Geçen gün nerull bir gönderiye yorum yapmış fan art ile ilgili gecikmesinin nedeni buluşma ve arz lodos testleriymiş...
Bazı sorularım olucak cevaplarsa sevinirim nerrull,
3 Ayda Topkapı Sarayını getirmek gerçekten bir ekip işi mazallah oyuna getirdiniz oyun bitti farkındasınızdır umarım ?
Arz Lodos Eklenti Paketi 3 seneye gelir belki dimi yönetici arkadaşlar oyun sürekli oyuncu kazanıyor ya eklenti getirmeyin.
Topkapı Sarayı Paketi Çıktıktan sonra bazı ekipten arkadaşlar loncayla ilgili ürünler gelicek dedi bak gel gör ki 6 aydır hiç bir şey ne çıktı ne de duyurusu yapıldı.
Yok efendim neymiş gönüllüymüş falan'da filanda o zaman kaldırın dükkanda ki ürünleri sadece plus alalım o paraları siz oyun sunucularına verin başka masraf yok ki zaten yeni eklenti desen 1 senede bir gelir,level desen 5 senede bir gelir,item desen aynı görüntüleri değiştir desen aynı.
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz !
Yönetim Çalışıyor (Muş)
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Yönetim Çalışıyor (Muş)
bkz:
+ doğum yeriniz
- muş
+ doğum yeriniz
- muş
Sonsuz Desteklerimle HELAL OLSUN!
GaffarBEY yazdı:Sonsuz Desteklerimle HELAL OLSUN!
DESTEKLERİN İÇİN SAGOL DOSTUM
EY İKV NEFERLERİ GÜN SUSMA GÜNÜ DEĞİL KONUŞMA GÜNÜDÜR !
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
MMorpg dünyasında en yavaş gelişen? oyun özelliğini kimseye kaptırmayız.
Hep az kişi çalışıyoruz diyorlar da maşallah yeni oyun çıkarmaktan geri kalmıyorlar
Hep az kişi çalışıyoruz diyorlar da maşallah yeni oyun çıkarmaktan geri kalmıyorlar
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2008
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2009
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2010
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2011
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2012
BENCE 21 ARALIK 2012 DE KAPANaCAK MAYA TAKVİMİ OZ AMANI İSaRET EDiYOR ONUN İÇİN süreyi uzatıyorlarrrr diye düşüyorum olamazmı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2009
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2010
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2011
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz ! YIL 2012
BENCE 21 ARALIK 2012 DE KAPANaCAK MAYA TAKVİMİ OZ AMANI İSaRET EDiYOR ONUN İÇİN süreyi uzatıyorlarrrr diye düşüyorum olamazmı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A R Z L O D O S
Geçtiğimiz aylarda ICF2 çıktı.Peki nasıl? eski oyuna göre çok güzel bir gelişme var.
Supercan 2 çıktı.Oynamadım fakat gelişmiş olacağını umuyorum.
Peki artık İKV' dede arayüz, efekt, oyun dünyasına büyük yenilik getirecek sistem ne zaman gelecek?
Supercan 2 çıktı.Oynamadım fakat gelişmiş olacağını umuyorum.
Peki artık İKV' dede arayüz, efekt, oyun dünyasına büyük yenilik getirecek sistem ne zaman gelecek?
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
hiç bir zaman gelmicek..
- FArkxVar
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Oyun Senin Gibi Diyenleri Çok Gördü !
Ne Kapandı Ne Oyuncusu Azaldı ! Biri Gitti Diğeri Geldi Ne yönetimler Değişti Niceleri Geldi ...
Öyle Bir Oyunu Tam Rayına Oturtmadan Değişiklik Yapmak Yeni Projeleri Basitleştirir..
İkv Bir Kıyamet Vaktini Anlatan Oyun Sürekli Değişimlere Açık Konusu Fakat Her Sabah Uyandığında Yeni Bir Değişim Gerçekleşemez..
Yeni Bosslar - İtemler - Bölgeler - Paketler ! vs vs Herşeyin Yolunda gitmesi Lazım..
49 seviye 2 senede geldi ve 39 lara dönmek istediniz.. topkapı 5-6 ayda geldi keşke gelmeseydi dediniz..
çemberlitaş -sığınak - miğrat geldi .. adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.. ama Bilin ki onlarında özel hayatları anneleri babaları kardeşleri arkadaşları çolukları çocukları var ve 7/24 oyunda bunun için çalışıyor olamazlar..
Bu Dünya Çapında Bir Oyun Değil ki Alt Yapısı Kuvvetli Bir Şekilde sürekli Güncelleştirme Gelsin.
Alt Yapısı Zayıf Fakat Kuvvetlendirilmeye Çalışılan bir oyun..
Yönetim ÇalışıyorMUŞ diyen Arkadaş Çemberlitaş - Sığınak - 49 seviye Yer Altı Bunları Kim Yaptı ?
-Anan mı ?
- Adamlar Gönüllü Gönülsüz bir Şekilde Oyun Üzerinde Çalışıyorlar..
Grafikleri ve diğer özellikleri zayıf olmasın diye belli bir süre hazırlık yapıyorlar..
En Basitinden Pes bile 7-8 ayda çıkarılıyor.
Ayrıca Devamlı Paket Yenilenirse Kotalı Arkadaşlarımız Kotalarını Sürekli Aşar..
Bilmem Kaç GB olmuş ikv
Benim Oynamaya başladığımda Gb bile değildi 
FAZLA YENİLİK İNSANI SIKAR..
Yönetime Haksızlık Yapıldığını Düşünüyorum..
Beğenmeyen Başka Oyuna Geçebilir
Ne Kapandı Ne Oyuncusu Azaldı ! Biri Gitti Diğeri Geldi Ne yönetimler Değişti Niceleri Geldi ...
Öyle Bir Oyunu Tam Rayına Oturtmadan Değişiklik Yapmak Yeni Projeleri Basitleştirir..
İkv Bir Kıyamet Vaktini Anlatan Oyun Sürekli Değişimlere Açık Konusu Fakat Her Sabah Uyandığında Yeni Bir Değişim Gerçekleşemez..
Yeni Bosslar - İtemler - Bölgeler - Paketler ! vs vs Herşeyin Yolunda gitmesi Lazım..
49 seviye 2 senede geldi ve 39 lara dönmek istediniz.. topkapı 5-6 ayda geldi keşke gelmeseydi dediniz..
çemberlitaş -sığınak - miğrat geldi .. adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.. ama Bilin ki onlarında özel hayatları anneleri babaları kardeşleri arkadaşları çolukları çocukları var ve 7/24 oyunda bunun için çalışıyor olamazlar..
Bu Dünya Çapında Bir Oyun Değil ki Alt Yapısı Kuvvetli Bir Şekilde sürekli Güncelleştirme Gelsin.
Alt Yapısı Zayıf Fakat Kuvvetlendirilmeye Çalışılan bir oyun..
Yönetim ÇalışıyorMUŞ diyen Arkadaş Çemberlitaş - Sığınak - 49 seviye Yer Altı Bunları Kim Yaptı ?
-Anan mı ?
- Adamlar Gönüllü Gönülsüz bir Şekilde Oyun Üzerinde Çalışıyorlar..
Grafikleri ve diğer özellikleri zayıf olmasın diye belli bir süre hazırlık yapıyorlar..
En Basitinden Pes bile 7-8 ayda çıkarılıyor.
Ayrıca Devamlı Paket Yenilenirse Kotalı Arkadaşlarımız Kotalarını Sürekli Aşar..
Bilmem Kaç GB olmuş ikv
FAZLA YENİLİK İNSANI SIKAR..
Yönetime Haksızlık Yapıldığını Düşünüyorum..
Beğenmeyen Başka Oyuna Geçebilir
--------------DUMANİST-------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Bayram buluşmasında CaptainATX aynen şöyle söyledi;yunus1907 yazdı:Geçen gün nerull bir gönderiye yorum yapmış fan art ile ilgili gecikmesinin nedeni buluşma ve arz lodos testleriymiş...
Bazı sorularım olucak cevaplarsa sevinirim nerrull,
3 Ayda Topkapı Sarayını getirmek gerçekten bir ekip işi mazallah oyuna getirdiniz oyun bitti farkındasınızdır umarım ?
Arz Lodos Eklenti Paketi 3 seneye gelir belki dimi yönetici arkadaşlar oyun sürekli oyuncu kazanıyor ya eklenti getirmeyin.
Topkapı Sarayı Paketi Çıktıktan sonra bazı ekipten arkadaşlar loncayla ilgili ürünler gelicek dedi bak gel gör ki 6 aydır hiç bir şey ne çıktı ne de duyurusu yapıldı.
Yok efendim neymiş gönüllüymüş falan'da filanda o zaman kaldırın dükkanda ki ürünleri sadece plus alalım o paraları siz oyun sunucularına verin başka masraf yok ki zaten yeni eklenti desen 1 senede bir gelir,level desen 5 senede bir gelir,item desen aynı görüntüleri değiştir desen aynı.
Bu gidişle oyun 1 seneye kalmaz kapanır,böyle sorumsuz bir yönetim olamaz !
"ARZ ve LODOS bölgesinin testleri hala devam ediyor.Bu kadar uzun sürmesinin nedeni test ekibinin aramıza geç katılışı oldu bazı zamanlar bölgeyi tek başıma test ediyordum.Bu test süreçlerini uzun tutuyoruz çünkü daha sonra hiç ummadığınız hatalar karşınıza çıkabiliyor.Aralık ayı içerisinde bölgeye oyuncularımızdan oluşturduğumuz test ekibini sokmayı düşünüyoruz.Daha sonraki aylarda ise bölge herkese açılacak."
İyi Forumlar...
CHIVALROUS