Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!
Pivot da eserler ödüle layik görülmemiş enterasan Ne bekliyordunuz ki profesyonel animasyon felan mı
böyle efektleri hangi programla ve nasıl yapıyorsunuz ? Ama cidden 10 numara keşke oyunun arayüzü böyle olsaizdirapgrafik yazdı:Bir yarışma daha geldi geçti,listede adı geçen herkesi tebrik ederim.Çalışmalarım;
Duvarkağıdı ikinciliği
Görsel failimeçhullüğü
Bu senenin sürprizi de kısa hikaye kategorisi oldu diye düşünüyorum.2010,11 ve 12 yıllarında arka arkaya kategori birincisi olmuş bulunuyorum,aslında yolladığım eserler üçleme niteliği taşıyor diyebiliriz,tema olarak birbiriyle bağlantılı hikayelerdir.Bununla birlikte birden fazla defa birinci olamadığımdan ötürü bu seneki birincilik ve ikincilik ödüllerimi aynı karaktere alabiliyorum öyle değil mi?
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
İşe bak, beni kutlayan yok. Berkay gel beni kutla kanka. 
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Dereceye giren, ve bu sene ilk defa Fan Art'a katılan herkesi tebrik ederim. Bir sene daha geride kaldı ve ben şimdiden sonraki yarışmayı iple çekiyorum,katılmayacak olsam bile
.Her kategorideki tüm eserlere bakmadım ama gördüklerim kadarıyla hemen hemen hepsi aldıkları dereceyi hak eden eserler.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Seyr-i Beka
O arkadaşımız photoshopla çalışıyorvengeance yazdı:böyle efektleri hangi programla ve nasıl yapıyorsunuz ? Ama cidden 10 numara keşke oyunun arayüzü böyle olsaizdirapgrafik yazdı:Bir yarışma daha geldi geçti,listede adı geçen herkesi tebrik ederim.Çalışmalarım;
Duvarkağıdı ikinciliği
Görsel failimeçhullüğü
Bu senenin sürprizi de kısa hikaye kategorisi oldu diye düşünüyorum.2010,11 ve 12 yıllarında arka arkaya kategori birincisi olmuş bulunuyorum,aslında yolladığım eserler üçleme niteliği taşıyor diyebiliriz,tema olarak birbiriyle bağlantılı hikayelerdir.Bununla birlikte birden fazla defa birinci olamadığımdan ötürü bu seneki birincilik ve ikincilik ödüllerimi aynı karaktere alabiliyorum öyle değil mi?
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- Propellerhead
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Selamlar, müzik kategorisi için <Bu kategoride başvuruların değerlendirilmesi ve özgünlük için iletişimler devam etmektedir> demişsiniz. E posta adresimi kontrol etmeme rağmen bana herhangi bir mail attığınızı göremedim. Dosya ile beraber projeden bir print screen'de göndermiştim. Forumdan Nerull'a yönelttiğim soru karşılığında bana "Kontrol ettim, gönderdiğin proje resmi özgünlük için yeterli" demişti. Acaba tekrar e mail attınız mı? Veya bana özgünlük için e-mail attınızda ben mi bulamıyorum? Ya da sadece özgün olup olmaması konusunda kararsız kaldığınız çalışmalar için mi e-mail atıyorsunuz?
Videoları burdan izleyebilirsiniz
http://www.youtube.com/user/istanbuloyu ... sults_main
http://www.youtube.com/user/istanbuloyu ... sults_main
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- hytbks
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Ellerine sağlık güzel çalışmalar ortaya çıkmış.
univeRsaL
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Kazanan arkadaşları canı gönülden kutlarım.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
müzik kategorisinde nasıl bir eser bekleniyor anlamış değilim ( sözsüz eserler için ). notalarla nasıl ikv yi belli etmemizi bekliyorsunuz. size bach'ın cello suite no 1 'in den daha sağlam bir beste göndersem " ikv içeriği taşımıyor die kabul etmicek misiniz yani? nasıl bir çalışma bekliyorsunuz biraz açıklayıcı olun.