KUKLACININ EN İYİ ŞİFACISI

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sedostyle
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ehli Keyf

Re: KUKLACININ EN İYİ ŞİFACISI

Mesaj gönderen Sedostyle »

MeMoCaN yazdı:
Sedostyle yazdı:
MeMoCaN yazdı:
Sedostyle yazdı:Oyunda klandan bölgeden parasına ws atan büyücü diye yazılar yazarlar.. Oyuna bir gireriz çıt yok. Yazmak için oyundan çıkmamımı bekliyorsunuz EY Kuklacı Sunucusunun King Büyücüleri ;)
istersen olur neden olmasın ki :) İhTiyARxxBüYüCü :)
Konularıma Yorum atmazsan Sevinirim. Seni Muhattaba Alıcak Bir Durum Olduğunu Düşünmüyorum.

ws atan büyücü deedin mi? ben herzaman hazırım varsa atacak oyundan her türlü laşabilirler. ve öle ortamı boş bulup yazmak degildir herşey :)

Senin tek farkın, Fevzi kara itemlerinin olması. Eşit Şartlarda Hiç Şansın yok, Bunu sen benden daha iyi biliyorsun yunus ;)
Sebebimsensin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ordaburdaötedeberide.

Mesaj gönderen Sebebimsensin »

Sedostyle yazdı:
MeMoCaN yazdı:
Sedostyle yazdı:
MeMoCaN yazdı:
Sedostyle yazdı:Oyunda klandan bölgeden parasına ws atan büyücü diye yazılar yazarlar.. Oyuna bir gireriz çıt yok. Yazmak için oyundan çıkmamımı bekliyorsunuz EY Kuklacı Sunucusunun King Büyücüleri ;)
istersen olur neden olmasın ki :) İhTiyARxxBüYüCü :)
Konularıma Yorum atmazsan Sevinirim. Seni Muhattaba Alıcak Bir Durum Olduğunu Düşünmüyorum.

ws atan büyücü deedin mi? ben herzaman hazırım varsa atacak oyundan her türlü laşabilirler. ve öle ortamı boş bulup yazmak degildir herşey :)

Senin tek farkın, Fevzi kara itemlerinin olması. Eşit Şartlarda Hiç Şansın yok, Bunu sen benden daha iyi biliyorsun yunus ;)
yaw sedat sen ne iki yüzlü çıktın arkadaş. adamdan ws atmayı öğreniyon çıkıp burda ah kam kesiyon 2 gün ws atmayı bıraktık diye oran buran oynamaya başladı. zamanında ws dedik yok ben senle atmam cart curt adam seçmeyi biliyon çıkıyon burdan yok ben oyun ben ben buyum. herşeyin bi sınırı var yüz verdik astar isteme altı üstü bi oyun oynuyorsun gir sokağa bi çık etrafına bi bakın kuşları börtü böcekleri bi gör. anca kıçını sivri sinek ısırırsa wc ye gitmek aklına geliyo reel hayan bi wc ile başlıyo. burda bişey demiyoruz laf yapmıyoruz diye kendini bişey sanma her zaman için sana bi cevabım olur bana gelip artis artis geç ws atalım cart curt diye yorumda atma. bir zamanlar aynı şu lafı diyordun korkundan . ben adamlarla ws atarım. diye bak sen adam değilsinki karşıma çıkıcan altı üstü bi oyun . zorla gelip dayakmı atalım akıllan diye 3 yaşında çocuk gibi yok ben king im yok herkese meydan okurum . sen nesin biliyonmu ailesi ve çevresinden küçümsenen sanal hayatta millete reislik yapmaya çalışan bir çulluksun. kimse cevap vermiyor sana diye kendi kendine bi konu üstünde yorum yapıyorsun git bi dışarda hava al hayat sana ve senin gibilerine güzel.

Alıntı yapıpya yazıma cevap verme gereği yok .
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Selam arkadaşlar,

Konu başlığına bakınca Kuklacının En İyi Şifası üzerine yorumlar yapılıyor diye hayal etmiştim fakat hiç de beklediğim gibi olmadı. Sizden ricam konuyla alakalı yorumlar yaparak tartışma ortamı yaratmaya yönelik iletiler atmaktan vazgeçelim.

İyi olanı seçmek için de duello atmanızı öneriyorum, yeterki forumumu kirletmeyin. :evil: Birbirinize inceden taş atmışsınız fakat hakaret içerikli iletiler olmadığı için konuya elleşmiyorum.

Şimdilik iyi eğlenceler diliyorum. Geri döndüğümde nezih bir ortam görmek dileği ile.. :twisted:
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Respected yazdı:Selam arkadaşlar,

Konu başlığına bakınca Kuklacının En İyi Şifası üzerine yorumlar yapılıyor diye hayal etmiştim fakat hiç de beklediğim gibi olmadı. Sizden ricam konuyla alakalı yorumlar yaparak tartışma ortamı yaratmaya yönelik iletiler atmaktan vazgeçelim.

İyi olanı seçmek için de duello atmanızı öneriyorum, yeterki forumumu kirletmeyin. :evil: Birbirinize inceden taş atmışsınız fakat hakaret içerikli iletiler olmadığı için konuya elleşmiyorum.

Şimdilik iyi eğlenceler diliyorum. Geri döndüğümde nezih bir ortam görmek dileği ile.. :twisted:

Harbiden arkadaş burda şifacı karakteri dahi olmayan adamların işi ne gidin en iyi büyücü kim konusunda tartışın ;) ;)

Karaköy
Ultron
Megatron
babyface
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen babyface »

sedostyle kuklacının şifacısı demişler senin şifacın var mı ki muhattap oluyon ? fevzi kara itemleri var demişsin adama sende yap seninde olsun zırlama bebe qibi
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

İyi olanı seçmek için de duello atmanızı öneriyorum, yeterki forumumu kirletmeyin. Birbirinize inceden taş atmışsınız fakat hakaret içerikli iletiler olmadığı için konuya elleşmiyorum.

Elleşmiyorum demek yerine dokunmuyorum daha doğru olurdu kanaatimce :D
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Sedostyle
İskele Babası
İskele Babası

yaw sedat sen ne iki yüzlü çıktın arkadaş. adamdan ws atmayı öğreniyon çıkıp burda ah kam kesiyon 2 gün ws atmayı bıraktık diye oran buran oynamaya başladı. zamanında ws dedik yok ben senle atmam cart curt adam seçmeyi biliyon çıkıyon burdan yok ben oyun ben ben buyum. herşeyin bi sınırı var yüz verdik astar isteme altı üstü bi oyun oynuyorsun gir sokağa bi çık etrafına bi bakın kuşları börtü böcekleri bi gör. anca kıçını sivri sinek ısırırsa wc ye gitmek aklına geliyo reel hayan bi wc ile başlıyo. burda bişey demiyoruz laf yapmıyoruz diye kendini bişey sanma her zaman için sana bi cevabım olur bana gelip artis artis geç ws atalım cart curt diye yorumda atma. bir zamanlar aynı şu lafı diyordun korkundan . ben adamlarla ws atarım. diye bak sen adam değilsinki karşıma çıkıcan altı üstü bi oyun . zorla gelip dayakmı atalım akıllan diye 3 yaşında çocuk gibi yok ben king im yok herkese meydan okurum . sen nesin biliyonmu ailesi ve çevresinden küçümsenen sanal hayatta millete reislik yapmaya çalışan bir çulluksun. kimse cevap vermiyor sana diye kendi kendine bi konu üstünde yorum yapıyorsun git bi dışarda hava al hayat sana ve senin gibilerine güzel.

Alıntı yapıpya yazıma cevap verme gereği yok .

Sen Bir Hiçsin Serkan. Küfürbaz Bebe Herifin tekisin. Son İletim olarak sunu yazıyorum. Seninle ws atmadıysam, Seni Şeyime bile takmadığım içindir :) Şimdi Kaybol buradan Karaktersiz herif !
Kullanıcı avatarı
Sedostyle
İskele Babası
İskele Babası

Respected yazdı:Selam arkadaşlar,

Sayın Respected,
Acaba Elleşseniz ne olucak merak ettim, Konuyumu kilitliceksiniz ? :)
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

kerim73 yazdı:Elleşmiyorum demek yerine dokunmuyorum daha doğru olurdu kanaatimce :D
Kişisel düşünceniz için teşekkürler. Görüyorum ki İKV Forum kullanıcıları Türkçeye özen gösteriyor. Genel olarak bunu biraz da uygulamaya dökersek çok güzel olacağı kanaatindeyim. ''elleşmiyorum'' ise işin mizahı. :)
Sedostyle yazdı:Sayın Respected,
Acaba Elleşseniz ne olucak merak ettim, Konuyumu kilitliceksiniz ? :)
Evet aslında bu güzel fikriniz için teşekkür ederim. Buna ek konuyu ısrarla tartışmaya çektiğiniz için ise uyarı niteliğinde 3 günlük susturma vermekten de çekinmediğimi bilginize sunarım.

Konunun devamı niteliğinde benzer konular açmamanız dileği ile...
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön