zıkkım olsun . ALLAH BİLDİGİ GİBİ YAPSIN . Başka ne denebilirki böyle haksızlıgı kimse yapmamıstır hayatım boyunca . Oyunu bırakıyorum herkeze hayırlı olsun . Böyle yaparak sadece benim gibi oyuna para yatıran bir oyuncu degil zamanla binlerce oyuncu kaybetceksiniz ... Emin olun SOBEE ekibi .
xFBBeRKaYx yazdı:O değilde satırla yapılan boks maçına ne diyeceksin ?
İşte bu kadar! Bak ne güzel görmüşsün olayı kardeşim! Elinize gözünüze sağlık! Mantık hatları dolu, hem seçenlerin hemde seçilenlerin yaptığı!
İsmi Xelectro'ydu sanırım, sakın söylediğim yanlış anlaşılmasın ödül sana layık görülmüş tebrik etmek düşer bize.Bende katıldım ekran görüntüsü kategorisinden, mansiyon bile almadı orası ayrı bir boyut tabiki.Ama sen şimdi gelip konu ismine boks maçı yazarsan , adamın eline satırı verirsen ben ona itirazımı ederim hiç kimse kusura bakmasın arkadaş.Burada bu kadar insanın hakkı yenilmiş oluyor. O resmi 30 kişiye göster eminim ki 30 undan 1 i bile çıkıp o resmi 1. seçmez. Seçerse de ben o adamdan şüphe ederim.
Sayın Nerull, ödül dağıtımlarının 20 Kasım, salı günü saat kaçta yapılacağını yazarsanız sevirim.
Geçen sene saat 8 gibi bizim sunucumuza gelmişlerdi bilgilendirme yapacak arkadaşlara sevgiler.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Öncelikle kazananları tebrik ederim. Bu seneki yarışmanın sonucu beklentimin çok altında oldu. Şahsen bu sene ilk kez katıldım ve katıldığım eserin oyun hatası olarak değerlendirilme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Fakat oyun hatası da ekran görüntüsü sayılabilecek niteliktedir. Kayıp Şehire Bakış adındaki eserim aşağıdakidir. Çok umutluydum bu eserden ama sağlık olsun.
Açıkçası ekran görüntüsü kategorisinde kazanan eserleri pek beğenmedim. Bunu kazanamadığım veya fesatlık olsun diye söylemiyorum. Belki de benim beklentim yüksekti bu konuda. Bir an önce fan art açıklansın diye o kadar konu açıldı resmen isyan ettik o yüzden midir nedir jürinin seçimleri aceleye gelmişe benziyor. Önceki senelerdeki kazanan eserler daha güzeldi bence. Geçen seneki Fotografçı, 2010'daki Kuyumcu Soygunu ve 2009'daki Sevda Kuşun Kanadında eserlerine hayran kalmıştım. Fazlasıyla yaratıcı ve farklı eserlerdi. Bu senekiler için aynı şeyleri söyleyemem. Bahsettiğim eserlere buradan bakabilirsiniz.
Sorularınıza aşağıda toplu olarak cevap veriyorum:
izdirapgrafik yazdı:Bir birinciliğim ve ikinciliğim var,ödülleri aynı karaktere alma imkanım var mı?
İstediğin karakterine alabilirsin Umut.
kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, Görsel Kategorisinde 1. olan eser bana aittir, Ancak hangi e-postam ile katıldığımı unuttum, Bu konuda Yardımcı olabilirmisiniz bana
Özel mesaj olarak gönderdim
baraka1997 yazdı:Sayın Nerull, ödül dağıtımlarının 20 Kasım, salı günü saat kaçta yapılacağını yazarsanız sevirim.
Geçen sene saat 8 gibi bizim sunucumuza gelmişlerdi bilgilendirme yapacak arkadaşlara sevgiler.
Salı günü bununla ilgili forumda bir konu açacağız. O gün saat 20:00 ila 20:30 saatleri arasında Arayan Bulur etkinliğimiz var. Anonsların karışmaması için hemen etkinlik sonrası sunucu sunucu gezerek sunucuda olan oyuncularımıza dağıtacağız.
izdirapgrafik yazdı:Bir birinciliğim ve ikinciliğim var,ödülleri aynı karaktere alma imkanım var mı?
İstediğin karakterine alabilirsin Umut.
Salı günü bununla ilgili forumda bir konu açacağız. O gün saat 20:00 ila 20:30 saatleri arasında Arayan Bulur etkinliğimiz var. Anonsların karışmaması için hemen etkinlik sonrası sunucu sunucu gezerek sunucuda olan oyuncularımıza dağıtacağız.
Cevabınız için teşekkürler.Ödül dağıtımının 21:45'teki maç öncesi yapılacak olması da ayrı güzel,tekrar teşekkürler.