Ws Ustaları
-
- Salgın Koruyucusu
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: Ws Ustaları
Savaşcıda ve şifacıda lafım yok ama büyücü'de hata yapmışın.Acıklayım.Büyücüde kritige bakmıyor.Sen Bilge shen ve karakürk diz ful 6 parca item 360 + gözlük 78 toplam 438 yaptı.Ve burdan 240 direncini eklersen 678 direnc.BB 15 puan fiziklerini kacırmadıktan sonra yicegin hasar max 800 vurcak olduğun hasar ise 2000(Adamda direnc set yoksa).KcuF yazdı:Yine Boş Muhabbetler .
Eşşek Kadar Adam Oldunuz Oyun İçin Tartışmaya Giriyorsunuz.
Ws Ustası Diyorsunuz , Ws Usta Zamanları 39 Zamanlarındaydı Şuan Söyliyebileceğim Tek İsim Sadocan Zamanında Lafı Geçen Sayılan Biriydi.
Şuanki Usta'yım Diye Geçinenler ( Kimseye Lafım Yok Üstüne Alınmasın ) Sadece Kriti'ğe Kalmış Bir İş Yani Kısacası Şans Bu Büyücü'dede Aynı , Savaşcı'dada , Şifacı'dada Sonuçta Hasarlar Aynı Herşey Kritiğe Bakar.
İyi Forumlar ! :ugeek:
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Rivalxmelodi yazdı:Leonidans yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Leonidans yazdı:OkLaVa vaR LazımSa ? :twisted: :twisted:
Lazımda Bizim Kullanmamız İçin, Senden Çıkması Lazım Önce.
SENDEN ÇOK ÇIKARMIŞLAR GÖRÜNÜŞE BAKILIRSA![]()
Yok Öyle Birşey olmadı, Çıkarıcak Adamıda tanımıyorum
Sen adam aramadan önce bi aynaya bak ben adammıyım die :? adamın alt yanı seni
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selam arkadaşlar,
Bir forum kullanıcımızın konuyu güncellemesi ile birlikte çoktaaan kilitlenmesi gereken bu konu gözüme çarpmış ve forumun derinliklerine doğru yol almıştır. Konu içerisindeki atışmaları maruz görüyorum ve hiç kimseye moderasyon uygulamıyorum.
İyi niyetime aynı şekilde yaklaşıp, konunun devamı niteliğindeki başka başlıklar altında konuşlanmamanız dileği ile
İyi eğlenceler.
Not: ''Hani lan konuyu güncelleyen ileti nerde'' dediğinizi duyar gibiyim.
Bir forum kullanıcımızın konuyu güncellemesi ile birlikte çoktaaan kilitlenmesi gereken bu konu gözüme çarpmış ve forumun derinliklerine doğru yol almıştır. Konu içerisindeki atışmaları maruz görüyorum ve hiç kimseye moderasyon uygulamıyorum.
İyi niyetime aynı şekilde yaklaşıp, konunun devamı niteliğindeki başka başlıklar altında konuşlanmamanız dileği ile
İyi eğlenceler.
Not: ''Hani lan konuyu güncelleyen ileti nerde'' dediğinizi duyar gibiyim.
Bu ileti Respected tarafından 13 Kas 2012 01:52 tarihinde silinmiş.