Yönetime Mektup [Destek İçin Yorum Yaz]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Yönetime Mektup [Destek İçin Yorum Yaz]

Mesaj gönderen Excellence »

zembekoğlu yazdı:Merhabalar;

Önerileriniz, ilginiz, eleştiriniz ve istekleriniz. Teşekkür ederiz. Bizlerde sizlerle aynı duygu düşünce ve istekleri düşünüyor ve yapmaya çalışıyoruz fakat imkanlar ölçüsünde tabiki.

Artık etkinlikler bitmeyecek ve devam ettireceğiz. Turnuva yapmayı ve aylık kazananları açıklamak ve ona göre büyük ödüller vermek gibi ya da ona benzer düşüncelerimiz bizlerinde var yok değil elbette fakat sizlerin bilemediğiniz bazı imkansızlıklar yüzünden şu an yapabileceklerimiz şimdilik bu kadar ama inanın gerçekten mücadele ediyoruz sizlerin güzel vakit geçirmeniz için.

Etkinlik istekleri ve önerilerinizi ikv destekê bildiriniz. Önerilerinizi değerlendiriyoruz.
Merhaba;

Hazır yorum yapan bir Game Master bulmuşken.Bir önerimi dile getirmek istiyorum.Bunu kesinlikle bildiğinizi biliyorum.Daha önce gündeme gelmişti.Ve hala gündemde olabilir.Şu arkadaş listesi kapasitesi arttırılması mümkün mü acaba ?

Bildiğiniz üzere yeterli görülmemekte herkesin çevresi genişlemiş olabilir,veya loncalarda bu sıkıntıyı çok çekiyor birçok üyesini ekleyemiyor kısacası sorunlar oluşuyor.İkv destek bölümüne öneriyi yolladık.Birde bu konu altında bir cevap almak istiyoruz.Ayrıca etkinliklerin kesinlikle devam etmesini diliyorum.Çok başarılı.Teşekkürler.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

halka yazdı:
xXeRsInXx yazdı:edit.
XxersinxX herhalde sen daha başarı bir fikir atacaksın ortaya ? Oyunun nasıl işlediği hakkında galiba bir bilgin var ? :D Ne duruyosunki kendini heba ediyorsun bence sen direk GM alımlarına başvur ;) Burda benim düşüncelerime saygısızlık gösteren adamdan gözlemci dahi olamaz ! :!:

Görüşler her zaman önemlidir. Ama hep aynı masalı baştan tekrar tekrar okuyorsunuz. Hep aynı şikayet bu oyunun arkasında çok güçlü bir ekip var ama sayıca azlar herşeye yetişmeleri mümkün değil. Sizleri memnun etmek için sabahtan akşama uğraşıyorlar. Siz ise şunu beğenmedim bunu beğenmedim. Şöyle olabilir böyle olabilir. Özellik puanlarımız elimizden alındığında çok isyan etmiştik bizde siz bilmezsiniz o günleri belkide. Ama yeni gelen kimse bunun farkında bile olmadı güzel güzel oyununu oynadı. Şaheser itemleri kilitlediler. Arif abiyle bu konu hakkında şaheserler çıkmadan öncede konuştuk. Herşey sizin iyiliğiniz için. Söylediği söz " O kadar emek harcayıp yaptıkları itemlerin emeklerinin boşa gitmesini istemedik" oldu. Ona bile isyan edildi. Destek olmak için yorum yaz demişsin. Köstek olmaya çalışmıyorum. Ama 1milyon kişi toplayınca dilediğin gerçekleşebilecek bir face sayfası değil bura. Gidersin Destek bölümüne düşüncelerini yazarsın. Onlar okur beğendiklerini uygular. Kaç tane fikrimin oyunda olduğunu biliyormusun hiç biri için forumda destek toplamadım. Bana gözlemci bile olamazsın diyorsun sadece bunu okurken gülüyorum sanki ihtiyacım varmış gibi biliyorum ki beni tanımıyorsun tanısan onu diyemezdin.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
InadinaRAPID
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen InadinaRAPID »

Mükemmel planlama ve mükemmel düşünceler, seni tebrik ederim arkadaşım. Çok güzel bir etkinlik planı, umarım yönetim dikkate alır.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Etkinlikler geliştirilebilir, değiştirilebilir ve yenilebilir. Ama başarısız olduğu görüşüne katılmıyorum.

Etkinlikleri geliştirirken iki şeye dikkat ederiz, sizlerden gelen tepkiler, forum yazıları, öneriler bölümünden bildirilen mesajlar, oyun içi verilen tepkiler (tepki sadece olumsuz anlamda değerlendirilmemeli) vs. Diğeri de sizlerin dile getirmediği ama sizin için daha iyi olacağına inandığımız şeyler.

Görüldüğü gibi her ikisinde de çıkış noktasıda amaçda sizleri daha memnun etmektedir.

Bu öneri zaten İKV Destek hattına sığmaz. Analiziniz için teşekkür ederiz. Bu seferlik destek sayfasını kullanmanıza gerek yok. Bir kopyasını okuyup değerlendirmek üzere alıyorum. Müsait bir anda değerlendirmek üzere.

İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Öneriniz Gerçekten Güzel.Bende Olmasını İstiyorum.Bu arada Sayın Lathander ;

Arkadaşımız Word programında Yazsa sonra print tuşu ile fotoğraf alıp resim upload sitelerinden birine yüklese,İkvdestek'e Resimin Linkini Koysa Nasıl Olur ? :D
Kullanıcı avatarı
halka
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen halka »

[GM]zembekoğlu ve Lathander başta olmak üzere analiz ve görüşlere verdiğiniz değerler için tüm İKV Yönetimine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu proje Destek bölümüne Ek dosyalar şeklinde sekiz ek dosya halinde gönderilmiştir. Hâliyle değerlendirmede bir sorun yaşanabilirdi. Sayın Lathander'in konunun kopyasını alması içimi büyük ölçüde rahatlattı. Forum'da bu projeyı paylaşmamın nedenini önceki yorumlarda bildirmiştim fakat şimdi de üstüne basa basa tekrar ediyorum. Bu projeye karşı sizlerinde ilgisini görmek ve yönetimin konuya yaklaşımını kolaylaştırmak için açıldı. Ve unutulmamalıdır ki İKV Yönetimi oyuncusunun düşüncesini en büyük güç unsuru olarak görür. Şekil A-1'de görüldüğü gibi.
Tekrardan İKV Yönetim mensuplarına teşekkürlerimi borç bilirim.
[halka]>>> Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı, vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça, terk olunamaz.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön